Skoči na vsebino

Ocena starosti

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Starost lahko ocenimo tudi po slikah, ki so jih objavili!"!!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

TUKAJ imate vse odgovore x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...Marso 25-30...

Kul. x^x

Da ne leti vsak pogledat prec tistih cifer... x8Dx x;)x

Sicer pa je po postih vcasih kar tezko ocenjevati - nekateri zelo mladi, pa zelo zrelo komentirajo, nekateri pa stari kozli infantilni... x:px x:o)x x;)x

Ko pa si postavila 'ocena starosti' - jaz na splosno kar dobro ocenim starost (pa tudi velikost, kile itd. x;)x)...

Ja, imamo pa nekaj tem ze na tole - staorst, koliko smo stari clani ipd. Thanx, majica! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hohooo, Miki pravkar iz adolescence x:Dx  x:Dx

ja, ta je res od sile x:Dx x:Dx x:Dx

Pa Marsini infantilni kozli, ha,ha, kje jih pobiraš x:Dx x:Dx

Ti, Marsa, kako ti pa rata prek postov oceniti kile? Daj, probaj zame! x:Dx x:o)x x;)x x8Dx x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ti, Marsa, kako ti pa rata prek postov oceniti kile?

x:Dx x:o)x Pac obvladam... x;)x leta (40, sokrat :o|o:) izkusenj... x;)x

Koliko imas?

med 49 in 53.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, ne, sploh ne, kje pa, res je, 40 sem bila marca, pa to je tudi na osebni strani napisano, tako da je itak hecno tole...

a ona je mislila - po postih, meni pa se je zdelo, da imam sicer morda mladostnejsi stil, vendar sem zakljucila, da si napisal 40, ker govorim tako modro. x;)x x8Dx xDDx

In saj - saj SEM 40. :8): :vio:

Picasso

Tako, jaz grem jutri na morje in se bom vrnila za dva meseca starejša... x:o)x Zdaj bom 2 meseca odsotna odpotujem pa že v petek...lepo se imejte in se po vsej sreči vidimo naslednje leto!!!!! Aja stara sem pa 12 pa upam, da nisem najmlajša... :eek: :o|o:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

No to je fajn in ne!!!!! Pa se bom raje sprijaznila s tem!!!!! x:o)x Itak pa mi gre po glavi le še morje, morje, morje in še enkrat morje,....jutri bom že v Osorju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x:)x x:Dx x;)x

Edino za Conteso me je zares zanimal x:Dx ...pa sm bla kar presenecena :palec:

Marsa deluje mlajsa...tko mladostnisko kul....Enako Mick.

Lucifer al kaj je, sem mislila da je ungefer 18 x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Aja stara sem pa 12 pa upam, da nisem najmlajša...  :eek:  :o|o:

Jaz pa upam, da SI najmlajsa, starostna 'meja' je namrec 13 let tule.

Picasso

Bemu, s tabo pa je že hudo, da se ne spomniš več kaj je to poštevanka, bejž pol še mal kak učbenik za OŠ polistat zravn, ziher te bo vznemiru. :vragec: x:Dx Oooo, bobi.....sem šel zdej pogledat, imaš sam 27 in pol x;)x , bemu, veš, nisem tolk sledil tebi in tvojim postom kot ti meni....oprosti, da sem te postaral.....torej 27 in pol let star starček. x:o)x x:Dx Vsaj tečen si kot kak starček, no. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

gledat si pa le šeu...  x:Dx

ne morš brez mene, ata x:o)x

ma kaki tečn... ti si moj vir neomejenega smeha, butec x:Dx  x;)x

Ste prav zanimivi taki prepotentneži, vidite le kaj želite (al pa zmorete) videt, zato pa imate tak izkrivljeno sliko v glavi......al pa to posledica kakega šusa dobljenega po gobcu? x:Dx x:o)x

Ja, bi rekel, unga histeričnega smeha, k ga pušiš non-stop. Bi tud tebi predlagal, da me pustiš na miru, pa se spraviš na Lucija al pa aakhuta itd......boš vlekel vsaj iz ljubezni. x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zanima me samo mnenje na osnovi odgovorov, mišljenja...

Mica bi jaz dala tam nekje okoli 20-ih, Marso 25-30...itd. nek občutek pač, ki se ti porodi ob prebiranju odgovorov... xrolleyesx

Živijo Lonček

Zanimivo vprašanje.

Mene najbolj zanima, zakaj te to zanima, kaj želiš izvedeti iz tega!

No, zame nimaš težav, poglej moje teme, prečitaj besedilo in izračunaj starost iz mojega rojstnega datuma, ki je tudi objavljen in je pravi.

Lep pozdrav in uživaj še naprej, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...