Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Take mam najraje..... In na takih pa sem baje najboljši. Nič intuicija, nič logika.......izkušnje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Huhuhu in samozavest! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Teb pa v zvezi s tem predlagam................preverko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 A dej nehi?? Kar testirat bi se dal?? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ja..... ....................................... Kaj zdej, sej si te ženska, pa bi pol lahk bla mal radovedna, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 http://www.msnbc.com/modules/quizzes/lifex.aspTuki si zracunate svojo pravo starost(komur se da)....sej veste, da so eni ze pri 30 pravi starcki, drugi pa se pri 50 kot najstniki.Kolk pa zadeva drzi, pa ne vem.... Mene izracun za dobre 4 leta pomladi Hmm, pismu, ne najdem tehle ekvivalentov v cm in kg... Inch je okoli 3 cm ali koliko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Nisem tipična-radovednost ni ravno ena izmed mojih lastnosti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Kaj pa....nabiranje novih izkušenj? Marsa, kaj to rešuješ, mi2 sva itak v srcu tam neki okol 25.......in tolk bova še nadaljnih 25 let. Men bolj skrbi, da ne bi šlo še dol.....pa pristanem čez kako leto na 16 :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 1 incha= 2,5cm1ft= cca 30cm1 pound=450 g se pravi 2 pounda sta malo manj kot 1kg Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Zalet imaš že pravi,Mick! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Funte ze imam - 119 jih tehtam! Ampak pretvorit tole, hm, foot... joooj!Nikakor ne morem spraviti 170 v foote in inche. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Zalet imaš že pravi,Mick! A za nalet nate? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 170 cm mi zdi ene 5ft, 6 mogoče 7 inch Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ne za dosego 16 let! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 170 cm mi zdi ene 5ft, 6 mogoče 7 inchThx, Cosma, 5 ft, 7 inch pride cca 169. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ne za dosego 16 let! A v spolni zmogljivosti? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ne bi vedla, ne poznam nobenega šestnajstletnika!? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Kaj pa 39-letnika? Mislim, tak bl....intimno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Tut ne! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...to pa ne sme ostat tako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Zakaj ne? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...viš, da pa si mal radovedna..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 (popravljeno) Contesa, čez čas boš tud štiridesetletnika bolj intimno spoznala ane... čez čas x:o)xko bo pač stsar štirideset let... sem še enkrat prebrala in ugotovila, da se ni bralo tko kot sem mislila Popravljeno 29. junij 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 21.2 nej bi bla po tem testku stara...sem pa...21,2 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...viš, da pa si mal radovedna..... Jaz radovedna,neeee! Radovednost je mačja smrt!(kitajski pregovor) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.