lunca 29. april 2002 Prijavi Deli 29. april 2002 Zanima me, ali je vzpostavitev nove partnerske veze primeren pod tranzitom urana preko lune?Odnos hitro, nekako uranovsko vzpostavljen je po nekaterih predvidevanjih obsojen na kratek rok. Kaj meniti vi, ki imate mogoče kakšne podobne izkušnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mitjan 1. maj 2002 Prijavi Deli 1. maj 2002 Tranzicija Urana kaze na to, da se nam bodo v tem obdobju dogajali nenavadni, nepredvidljivi in vcasih cudni dogodki. Tezko je reci ali dobri ali slabi (to bo pokazal cas). Vsekakor pa mislim, da je nujno zagrabiti priloznosti, ki se nam pojavijo pri taki tranziciji (ceprav ima Uran malo skupnega z nasim ljubezenskim zivljenjem in prav gotovo ne obeta dolgotrajne veze, a tega ne moremo vedeti). Ob tranziciji Urana pomoje ni dobro prevec razmisljati - bodite impulzivni, drzni, poslusajte svoje obcutke... Uran je prevec nepredvidljiv, da bi se lahko zanasali na kakrsnekoli napovedi. PS. Vedno je bolje obzalovati nekaj, kar si storil, kot nekaj, cesar nisi. M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 13. maj 2002 Prijavi Deli 13. maj 2002 Ja, res je; "bolje je nekaj obžalovati, kakor ničesar storiti", čeprav ni vedno tako v življenju. S takim tranzitom se poveča čustven nemir in lahko postanemo zelo čustveno brezobzirni. Nekako vse svoje bližnje odnose, predvsem do ženske, matere na en način revolucioniramo. Mučita nas notranji nemir in negotovost, naša razpoloženja zelo nihajo. Nagnjeni smo k izbruhom nezadovoljstva, neodvisnosti in k navezavi novih, nenavadnih čustvenih zvez. E. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2002 Prijavi Deli 19. maj 2002 Ja - strinjam se.Na misel mi je prišel slogan NIKE-a: "Just do it!"To se mi zdi v povezavi z Uranovskim momentom in v točno temle primeru pravšnji slogan, ki ga kaže upoštevati, predvsem, ko se pojavi ugoden aspekt med Uranom in Luno, Marsom ali Venero. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Malo osvezujem tole, ravno vceraj smo omenjali tranzitni Uran nekje, morda se se tu razvije kaka debata. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Jutri je mlaj na 1 stopinji rib v konjukciji z uranom, zato bodo ribice mogoče lahko že malo nakazale, kam in kaj jih vleče. Seveda je odvisno, vsakega na drugem področju. Ampak en notranji nemir pa je sigurno prisoten. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ... he, smo pa v nulo, a ne... tole kar cutim, prihaja (uran) v opp. z mojim uranom (in potem mc in potem Pl)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Jutri torej je mlaj, potem pa ni čudno, ko sem čist noter v astro teme padel, saj vem, spet bo treba biti pazljiv, ker prazna luna pa meni ne paše, če bi lahko izbiral imam raje polno luno . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ...ker prazna luna pa meni ne paše, če bi lahko izbiral imam raje polno luno . ... jaz pa sem rojena totalno in direkt na prazno Luno... (sonce, Luna, 2 st. narazen) Obe meni mocno cutim, pravzaprav kar podobno...Tale astro scena... hm, jaz to pripisujem predvsem uranu in prehodu sonca... Oz. ker smo ravno omenjali 29.ko - 29. st. Vodnarja - tisti zadnji stopinji 'vmes'...Prehodi so meni vedno mocni, sploh pri teh, etericnejsih znakih, ko te itak bolj zanima vse duhovno... in podobno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.