Skoči na vsebino

Deklaracija 1. zbora za republiko

Guest sstane

14

1. 1. Deklaracija 1. zbora za republiko

• ZA
      6
    • PROTI
      2

Recommended Posts

Hja js pa razmišljam mal drgač... zaka za vraga, naj nebi 1% ljudi melo 90% dnarja, čist tko evolutivno, se mi zdi, da je to najboljše in katerikoli sistem se bo končal s tem da imajo najbolj sposobni največ keša, vsi ostali pa pač ne, problem nastane ko se ti sposobni delajo fine in probajo preživet narod ki je pod njimi... ergo to je zdaj zaton zahodnjega sveta, mislim da taka prijazna država, ki ne podpira velikih, nebi zdržala prav dolgo... .... ampak vidim da probaš prepričat 5% hja, hm ne vidim kaj bo boljš če folk dobi ta denar... še več bi ga zapravljali (opa zdaj pa vidim) :D hehe, jupi, hja vidim kam greš z ruleto, heja, ampak kak zdaj DD pomaga?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Tisto, kar so priigrali naj imajo, seveda, :o|o: saj niso nikomur nič ukradli x:Dx

Čas je le, da se igra konča, če ne, se bodo med sabo požrli xcivx xcivx xcivx

Kaj bi pa mi, trotli, brez njih, če njih preigrajo evropski maherji :C:

Guest sstane

Ne želi si tega, ti ena butasta vojna ni bila dovolj :eek:

Alternativa je sprejem DD po demokratičnem postopku :2src:

hja sj...

sam, če je treba korenito in neučakano sekat, kaj pol....čakat al se usmrajat dalje...

veš pa, da se volitve začenjajo že en let prej..in tako uhaja tisti del energije,ki jim manjka, da izpolnejo svoj obljubljeni manifest˝

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane

Ni nujno, da je sprejem DD povezan ravno z volitvami, v proceduro lahko vloži zakon marsikdo.

Je pa odlična priložnost za zmago na volitvah, seveda. x;)x

Guest sstane
Vlada Republike Slovenije bo na osnovi pogodbe o odstopu avtorskih pravic z avtorjem projekta DD pod vodstvom ............................................ dne .................................... sprejela naslednjo začasno

Uredbo o delitvi davka na dobiček

1. V cilju doseganja nične inflacije, povečanja akumulativnosti gospodarstva, usklajene rasti standarda prebivalstva in postopnega zniževanja socialnih razlik, se davek na dobiček podjetij iz proračunskega vira preusmeri v delitev državljanske premije.

2. Državljansko premijo bodo dobivali enkrat mesečno vsi državljani v enakem znesku na svoj posebni račun, ki ga bo MNZ odprlo na osnovi evidence o državljanstvu vsakemu državljanu pri Banki Slovenije.

3. Višina državljanske premije bo odvisna od višine zbranih sredstev iz davka na dobiček podjetij, ki jih bo Vlada RS sproti nakazovala na poseben račun pri Banki Slovenije.

4. Vlada RS bo izpad proračunskega vira iz davka na dobiček podjetij nadomestila z znižanjem proračunskih izdatkov, nikakor pa ne z zviševanjem drugih davkov.

5. Prvo izplačilo državljanskih premij v višini 5000 SIT neto se bo izvršilo dne......................

6. Vsake tri mesece se opravi točen izračun in se premija poviša oziroma zniža v odvisnosti od zbranih sredstev iz davka na dobiček podjetij.

7. Državljanske premije niso obdavčene, štejejo se pa v dohodnino.

7. Uredba velja do preklica, oziroma do sprejema Zakona o Delnici Države Republike Slovenije.

Vlada Republike Slovenije, dne .......................

Predsednik .....................................

Katera vlada, pod čigavim vodstvom in kdaj bo to uredbo sprejela in kdaj bo izplačala prvo državljansko premijo :eek: :hapyb: xbendx :mex:

Guest sstane

Česa še ne veš, Bu :8):

A, moj honorar bo le 1 SIT na premijo, polovica gre za lunatke, za dobrodelne namene x:Dx x;)x

A, moj honorar bo le 1 SIT na premijo, polovica gre za lunatke, za dobrodelne namene x:Dx  x;)x

1 sit na premijo :D hehe plus politične funkcije :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

A, moj honorar bo le 1 SIT na premijo, polovica gre za lunatke, za dobrodelne namene x:Dx   x;)x

1 sit na premijo :D hehe plus politične funkcije :D

Ne nori, politika je kur.., te so pa za starce, za koga me pa imaš x^x :xx!: x:Dx

dajva rajš tukaj o teh "sanjah" :D

Hja, ej kake so pa tvoje teorije zakaj delnice države khm dividendo države, in kakšen vpliv bi to imelo na zadeve? mal me zanima filozofija za tem, pravzaprav filozofija je jasna, posledice...

Guest sstane
Nino, filozofija je zelo enostavna, postavi vprašanje, čigava je država Slovenija in odgovori nanj.

• 3 weeks later...
Guest sstane

SIMULIRANA BILANCA STANJA ( milijarde sit )

AKTIVA

A. Direktne naložbe 3000

B. Posredne naložbe 1000

C. Terjatve x

PASIVA

A. Kapital 1000

B. Dolgoročni krediti 3000

C. Kratkoročni krediti x

Direktne naložbe so v deležih podjetij in ustanov.

Posredne naložbe so naložbe v deleže podjetij preko lastnikov certifikatov.

Terjatve so dani krediti.

Kapital je neprenosljiva lastnina državljanov, ki bo razdeljena na neprenosljive delnice vsem državljanom.

Dolgoročni krediti so dolgoročne obveznosti države.

Kratkoročni krediti so kratkoročne obveznosti države.

Tako bilanco stanja pričakujejo državljani.

Guest sstane

S temi novimi lastniki in oblastniki je edini križ v tem, da mislijo, da so z monopoli koncentracijo certifikatov pridobili 25% bivše družbene lastnine, za kolikor je bilo izdanih brezplačnih certifikatov, brezplačno v dar. Nihče jim pa seveda tudi ni povedal, da so postali le pooblaščeni upravljalci tega kapitala, ki je neprenosljiva skupna lastnina vseh državljanov.

Od tod objektivno izvira tudi 25% stopnja davka na dobiček podjetij in ti novi lastniki-oblastniki si ga iz nevednosti kar lastijo, namesto, da bi bili pridni in ga lepo vsak mesec nakazovali vsakemu državljanu kot dividendo na njegov neprenosljivi kapital v skupni lastnini vseh državljanov.

Toda, povedati jim je pa to le potreba, da ne bo zamer in jadikovanj pozneje, da so s tem, ko so postali upravljalci tega kapitala, dobili le dobro plačano delovno mesto pri delodajalcu, civilni družbi vseh državljanov, ne pa tudi kapitala samega.

Tudi za začetek monopoli igre jim je civilna družba preko bank le posodila denar, saj svojega na začetku tako ali tako ni nihče imel.

Igra je bila le naravna selekcija, ki je imela za cilj priti do najsposobnejših menedžerjev in v tem je bila še kar uspešna. Nekaj res dobrih direktorjev se je prebilo na vrh in sčasoma jih bo, hvala bogu, še več.

Toda, direktor je direktor, lastnik pa lastnik, da ne bo pomote.

Saj veš, čisti računi, dobri prijatelji.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...