beli Vran. 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Borism, kaj se je temu človeku dogajajo, ko je odplul Zanimivo, na pot bi lahko šel zaradi nekih skrbi (Luna kvadrat Saturn). Neptun v 1. hiši kaže nejasnosti in tudi neljube zaplete. Mars (vladar 3. hiše), ki je tudi pot je v Ribah in je retrograden na nek način lovi Urana, kar kaže neko nenavadno in nepredvidljivo situacijo. Luna sekstil Pluton pa govori, konec dober vse dobro. Tako je nekoliko težje pisat, ker so okoliščine nekoliko nejasne. Vseeno me zanima povratna informacija beli VranHvala beli Vran! Kaj se je dogajalo, marsikaj, ker je moral sam poskrbeti za pot okoli sveta, ki še vedno traja(njegova avantura tudi na podforumu DZK!), bilo je kar veliko nejasnosti, ker sploh ni vedel, no saj še ne ve, kaj ga čaka, ima še po mojem 2 meseca plovbe.......zanima me, kako pa ti gledaš na časovno porazdelitev v takšni karti.....lep dan, B. Za časovno določanje nisem ravno ekspert, prepričan pa sem, da mu bo cilj uspel, kajti napisal sem: Luna sekstil Pluton, konec dober vse dobro. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 HVALA Beli Vran! Saj eno leto pred njegovim odhodom smo bili samo trije z njim vred, ki smo verjeli v njegov uspeh in srečno vrnitev, mogoče sem jaz na osnovi kulminalnega planeta, ki je res Mars in mu še daje dodatno moč....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 HVALA Beli Vran! Saj eno leto pred njegovim odhodom smo bili samo trije z njim vred, ki smo verjeli v njegov uspeh in srečno vrnitev, mogoče sem jaz na osnovi kulminalnega planeta, ki je res Mars in mu še daje dodatno moč....lep dan, B. Borism, v kolikor bi te resnično zanimalo, kako bo šlo temu prijatelju (na potovanju okoli sveta), bi mi lahko postavil konkretno vprašanje. Toda naj te opomnim, dobro premisli preden ga postaviš. Tu mi gredo zadeve bolje od rok (moja ljuba horarna astrologija) beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Hvala Beli Vran, mogoče te pa res še kdaj kaj vprašam, trenutno mu gre kar O.K., pa mislim, da je tako tudi prav, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Hvala Beli Vran, mogoče te pa res še kdaj kaj vprašam, trenutno mu gre kar O.K., pa mislim, da je tako tudi prav, lep dan, B. Horarna karta da odgovor, le če je potreba. P.s.: kakšna lepa ptička maš, moji sorodniki... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Sory, ti si me pohvalil(podpis!), pa nisem videl, sedaj imam pa že kompas, ptički so tudi meni všeč, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Sory, ti si me pohvalil(podpis!), pa nisem videl, sedaj imam pa že kompas, ptički so tudi meni všeč, lp, B. a ga lahko prevzamem, hahaha beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ja lahko, če želiš.....a ga želiš imeti v podpisu, kar uštimaj, pa ga jaz potem umaknem, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Ja lahko, če želiš.....a ga želiš imeti v podpisu, kar uštimaj, pa ga jaz potem umaknem, lp, B. Ne to pa ne, kopirali se pa ne bomo Izvirnost velja! bom imel kar svojega beli vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 O.K., že veš...jaz grem naprej...lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako... V kakšnem smislu pa... Menila bi po tvojem stilu in vsem, da si starejsi - ce ze moram povedati. Zato presenetil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Izvirnost velja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 ... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako... V kakšnem smislu pa... Menila bi po tvojem stilu in vsem, da si starejsi - ce ze moram povedati. Zato presenetil. Marsa, ne vem kar naj rečem. Mladosttt... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ja, seveda, nimas kaj reci - si ze 'povedal', saj zato pa sem rekla, presenetil...A si povedal, da je merkur retro, pa se v sco - torej recimo da je se pluton tudi sicer mocen ali saturn, pa je kar je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 ja, seveda, nimas kaj reci - si ze 'povedal', saj zato pa sem rekla, presenetil...A si povedal, da je merkur retro, pa se v sco - torej recimo da je se pluton tudi sicer mocen ali saturn, pa je kar je. Marsa tebi intuicija dela zelo dobro Saturna mam na ascedentu v Devci v sekstilu z Merkurjem. Dobro sklepaš! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 hmm, saturn na asc, jasno potem. Je, sklepanje, logika... to je nekoliko 'ribje' pri meni... torej, obratna lo0gika, so mi parkrat rekli to, razlicni ljudje ISTE besede uporabili.koliko Device? Stopinje me zanimajo? (*moje stopinje v devici - Uran/MC/Pluton - od 7:22 do 12:39). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 ASC imam 23 stopinj Device, Saturna na 25 stopinj device, Luna je v Kozorogu na 10 stopinji in dela trigon z Jupitrom. Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Aha... torej je tvoj asc tocno nasproti mojemu steliju v ribah. saj merkur imava pa sicer tudi nekako skupaj... oz. ti imas merkur tocno na mojem asc, saj res. V Kozorogu pa nimam nic, razen J vozla... 7 in nekaj. Aha, saj devica se ti pa tudi 'vidi'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Beli vran kam se ti postavlja vprašanja? na katera pol pogledaš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 El NIno, to se dogaja v temi Horarna astrologija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.