stankaa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mimoidoči opazi na pragu sedečo starko in jo ogovori. "Opazil sem kako srečno izgledate! Le kakšna je vaša skrivnost za tako dolgo in srečno življenje?" Pokadim štiri škatle cigaret na dan, reče ona. "Pred spanjem pa pokadim še en lep, velik joint. Poleg tega na teden popijem še steklenico Jack Danielsa, in jem hitro hrano. Čez vikend pojem še eno pest tablet in se izogibam rekreaciji!"To je pa popolnoma šokantno za vaša leta! reče mimoidoči. "Ja, koliko pa ste stari?""Štiriindvajset!" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Pride k zdravniku 24 letnik, pa ga prosi za nasvet. "Gospod doktor, povejte mi, kako naj ravnam v zivljenju, da bom dozivel 100 let ? " Zdravnik se zamisli, zacne sprasevati. Doktor:"A pijete ?" Mladenic: "Ne."Doktor:"A kadite ?" Mladenic: "Ne."Doktor:"A se drogirate ?" Mladenic: "Ne."Doktor:"A sexsate ?" Mladenic: "Hmm, ne." Ja, zakaj pri hudicu bi pa potem sploh radi ziveli 100 let !!!??? " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 http://www.msnbc.com/modules/quizzes/lifex.aspTuki si zracunate svojo pravo starost(komur se da)....sej veste, da so eni ze pri 30 pravi starcki, drugi pa se pri 50 kot najstniki.men pa ta link ne dela, pridem do tja ko te vpraša kolikokrat si pripet s pasom v avtu, pa kolikokrat govoriš po telefonu med vožnjo, pa ko stisnem next me vrže čist dol z interneta :xx!: me pa usput že zaradi kadilske aktivnosti in športne neaktivnosti postara za 3 leta! :xx!: :xx!: holesterola pa itak ne vem btw:1 cm=0,394 inch1 kg =2,205 funta (pound) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Zanimiva tema... zame skor nikol nihce ne ugane...kar me zabava tako iz necimrnosti kot iz nekaksne hudomusnosti, da oni 'ni imel prav'. *p.s. pac pa sama znam pa kar ugant oz. tocno zaciljat. sam ne vedno, sem prijetno presenecena, ko me kdo v tem smislu prijetno preseneti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Pri meni se zadne čase večkrat kar za 10 let zmotijo (navzdol seveda) Kar precej, glede na to, da nisem še niti 30 Saj me zabava to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.