Skoči na vsebino

Konzultacijska karta

beli Vran.

Recommended Posts

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...kaj ste od tega dobili ...

:o|o: :sori: xrolleyesx :V:

Ampak a ves da je LNF 1.3. (jaz pa 13.3.), LN pa 1. 5. (sele zadnjic pa sem se spomnila da je rpavzaprav se zacel na netu novembra, torej v skorpijonu)... vse ima smisel, itak...

Marsa ne mislim nič slabega, mislim individualno, kakšne teme objavlajo, kje so aktivni, veliko govorijo, malo, se delajo pomembne...

Škorpjoni so kul in prepričan sem ,da se ti zelo trudiš. Brez tebe tudi Luninega foruma ne bi bilo.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

vran ,nobenih pomislekov..ne zaleti se takoj...imej pa več variant odgovorov na razpolago...

vse uredu, Beli Vran x:Dx

Čaki, da najdem ogledalo, da vidim če mam še kljun cel.

Cel je - potem je vse O.K.

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Beli - Saj vem da ne (mislis slabega)... malo dramatiziram, se prepustim custvenosti dojemanja vcasih...

Jaz sem uletela uradno se mi zdi enkrat v vodnarju, to je kul, se vidim tu precej (pa ceprav samo uran kulminanten, konj. z vladarjem asc oboje na mc, pa pac satrun je tik pred 29. vodnarja)...

kar se tice mojega stosa, pa vse ima nek kontext pri meni, osebna je 13, vozniska je 13 - ne mors verjet--- x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem uletela uradno se mi zdi enkrat v vodnarju

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx pa zraven mi pise tamle... :o|o: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem pa dvojček, zato pa toliko govorim oz. pišem. V bistvu sem postal zasvojen z luninim forumom.

beli Vran

Jaz sem pa dvojček, zato pa toliko govorim oz. pišem. V bistvu sem postal zasvojen z luninim forumom.

beli Vran

Ne 'skrbi', ce si dvojcek, pa je tale 'zasvojenost' itak najbrz kratkega roka...

Ali si me presenetil?

ne vem, ne spomnim se, kaj sem najprej pomislila, ampak recimo da ne bi rekla da si glih dvojcek - imas prevec 'drugAcnega' razumevanja.

Picasso

aha, zdaj je boljsa slika, oddaljenejsa, ampak se vedno nekaj 'manjka'. xDDx

Cudno da nimas v ribi cesa pomembnega, aha, morda imas neptun na vrhu ali kaj takega ali pac mocnega...

no, saj merkur se ti tudi 'vidi'... ampak 'drugace'. x:o)x

Picasso

Borism, kaj se je temu človeku dogajajo, ko je odplul

Zanimivo, na pot bi lahko šel zaradi nekih skrbi (Luna kvadrat Saturn). Neptun v 1. hiši kaže nejasnosti in tudi neljube zaplete. Mars (vladar 3. hiše), ki je tudi pot je v Ribah in je retrograden na nek način lovi Urana, kar kaže neko nenavadno in nepredvidljivo situacijo.

Luna sekstil Pluton pa govori, konec dober vse dobro.

Tako je nekoliko težje pisat, ker so okoliščine nekoliko nejasne.

Vseeno me zanima povratna informacija

beli Vran

aha, zdaj je boljsa slika, oddaljenejsa, ampak se vedno nekaj 'manjka'.  xDDx

Cudno da nimas v ribi cesa pomembnega, aha, morda imas neptun na vrhu ali kaj takega ali pac mocnega...

no, saj merkur se ti tudi 'vidi'... ampak 'drugace'.  x:o)x

Neptuna imam na IC

Merkurja v Škorpijonu (!) in v konjunkciji z Uranom v 3. hiši

Jaz pa imam saturna v 3. v opp. z uanom v 9. (uran pa je vladar 3.)

... skratka, tu smo negdje... x;)x x:px

Picasso

... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako... xscratchx

Picasso

... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako...  xscratchx

V kakšnem smislu pa...

ma ne povem, uran v bistvu...

itak Uran vedno preseneča.

Sicer pa..nekako takole tole razlagam:

Mars pravi.'.hitro v akcijo'...Uran pa' no ja še malo počakaj,da se znebim, tegale ,balasta' x:Dx

Srečanje obeh postane malce konfuzno :att: xzzzx (eh manjkajo pravi smeški ) x:Dx :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Borism, kaj se je temu človeku dogajajo, ko je odplul

Zanimivo, na pot bi lahko šel zaradi nekih skrbi (Luna kvadrat Saturn). Neptun v 1. hiši kaže nejasnosti in tudi neljube zaplete. Mars (vladar 3. hiše), ki je tudi pot je v Ribah in je retrograden na nek način lovi Urana, kar kaže neko nenavadno in nepredvidljivo situacijo.

Luna sekstil Pluton pa govori, konec dober vse dobro.

Tako je nekoliko težje pisat, ker so okoliščine nekoliko nejasne.

Vseeno me zanima povratna informacija

beli Vran

Hvala beli Vran!

Kaj se je dogajalo, marsikaj, ker je moral sam poskrbeti za pot okoli sveta, ki še vedno traja(njegova avantura tudi na podforumu DZK!), bilo je kar veliko nejasnosti, ker sploh ni vedel, no saj še ne ve, kaj ga čaka, ima še po mojem 2 meseca plovbe.......zanima me, kako pa ti gledaš na časovno porazdelitev v takšni karti.....lep dan, B. x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...