borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ne. Pa res kaj naj bi to pomenilo Beli Vran, če sem se prijavil ob 19:19?....ali pa še nekaj, moj zelo dober prijatelj in tudi vaš "ALI", je odplul iz Portoroža 30.08.2003 ob 17:15h PM, kaj ga je in še čaka na poti proti domu ....lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ...kaj ste od tega dobili ...:o|o: Ampak a ves da je LNF 1.3. (jaz pa 13.3.), LN pa 1. 5. (sele zadnjic pa sem se spomnila da je rpavzaprav se zacel na netu novembra, torej v skorpijonu)... vse ima smisel, itak... Marsa ne mislim nič slabega, mislim individualno, kakšne teme objavlajo, kje so aktivni, veliko govorijo, malo, se delajo pomembne... Škorpjoni so kul in prepričan sem ,da se ti zelo trudiš. Brez tebe tudi Luninega foruma ne bi bilo. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 vran ,nobenih pomislekov..ne zaleti se takoj...imej pa več variant odgovorov na razpolago...vse uredu, Beli Vran Čaki, da najdem ogledalo, da vidim če mam še kljun cel. Cel je - potem je vse O.K. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Beli - Saj vem da ne (mislis slabega)... malo dramatiziram, se prepustim custvenosti dojemanja vcasih... Jaz sem uletela uradno se mi zdi enkrat v vodnarju, to je kul, se vidim tu precej (pa ceprav samo uran kulminanten, konj. z vladarjem asc oboje na mc, pa pac satrun je tik pred 29. vodnarja)...kar se tice mojega stosa, pa vse ima nek kontext pri meni, osebna je 13, vozniska je 13 - ne mors verjet--- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz sem uletela uradno se mi zdi enkrat v vodnarju pa zraven mi pise tamle... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 It makes sense... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz sem pa dvojček, zato pa toliko govorim oz. pišem. V bistvu sem postal zasvojen z luninim forumom. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 a de? :o|o:No ja takole na 1. pogled, ovnovsko pac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz sem pa dvojček, zato pa toliko govorim oz. pišem. V bistvu sem postal zasvojen z luninim forumom. beli VranNe 'skrbi', ce si dvojcek, pa je tale 'zasvojenost' itak najbrz kratkega roka...Ali si me presenetil?ne vem, ne spomnim se, kaj sem najprej pomislila, ampak recimo da ne bi rekla da si glih dvojcek - imas prevec 'drugAcnega' razumevanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ne ne drugače sem po znamenju strelec, strelam pa ne Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 aha, zdaj je boljsa slika, oddaljenejsa, ampak se vedno nekaj 'manjka'. Cudno da nimas v ribi cesa pomembnega, aha, morda imas neptun na vrhu ali kaj takega ali pac mocnega...no, saj merkur se ti tudi 'vidi'... ampak 'drugace'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Borism, kaj se je temu človeku dogajajo, ko je odplul Zanimivo, na pot bi lahko šel zaradi nekih skrbi (Luna kvadrat Saturn). Neptun v 1. hiši kaže nejasnosti in tudi neljube zaplete. Mars (vladar 3. hiše), ki je tudi pot je v Ribah in je retrograden na nek način lovi Urana, kar kaže neko nenavadno in nepredvidljivo situacijo. Luna sekstil Pluton pa govori, konec dober vse dobro. Tako je nekoliko težje pisat, ker so okoliščine nekoliko nejasne. Vseeno me zanima povratna informacija beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 aha, zdaj je boljsa slika, oddaljenejsa, ampak se vedno nekaj 'manjka'. Cudno da nimas v ribi cesa pomembnega, aha, morda imas neptun na vrhu ali kaj takega ali pac mocnega...no, saj merkur se ti tudi 'vidi'... ampak 'drugace'. Neptuna imam na IC Merkurja v Škorpijonu (!) in v konjunkciji z Uranom v 3. hiši Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Aha! Torej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz pa imam saturna v 3. v opp. z uanom v 9. (uran pa je vladar 3.)... skratka, tu smo negdje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ... na ko0liko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Merkur 23 stopinja, retrograden in Uran na 21 stopinji Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Asc na 24 sco, Luna/Sonce/merkur - med 21 in 24 v ribah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Marsa roka (tele smeškoti mi ne delajo) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 (delajo, delajo, ne vidis jih, ker : ..., ..., ... ali ... .) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako... V kakšnem smislu pa... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ma ne povem, uran v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ma ne povem, uran v bistvu... itak Uran vedno preseneča. Sicer pa..nekako takole tole razlagam:Mars pravi.'.hitro v akcijo'...Uran pa' no ja še malo počakaj,da se znebim, tegale ,balasta' Srečanje obeh postane malce konfuzno (eh manjkajo pravi smeški ) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Borism, kaj se je temu človeku dogajajo, ko je odplul Zanimivo, na pot bi lahko šel zaradi nekih skrbi (Luna kvadrat Saturn). Neptun v 1. hiši kaže nejasnosti in tudi neljube zaplete. Mars (vladar 3. hiše), ki je tudi pot je v Ribah in je retrograden na nek način lovi Urana, kar kaže neko nenavadno in nepredvidljivo situacijo. Luna sekstil Pluton pa govori, konec dober vse dobro. Tako je nekoliko težje pisat, ker so okoliščine nekoliko nejasne. Vseeno me zanima povratna informacija beli VranHvala beli Vran! Kaj se je dogajalo, marsikaj, ker je moral sam poskrbeti za pot okoli sveta, ki še vedno traja(njegova avantura tudi na podforumu DZK!), bilo je kar veliko nejasnosti, ker sploh ni vedel, no saj še ne ve, kaj ga čaka, ima še po mojem 2 meseca plovbe.......zanima me, kako pa ti gledaš na časovno porazdelitev v takšni karti.....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.