Andres08 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ni dobro perja jesti na novega leta dan.....ti sreča lahko odfrči.... Sem bil pozoren na biokodo ne pa na perje. Lahko pa drugič prideš pomagat skubiti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kdor lazi po It, naj kupi špagete Voiello.No, dobra izbira! Za pašto zelo rad vzamem tudi De Ceccho. Ampak za Andresa poskusite napisati recept Špageti polarnih noči Še nekaj, Andres. Če bi te pri pripravi omak bolel križ, ti priporočam eno tako pripravo, kot je na primer cosmodisk, ali kako se že reče. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 Za križ vsaj v kuhinji ni problema. Omaka pa itak mora biti. Me pa veseli, da so in da bodo deklice tu aktivne pri opisih svojih omak. Četudi Bolognese omak. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Smetanova omaka je najboljša...... ali pa bešamel... mmmmmmm..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Evo, Andres, od mene ena preprosta ideja. Sama imam rada simpl hrano in taka je tudi moja omaka: olivno olje na katerem prepražim razpolovljene stroke česna, včasih pa dodam različne začimbe: baziliko, origano, ingver, žajbelj, rožmarin. To uporabim za vse meso ter testenine.Tale trik mi je spremenil okus kuhinje, namreč, četudi potem včasih za špagete dodam še pelate, začimbe prej za trenutek prepražim na olju, dajo dosti več od sebe. Poleti je pa dobra hladna omaka za meso iz olivnega olja in ogromno peteršilja/bazilike..., vendar brez česna, ker mi hladen ni všeč. Super, da ste povedali zgoraj dve znamki špagetov, bom pozorna v Italiji. 1 Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Lepo, da si se se iz opolojevanja brez obveznosti še malo sem preslila. Bom upošteval tudi tvojo omako. Kakršna koli že je, naj bo to Pesha omaka .Škoda da tudi priprave nisi napisala. Mislim, da mora biti nekaj tekočine, vmes. Kako pa to da tebe v Afriko preceč ne mika? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 V Afriko me ne mika? Po čem si tole zdaj sklepal? Mika, mika...vsekakor bolj kot na hladen sever Glede omake ala Pesha: na olju prepražiš....vržeš gor meso in popečeš zelo na hitro na visoki temperaturi ali že kuhane testenine pomešaš v temle, včasih z dodatki pelatov...voila! Edina tekočina, ki jo jaz zraven dam je kozarec dobrega vina Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Zapiram radiatorje, ker zunaj je +10. V Kranju kot vidim jih je -4, v Alžiriji pa itak sneg pada. Kako to da te v Afriko ne mika? Sem mislil, da si jo sita še od prejšnjega življenja, saj vode nisi nikjer omenila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sem mislil, da si jo sita še od prejšnjega življenja, saj vode nisi nikjer omenila. Andres Aha, tako tebi pelje logika....mah, ne vem, tekočino jaz dobim skozi pijačo, čeprav včasih "pozabim" piti, še vedno pa me vleče k vročini, pa res ne maram hladne hrane, brrrrr. Pa pri meni hrana ne "plava" v omakah in tole ti najbrž ni všeč Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Pol si pa itak kot moja teta. Jetra razcufana, hrana suha. Hmmm. Bom jaz tebi mojo omako dal, ko prideš na kosilo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol si pa itak kot moja teta. Jetra razcufana, hrana suha. Hmmm. Bom jaz tebi mojo omako dal, ko prideš na kosilo. Andres ...jetra razcufana Zdaj moram ob kosilu namesto enega deci vina spiti dva ...ali pa jo res mahniti na mrzel sever, da okusim kaj je to dobra omaka. Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Normalno. Ti kar pridi. Omaka ti ne uide.. Servet za usta obrisat, pa tudi ne. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. junij Avtor Prijavi Deli 28. junij Predvidevam da je tu na Luni okrog 300 žensk. Vsaka pač ima svojo omako, ki jo nekako uspešno ali neuspešno pripravi svojemu partnerju in sebi. Nekako kot lev se ne znajdem najbolje v kuhinji in iščem kak recept za pripravo omake brez Knorovih kock in/ali Vegete, saj s temi preparati je Stanetova sol slabo pomenska. Prejle sem eno omako hotel narediti je pa nek džuveč ratal x:Dx. Večerjo sem kljub vsemu pojedel, pa še kar dobra je bila, ampak to ni bila omaka kakršno sem hotel narediti. Po drugi strani tudi mislim, da tule nisem samo jaz nek antitalent za kuhanje, zato bo topic verjamem služil tudi ostalim, verjetno predvsem moškim. Pa še Stane bo lahko tako več soli prodal. Hvala za vaše omake gospodične. AndresTočno po dajsetih letih ponovno odpiram to temo. V tako dolgem času se lahko marsikaj spremeni, tudi okus. Nenazadnje, med vami gospodične ste nekatere postale debele, le redke ste shujšale, tretje ste si nabrale morda čisto male zaloge, četrte pač, teh domnevam je najmanj, ste ostale takšne kot ste bile pred dvajsetimi leti. Na tem mestu sprašujem seveda o vaši omaki, zatorej le pogumno z recepti. Mimogrede. Moj hladnilnik ni nikoli prazen, a je res, da nikoli nič v njem ne vidim. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.