lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 dr,Hulda Raeger Clark * zapper *pelin, klinčki, orehova tinktura pa še tisoč drobnarij, izogibanje nekemu meti...kaj jaz vem kaj alkoholu, ki se v industriji množično uporablja pri predelavi, konzerviranju in embaliranje hrane, pijače in potrebščin za osebno higieno.....popravilo zob.... Nekaterim je uspelo!!!Psički pa res ne pijejo alkohola Na štajerskem ga! Sem vidla enga volčjaka, k se je na fasado naslonil, da je lahko zalajal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Na štajerskem ga! Sem vidla enga volčjaka, k se je na fasado naslonil, da je lahko zalajal no v resnici :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Nea se lažem! Res je bilo!Dečki so imeli piknik in tist pes je mel pač žmah za per..... Če pa glih nima žmaha...mu pa pelinkovc pa orehovc na cuker nakapaš Da ne bodo pol čez pol leta še kakega pasjega psihiatra ala Rugelj iskal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Napiši to oni moji gospe na forum, če upaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Upam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Neeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pol mi sporočte posledice prosm Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Heca dost, sem ji že sam odgovoril, ker je bilo že kar nekaj primerov, ko so mi postavljali enaka vprašanja.Ker je razlog za diabetes pri človeku in domačih živalih gotovo enak, uživanje dekodirane hrane, se sploh ne bi čudil, da bi bilo tega veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pomlad - THX za OS-je , si se mi kr prkupla z zadevo, da neki veš o tem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Pol mi sporočte posledice prosm Spremljaj http://www.salesalute.com/forum/forum_main.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=3897 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 14.11 /nedelja je Svetovni dan diabetesa. Organiziran bo manjši pohod v središču Ljubljane...več o tem bo tudi v medijih... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 14.11 /nedelja je Svetovni dan diabetesa. Organiziran bo manjši pohod v središču Ljubljane...več o tem bo tudi v medijih... Kaj bodo demonstracije proti vladi in njihovim prehrambenim predpisom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Je to jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Nič ni bilo videti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Maribor, sobota, 9.4.05 18.00 – 19.00 Stane Sevčnikar: "KAKO Z ZDRAVO SOLJO PREMAGATI DIABETES" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maribor, sobota, 9.4.05 18.00 – 19.00 Stane Sevčnikar: "KAKO Z ZDRAVO SOLJO PREMAGATI DIABETES"Stane! Je mogoče v bližnji prihodnosti pričakovati zopet kakšno predavanje na to temo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Je, ker je to veloka nadloga Slovencev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 mogoče pa ON zna.... http://www.ezoterika.s5.com/ Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bodo demonstracije proti vladi in njihovim prehrambenim predpisom A bo nova super spešl vlada kej spremenila prehrambne predpise Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Upam, moj predlog imajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=6908 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Bolezen tipa I si običajno ne pridobiš, ampak jo kar dobiš. Ne poznajo pa razloga zakaj trebušna slinavka preneha delovati. (šok, viroza...)Zdravljenje je le z insulinom. Tip II, pa je pridobljena bolezen in sčasoma vedno preide v tip I, kako hitro je odvisno od posameznega pacienta. Način zdravljenja je s tableti in/ali s insulinom. Pri obeh tipih je pomembna tudi dieta. Je pa zaradi hipoglikemij zelo težko obdržati normalno telesno težo, saj mnogi diabetiki zaradi strahu veliko malicajo. In zapletov je ogromno pri sladkorni. Pa hipertenzija, pa vid peša, pa diabetična noga... Bolj so podvrženi boleznim srca...in seveda depresijam. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ti še kar stare lajne goniš, praksa te pa demantira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Dokler svojih trditev ne dokažeš s kliničnimi raziskavami ti goniš svoje in ne jaz Sej verjamem, da tvoja sol zelo pomaga, da jo je dobro uporabljati kot dieto, ampak, da pa pozdravi trebušno slinavko pa žal ne Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.