beli Vran. 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zanima me, če kdaj prakticirate tehniko kunzultacije. To je karta trenutka, ko se srečata stranka in astrolog. Kako vam deluje? Jaz jo uporabljam in so rezultati spodbudni. Kako gre vam? beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Jaz delam te karte redno Nikoli pa nisem čisto prepričana v točnost svoje razlage. Kako gre tebi? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Če že delam s to tehniko delam nekako takole: kar me vpraša pogledam v to karto. Res pa je, da je občutek nekoliko tuj. Čeprav se energetsko stanje vidi dobro in tudi rezultati, ki jim imam do sedaj so spodbudni. Zanimiva je predvsem Luna, ker resnično opazuje stanje in njeni aspekti so sila zgovorni. lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Tukaj imam primer konz. karte prvega srečanja dveh, moškega in ženske. Kako vidiš to zadevo ti? 31.10.2002, ob 18:30, Lj, -1(čas) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zanimivo tole, prav charta nisem delala takole, seveda pa mi je bilo vedno pomembno, kaksen trenutek si je nekdo izbral za taksen posvet. Si vnesel nekaj svezega vetra semle, Vran! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Tukaj imam primer konz. karte prvega srečanja dveh, moškega in ženske. Kako vidiš to zadevo ti? 31.10.2002, ob 18:30, Lj, -1(čas)Oona mene bo še kdo obsodil, da se mečem ven. Tvoja karta kaže (moja razlaga) Ascedent v Dvojčkih (ženska) in Merkur (vladar) na 29 stopinji, kaže, nek pomemben preobrat, srečanje gre v drugo sfero, kot se ji je zdelo v tistem trenutku. Ženska zelo nihaja, v svojem bistvu je skrivnostna in zadržana ( Venera na goreči cesti) Tako in drugače je šokirana. Sam strah ali tesnobo bi lahko simboliziral že Saturn (1. hiša). Moški je psihično močan in intenziven (Pluton v 7. hiši) in v aspektu z Jupitrom (vladar 7.hiše). Zelo ponosen in samozavesten. Luna ne dela nobenega bistvenega aspekta z vladarji (1. hiša in 7. hiša), kar pomeni, da od srečanje ne bo nič ali bore malo. Luna kvadrat Pluton, kaže razočaranje, ki je lahko prekrita rana in si jo šele čez čas pozdravijo. Meni bi bilo zelo všeč, da poveš ti svoje mnenje in da še kdo na tak ali podoben način poda svojo interpretacijo. Skupaj se učimo in tako napredujemo v znanju. Lep pozdrav beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Iz tega srečanja se je razvila strastna ljubezenska zveza, ki je na koncu prerastla v strašno posesivnost in ljubosumje moškega. Zveza je trajala 18 mesecev, kar lepo nakazuje Luna, ki čez 18 stopinj tvori kvadrat s Saturnom. Ascendent je descendent iz karte kombina obeh oseb, progresirana Luna ženske pa je bila takrat v Devici točno na 10 stopinji. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Iz tega srečanja se je razvila strastna ljubezenska zveza, ki je na koncu prerastla v strašno posesivnost in ljubosumje moškega. Zveza je trajala 18 mesecev, kar lepo nakazuje Luna, ki čez 18 stopinj tvori kvadrat s Saturnom. Ascendent je descendent iz karte kombina obeh oseb, progresirana Luna ženske pa je bila takrat v Devici točno na 10 stopinji.Pa je ona dobila tisto, kar je pričakovala? beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ha, ha, ne vem kaj imaš v mislih? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Hm, glede na 29 stopinjo Tehnice, niso bili takoj srčki v očeh, ali pač? beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Kako se ti zdi opis ženske in moškega? Glede tvoje razlage o ljubosumju je to to. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ne, niso bili srčki v očeh. Ženska je ves čas vedela, da je to le začasna rešitev, je pa nihala, tako kot Merkur, ki je vsake toliko retrograden... Morda je bilo nekaj srčkov tam do konjunkcije Merkurja z Venero(5 - 6)... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 To pomeni, da konzultacijska karta ne laže in da je ona bila tista, ki se je slepila. Venera (na goreči cesti) je opasna. 29 stopinja pa lahko kaže, da sta tudi karmično povezana in da se od tega odnosa veliko naučita oz. je to nujno. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 A je konzultacijska karta isto kot karta trenutka, kot npr. srečanja, ali pa kot začetek neke poti ob tej uri... