Skoči na vsebino

vpliv Urana pri vzpostavitvi nove veze

lunca

Recommended Posts

Zanima me, ali je vzpostavitev nove partnerske veze primeren pod tranzitom urana preko lune?

Odnos hitro, nekako uranovsko vzpostavljen je po nekaterih predvidevanjih obsojen na kratek rok.

Kaj meniti vi, ki imate mogoče kakšne podobne izkušnje?

Deli na socialnih omrežjih

Guest Mitjan

Tranzicija Urana kaze na to, da se nam bodo v tem obdobju dogajali nenavadni, nepredvidljivi in vcasih cudni dogodki. Tezko je reci ali dobri ali slabi (to bo pokazal cas).

Vsekakor pa mislim, da je nujno zagrabiti priloznosti, ki se nam pojavijo pri taki tranziciji (ceprav ima Uran malo skupnega z nasim ljubezenskim zivljenjem in prav gotovo ne obeta dolgotrajne veze, a tega ne moremo vedeti).

Ob tranziciji Urana pomoje ni dobro prevec razmisljati - bodite impulzivni, drzni, poslusajte svoje obcutke... Uran je prevec nepredvidljiv, da bi se lahko zanasali na kakrsnekoli napovedi.

PS. Vedno je bolje obzalovati nekaj, kar si storil, kot nekaj, cesar nisi.

M.

• 2 weeks later...

Ja, res je; "bolje je nekaj obžalovati, kakor ničesar storiti", čeprav ni vedno tako v življenju.

S takim tranzitom se poveča čustven nemir in lahko postanemo zelo čustveno brezobzirni. Nekako vse svoje bližnje odnose, predvsem do ženske, matere na en način revolucioniramo.

Mučita nas notranji nemir in negotovost, naša razpoloženja zelo nihajo. Nagnjeni smo k izbruhom nezadovoljstva, neodvisnosti in k navezavi novih, nenavadnih čustvenih zvez.

E.

Ja - strinjam se.

Na misel mi je prišel slogan NIKE-a: "Just do it!"

To se mi zdi v povezavi z Uranovskim momentom in v točno temle primeru pravšnji slogan, ki ga kaže upoštevati, predvsem, ko se pojavi ugoden aspekt med Uranom in Luno, Marsom ali Venero.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 year later...
Malo osvezujem tole, ravno vceraj smo omenjali tranzitni Uran nekje, morda se se tu razvije kaka debata. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x;)x Jutri je mlaj na 1 stopinji rib v konjukciji z uranom, zato bodo ribice mogoče lahko že malo nakazale, kam in kaj jih vleče. Seveda je odvisno, vsakega na drugem področju. Ampak en notranji nemir pa je sigurno prisoten. :xx!:

:palec: ... he, smo pa v nulo, a ne... tole kar cutim, prihaja (uran) v opp. z mojim uranom (in potem mc in potem Pl)...

Picasso

...ker prazna luna pa meni ne paše, če bi lahko izbiral imam raje polno luno x;)x .

... jaz pa sem rojena totalno in direkt na prazno Luno... (sonce, Luna, 2 st. narazen) Obe meni mocno cutim, pravzaprav kar podobno...

Tale astro scena... hm, jaz to pripisujem predvsem uranu in prehodu sonca... Oz. ker smo ravno omenjali 29.ko - 29. st. Vodnarja - tisti zadnji stopinji 'vmes'...

Prehodi so meni vedno mocni, sploh pri teh, etericnejsih znakih, ko te itak bolj zanima vse duhovno... in podobno... x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...