Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 in si ji pripravil tisto omakco? je bla zadovoljna? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Medtem skuhaš špagete na "al dente" - da ostanejo še malo trdi. Ponavadi ustreza čas kuhanja, ki je napisan na vrečki. Niti minutko več!NA to temo imamo pa vedno fighte, moji ponavadi še malo hrustajo , Trudi ima pa raje bolj kuhane . Odloča pa kuhar Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jz mam tud rada bl kuhana. sej zato mu je pa verjetno moja hrana všeč. mava isti okus. k nama je ista mami kuhala... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ima kdo kake izkušnje z delanjem pesta? Moj recept gre nekako takole, bazilika, olivno olje, česen, pinjole, parmezan, sol. Pozna kdo drugačno verzijo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ima kdo kake izkušnje z delanjem pesta?Z delanjem pesta? Sploh ne vemo kwa je to. Smo pa prvič u lajfu kupl smrdljivo ovco in bomo danes probal narest kj pametnga iz dela njenga trupla. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Z delanjem pesta? Sploh ne vemo kwa je to.Pesto Genovese. Omaka za na testenine iz bazilike in zgoraj naštetih sestavin. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ne, mislim da je to prava verzija, Cosma, da je to Pravi recept.Nosorog, to je taka zelena omakca iz bazilike, navadno za spagete oz. makarone, ki jo poleg sugotov imn tega prodajajo - meni nekaj najboljsega za na makarone. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Z delanjem pesta? Sploh ne vemo kwa je to.Pesto Genovese. Omaka za na testenine iz bazilike in zgoraj naštetih sestavin. Sem ti že ob neki drugi priliki povedal, da sem seljačina. Štekam kuharske izraze in imena jedi kot so npr. ajmoht, ričet, musaka (za to sm genij), Pesto Genovese pa presega moje sposobnosti kuharskega dojemanja. Poleg tega pa še Italijanov nič kaj ne obrajtam; mama mija :xx!: . lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem ti že ob neki drugi priliki povedal, da sem seljačina.,Vem ja! Ne da se drugače povedat, kot pesto. Tudi za seljake je pesto. recimo temu zmešana, nasekljana bazilika z zgoraj naštetim.Ti pošljem po pošti, da boš tudi ti vedel. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 italijani niso nic krivi, da znajo dobro kuhat pa oblikovat.za ostalo pa... pesto je dobro in zeleno. a to razumes? ce ves, kaj je bazilika, sol in orescki, si lahko se predstavljas okus...srecno z jagenjckom ce imas kotletke, ti samo povem, da se hitro zapalijo...ce imas pa stegno, pa kar pocasi.... naj ti dobro tece! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem ti že ob neki drugi priliki povedal, da sem seljačina.,Vem ja! Ne da se drugače povedat, kot pesto. Tudi za seljake je pesto. recimo temu zmešana, nasekljana bazilika z zgoraj naštetim.Ti pošljem po pošti, da boš tudi ti vedel. Hm .... Hvala, ker me toleriraš Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 o kozmik! a imas tudi za tarudeci pesto recept? tisto je bolj zanimivo...tezje narest sam doma... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 [quote name=nosorog' date='1. Hvala, ker me toleriraš [/quote]Te bomo že razsvetlil tukaj na LNF. same kuharce. Take it easy.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 o kozmik! a imas tudi za tarudeci pesto recept? tisto je bolj zanimivo...tezje narest sam doma...a z orehi? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hm .... Hvala, ker me tolerirasˇ Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Tardeči pesto.Dodaš paradižnikov koncentrat in rikoto+ zmlete orehe Ne me spraševat za količine-jest to vse od oka. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 o kozmik! a imas tudi za tarudeci pesto recept? tisto je bolj zanimivo...tezje narest sam doma...a z orehi? ja ne vem...ce bi vedla, ne bi sprasevala...mislim, da so v igri paradizniki Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 hm...ne ni v redu tole z koncentratom...suhi paradizniki pa tko.