Skoči na vsebino

Diabetes

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane
Dokler svojih trditev ne dokažeš s kliničnimi raziskavami ti goniš svoje in ne jaz x;)x xyesx

Sej verjamem, da tvoja sol zelo pomaga, da jo je dobro uporabljati kot dieto, ampak, da pa pozdravi trebušno slinavko pa žal ne xnckrivx

Če imaš ti diabetes, ti dokažem na tebi, v čem je štos biokode, ti pa potem to znanstveno obdelaj, če želiš.

Seveda ga pa po svoje ne boš nič lomila, ko ti bo začel sladkor padati, boš začela zmanjševati insulin.

Deli na socialnih omrežjih

• 11 months later...
  • Komentarji 77
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane

Tudi Indijci in Kitajci so pričeli masovno zbolevati za sladkorno boleznijo, ki je prej skoraj niso poznali. Hči mi je iz Kitajske prinesla sol, ki je po ameriško že desetkrat prejodirana.

Glavni slovenski diabetolog je v današnjih Odmevih zadovoljno vzkliknil, dela nam ne bo zmanjkalo :o|o:

• 2 years later...
Guest sstane

http://www.diabetes-zveza.si/forum/index.p...entry5532

Pomisli tudi na to, da antibiotiki ubijajo ravno tiste organizme, ki jedo odvečni sladkor v krvi in drugih tekočinah, na primer kandida v urinu, kar gotovo poznaš, in ko jih več ni, gre pač sladkor v krvi v višave in diabetes je tu.

In popolnoma logično je, da sedaj, ko uravnavaš sladkor z inzulinom, pač ni več hrane za te organizme in angin več ni.

Iz tega sledi, da tebe in hčerke diabetes ni popadel kar čez noč, pač pa je sladkor naraščal počasi in da vajini slinavki kar dolgo nista v dovoljšnji količini in ob pravem času vrizgavali insulina v kri.

To pa ne more biti kar nek slučaj, pač pa napačna prehrana.

Zato tudi ni čudno, da zboleva tudi vse več otrok, saj jim večina zdravnikov za vsak prehlad najraje predpiše kar antibiotike, kar je tudi za neuke matere najbolj prikladno.

Meni je piko na i dal sumamed, ki mi ga je dal nek hotelski zdravnik v Italiji.

Seveda mi takrat, ko sem odkril, da mi je sladkor prestopil vse meje, ta povezava sploh na misel ni padla, pri poznejših raziskovanjih in razmišljanjih pa mi je to postalo kristalno jasno in logično.

Premisli tudi ti svojo predzgodovino bolezni in boš prišel do enakih zaključkov.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...