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Konzultacijska karta je svojem bistvu karta, ko se srečata astrolg in stranka (to vrsto sem imel jaz v mislih). Npr. pride k tebi in ti narediš karto ko vstopi v stanovanje (pisarno) iz te karte potem delaš in podaš odgovore. To tehniko včasih prakticiram, res pa je, da sem še nekoliko "nesigurn". Kajti občutek razlage mi je nekoliko tuj in zaradi tega me je tudi zanimalo, če kdo bolje obvlada. kajti horarna karta ti lahko poda odgovor za eno konkretno vprašanje, do čim konzultacija pa na večih področjih (kar stranko pač zanima). Konzultacijska karta je tista karta, ko gremo nekam, brez da bi to naprej predvidevali (preverili ugoden čas...). V kolikot pregledamo ali je čas ugoden, je pa to že elektivna karta (izberna astrologija). Lep pozdrav beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 tu je dobro, ne - to, da imaš točen čas, kdaj ti kdo postavi vprašanje, ali kaj pokomentira, ti tudi ta karta objave posta nekaj pove, ne?(ampak moraš prištet eno uro) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz tovrstne karte ne uporabljam zelo redno, pač pa bolj po občutku. Navadno si ob pripravi na pogovor izdelam tudi tranzitno karto, da jo lahko kombiniram, in če jo napravim na uro začetka pogovora in ne na trenutek, ko se pripravljam na pogovor (kar je lahko precej prej), jo imam ves čas pri roki. Včasih imam občutek, da bi zadeva tekla nekako nenavadno, takrat jo pogledam vedno. Kaj je to "nenavadno"? Pride se ti gospa pogovarjat in ti eno uro kljuva v glavi vprašanje, pa kaj je sploh prišla. Še slabše je, ko te zasipa z različnimi vprašanji pa tera svojo, konzultacijska karta ti pa mirno pokaže, po kaj je prišla v resnici. Za sprenevedanje nimam veliko časa. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ... ma ne, ful dobro je povedal bern, pa tudi vran...in itak ima smisel... tole vse... na kar se pac 'obesis' in ti lahko da kakrsenkoli podatek, K L J U C.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 tranzitno karto, da jo lahko kombiniram in ,če jo napravim na uro začetka pogovora in ne na trenutek, ko se pripravljam na pogovor (kar je lahko precej prej), jo imam ves čas pri roki. ...........................konzultacijska karta ti pa mirno pokaže, po kaj je prišla v resnici.tu je dobro, ne - to, da imaš točen čas, kdaj ti kdo postavi vprašanje, ali kaj pokomentira, ti tudi ta karta objave posta nekaj pove, ne? (ampak moraš prištet eno uro)..kajti horarna karta ti lahko poda odgovor za eno konkretno vprašanje, do čim konzultacija pa na večih področjih (kar stranko pač zanima).......Konzultacijska karta je tista karta, ko gremo nekam, brez da bi to naprej predvidevali (preverili ugoden čas...). V kolikot pregledamo ali je čas ugoden, je pa to že elektivna karta (izberna astrologija). ufaa, a se ne da to malo bolj enostavno povedat?............................... Vi Vsi Budala, komaj čakam tvojo razlago. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 hja(me je bobi prehitu za par stotink,zdele), počak, de se globinjsko naučim...in tko dalje...nekoč sm kar obstal, pa se nism dalje poglabljau, ker sm menu, da je dovolj Zame...ti že sporočim,ko osvojim nadaljno znanje Samo, čakamo enostavne razlage, no prosim izprsi se beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ... potek mojih reakcij zadnjih... hmm 10? .. sekund... (= zadnjih xx postov) : ... :o|o: ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Še nekaj sem se spomnil: ste že kaj razmišljali o tem, kdaj ste se prijavili na Lunin forum in kaj ste od tega dobili (glede na astrološko karto). Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 hjaaaaaaaaaaa, to pa res...........sm pa si enkrat to že reku, pa sm pozabu, Uredu to....grem prec to pogledat, Hvala RES JE! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Še 1x White Vrana, ne žalm te jest, sm vse komentirau, nism pa najdu notr zase razlago, to želim povedat,ko bom imel dovolj znanja o tem, ti prec sporočm.Zdej pa nehaj iskat moj komentar,k sm ti ga tut prec povedu kaj in kaku, lepo pelji temo dalje.....preprosto..........da ne pozabm, imava obedva luno v devici, je tko?Če se Vran v nekaj zapiči je to to. Če si že imel neke pomisleke vsaj povej kaj te moti in bomo zadeve spravili v red. Lepo se imej! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...kaj ste od tega dobili ...:o|o: Ampak a ves da je LNF 1.3. (jaz pa 13.3.), LN pa 1. 5. (sele zadnjic pa sem se spomnila da je rpavzaprav se zacel na netu novembra, torej v skorpijonu)... vse ima smisel, itak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.