Skoči na vsebino

Konzultacijska karta

beli Vran.

Recommended Posts

Borism, kaj se je temu človeku dogajajo, ko je odplul

Zanimivo, na pot bi lahko šel zaradi nekih skrbi (Luna kvadrat Saturn). Neptun v 1. hiši kaže nejasnosti in tudi neljube zaplete. Mars (vladar 3. hiše), ki je tudi pot je v Ribah in je retrograden na nek način lovi Urana, kar kaže neko nenavadno in nepredvidljivo situacijo.

Luna sekstil Pluton pa govori, konec dober vse dobro.

Tako je nekoliko težje pisat, ker so okoliščine nekoliko nejasne.

Vseeno me zanima povratna informacija

beli Vran

Hvala beli Vran!

Kaj se je dogajalo, marsikaj, ker je moral sam poskrbeti za pot okoli sveta, ki še vedno traja(njegova avantura tudi na podforumu DZK!), bilo je kar veliko nejasnosti, ker sploh ni vedel, no saj še ne ve, kaj ga čaka, ima še po mojem 2 meseca plovbe.......zanima me, kako pa ti gledaš na časovno porazdelitev v takšni karti.....lep dan, B. x;)x :palec:

Za časovno določanje nisem ravno ekspert, prepričan pa sem, da mu bo cilj uspel, kajti napisal sem:

Luna sekstil Pluton, konec dober vse dobro.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

HVALA Beli Vran!

Saj eno leto pred njegovim odhodom smo bili samo trije z njim vred, ki smo verjeli v njegov uspeh in srečno vrnitev, mogoče sem jaz na osnovi kulminalnega planeta, ki je res Mars in mu še daje dodatno moč....lep dan, B. x;)x  :palec:

Borism, v kolikor bi te resnično zanimalo, kako bo šlo temu prijatelju (na potovanju okoli sveta), bi mi lahko postavil konkretno vprašanje. Toda naj te opomnim, dobro premisli preden ga postaviš. Tu mi gredo zadeve bolje od rok (moja ljuba horarna astrologija)

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hvala Beli Vran, mogoče te pa res še kdaj kaj vprašam, trenutno mu gre kar O.K., pa mislim, da je tako tudi prav, lep dan, B. x;)x  :palec:

Horarna karta da odgovor, le če je potreba.

P.s.: kakšna lepa ptička maš, moji sorodniki...

beli Vran

Sory, ti si me pohvalil(podpis!), pa nisem videl, sedaj imam pa že kompas, ptički so tudi meni všeč, lp, B. x:)x

a ga lahko prevzamem, hahaha

beli Vran

Ja lahko, če želiš.....a ga želiš imeti v podpisu, kar uštimaj, pa ga jaz potem umaknem, lp, B. x;)x 

Ne to pa ne, kopirali se pa ne bomo

Izvirnost velja!

bom imel kar svojega

beli vran

... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako...  xscratchx

V kakšnem smislu pa...

Menila bi po tvojem stilu in vsem, da si starejsi - ce ze moram povedati. Zato presenetil.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... hm, Beli Vran. ampak dal si mi podatek, ki me je presenetil pravzaprav nekako...  xscratchx

V kakšnem smislu pa...

Menila bi po tvojem stilu in vsem, da si starejsi - ce ze moram povedati. Zato presenetil.

Marsa, ne vem kar naj rečem. Mladosttt...

beli Vran

ja, seveda, nimas kaj reci - si ze 'povedal', saj zato pa sem rekla, presenetil...

A si povedal, da je merkur retro, pa se v sco - torej recimo da je se pluton tudi sicer mocen ali saturn, pa je kar je. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, seveda, nimas kaj reci - si ze 'povedal', saj zato pa sem rekla, presenetil...

A si povedal, da je merkur retro, pa se v sco - torej recimo da je se pluton tudi sicer mocen ali saturn, pa je kar je. ;)

Marsa tebi intuicija dela zelo dobro Saturna mam na ascedentu v Devci v sekstilu z Merkurjem. Dobro sklepaš!

beli Vran

hmm, saturn na asc, jasno potem. x:)x :palec:

Je, sklepanje, logika... to je nekoliko 'ribje' pri meni... torej, obratna lo0gika, so mi parkrat rekli to, razlicni ljudje ISTE besede uporabili.

koliko Device? :8): Stopinje me zanimajo? (*moje stopinje v devici - Uran/MC/Pluton - od 7:22 do 12:39).

Picasso

ASC imam 23 stopinj Device, Saturna na 25 stopinj device, Luna je v Kozorogu na 10 stopinji in dela trigon z Jupitrom.

Lep pozdrav!

beli Vran

Aha... torej je tvoj asc tocno nasproti mojemu steliju v ribah. saj merkur imava pa sicer tudi nekako skupaj... oz. ti imas merkur tocno na mojem asc, saj res. x:)x

V Kozorogu pa nimam nic, razen J vozla... 7 in nekaj.

Aha, saj devica se ti pa tudi 'vidi'.

:palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...