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 (popravljeno) ja lahko daš sušene paradižnike, seveda, bo še boljši okus. Fejst jih speštaj! Dober tek. No mogoče se pa lotim, pa uletiš na malico sem se zdele spomnila da imam doma na zalogi sušene paradižnike , bomo naredil tinka. Pis of kejk Popravljeno 1. oktober 2004 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Tardeči pesto.Dodaš paradižnikov koncentrat in rikoto+ zmlete orehe Ne me spraševat za količine-jest to vse od oka.Ja, tale varianta pa se že kliče pesto alla siciliana Tako, sedaj je čas, da naredite vazico pesta za v hladilnik, ker bo kmalu konec z baziliko. V glavnem, Cosmin recept je čisto ta pravi. Glavno je, da v pesto, ki ga nameravate shranit NE ribate sira, ker postane kmalu žarek. :o|o: Za dober pesto ne šparat na dobrem olivnem olju! In po originalnem receptu gre zraven dobro zorjen ovčji sir. Ribanje parmezana v pesto je za Italijane malce bogokletno. Pesto se da na ŠPAGETE št.8, pa možnosti.(kdor lazi po It, naj kupi špagete Voiello. Originalni napoletanski, od koder so špageti doma. Odlični, sušeni na bakru, da so grobi in boljše sprejemajo omako.(Jajčni rezanci, balzamski kis in parmezan pa so iz regije Emiglia -Romagna -Bologna) Nosorogec , kaj so se ti pa Makarončkarji tako zamerili?Sploh niso slabi ljudje, obožujejo vse lepo in dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kako vi mene pridno z vašimi omakami zasuvate. Prav hvala lepa. Bom moral spet malo kuharsko rutino spremeniti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 cosmica, sem imela vikend vmes, kako je bilo? rdece ali zeleno? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 Sem človek, ki planira in misli, povprečno nekaj let vnaprej. Opažam, da je drugače pri hrani. Namreč, ko postanem lačen se spravim na noge in pripravim kaj za v trebuh.Tako je bilo danes.Pogledam v hladilnik, vidim piščanca, s katerim sem se nadalje mučil in mu dol kožo rezal. Potem ko sem nekako za silo dobil ven perutnice se mi je krompir že, le te pa sem vrgel v ponev, čemur sem kasneje dodal še čebulo in česen. Ampak ostalo mi je še 80% piščanca. Jebemo, kaj z njim? Sem sam, tako da celega naenkrat pa ne morem pojesti.No, prižgal sem pečico in ga vrgel notri brez olja, pa še tisto kožo sem dal zraven, ker menil sem, da lahko kako maščobo spusti.Potem pa sem se lotil rezanja vse zelenjave, ki jo moj hladilnik danes premore. Paradižni, zelje, paprika so bili kmalu v ponvi sperutnicami, tačas je bil fertik tudi krompir. Obenem sem gledal v pečico, piščanec brez perutnic je bil vedno bolj sexi, toda na oko se mi je zdelo da mu nekaj manjka. Še tja notri med njega sem narezal papriko, zelje in paradižnik, nakar vidim da imam v omari polno nekih kozarčkov z raznimi začimbami. Basiliko sem našel, majaron oregano, neko stvar za piščanca in beli poper. Vse to sem nasul notri in kmalu po tistem so bile pertnuce v ponvi že fertik. Vonj mi je bil všeč, zato sem se odločil, da zmečkam krompir v pire, kateremu sem dodal še Stanetovo sol Zdravo sol. Kasneje sem opazil, da se mi je preveč osulo, ampak bo itak več biokode ostalo, sem se tolažil. Joj drage moje omakarce. Naredil sem fantastično kosilo, brez sladkorja in brez moke, z minimalno olja in ko sem prvič rignil po kosilu sem si rekel, da to je pa verjetno znak, da vam tule vmes post dodam. No, jutri me čaka še preostali del piščanca, s podobno ali isto omako iz zelenjave, tako da če bo katera mimo letela mi/me lahko pride pogret. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 ...ni dobro perja jesti na novega leta dan.....ti sreča lahko odfrči.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.