Skoči na vsebino

Ashtar komanda-kje so?

Apophis

Recommended Posts

Danes dopoldan me je prešinilo in me spremlja že cel dan-ali mogoče kdo ve kaj se danes, če se sploh kaj, dogaja z Ashtar komando? V letih, zdi se mi, da je bilo nekje 1994/95, ko sem bil še študent(THC itd), sem dobil v roke nekaj njihove "propagande", šlo naj bi za kanaliziranja, mdr. St. Germaina, Sanande...mi je vse bilo zelo blizu in logično...kasneje pa je življenje tako naneslo, da sem izgubil stik oz. rdečo nit z njimi, vse do danes, ko se mi je pojavilo to vprašanje.

Upam, da nisem v celoti sfalil foruma...

Deli na socialnih omrežjih

Zdaj se ukvarjajo s tahionsko energijo in trdijo, da jo znajo "ujeti" v košček stekla. :xx!:  :xx!:  :xx!:

:vragec:

hmmmm.....to lohk pomen samo, de so tahionci blond x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

šlo naj bi za kanaliziranja, mdr. St. Germaina, Sanande...mi je vse bilo zelo blizu in logično...

... kdo ve... kdo ve... kljub vsemu imamo zelo micen vpogled v celotno sceno... zelo, zelo micen... vsak od nas... in vsak od nas ima še svoj lastni 'razgled' (z vso svojo 'širino').... :unsure: xnckrivx :ermm:

x;)x

Obstaja tut 'taprava' ashtar komanda menda in njen voditelj polkovnik ashtar (mojster rdece energije), ki skrbi za usklajevanje in povezovanje energij ter organizacijo dela med vodniki... - misija: izgrajevanje zavesti na planetu zemlja.

free se ti ljubi kaj več reči...pojma nimam kaj je to ashtar koman

da...kje se da kaj prebrat.....

o tahionih sem brala neko angleško knjigico, pa koker se je dalo razbrat...zadeva niti ni tak iz trte zvita...zgleda da jim tisti tahioni res nekaj delajo......

xrolleyesx

lahko ti podam, napisem samo izzsek channelinga, ki sem ga ze 1x podal tukaj na forumu.

le ta je naletel na precejsnjo skepso, menda tudi zaradi omembe natancnega st. vodnikov..., etc..

(mislim, da to morda sploh ni pomembno, ni point). na koncu itak pove, da nja vzame vsak tisto kar je njemu blizu! ce mu ni, pa pac ne vzame in basta x8Dx

POLKOVNIK ASHTAR

Lepo pozdravljeni! Ashtar polkovnik. Sem komandant vesoljske ladje in moja naloga je organizacija dela - po vaše - med vodniki. Rad bi se vam predstavil, ker si pac zelite vzpostaviti stik z nami. Zelim vam povedati, da smo v peti dimenziji, ali v vam bolj znani drugi pozornosti, vedno na razpolago, kot most med prvo in tretjo pozornostjo, med fizicnim svetom in mojstri modrosti. Kadarkoli se lahko obrnete na nas in stik bo vzpostavljen: tem boljsi, cim cistejse bodo vase misli, neobremenjene s pricakovanji in z lastnimi utvarami. Sam delujem po principu: druge izkusnje so moje izkusnje. To vam tudi polagam kot moj svojstveni nasvet. Delo na vesoljski ladji je organizirano po principu, ki vam je nezamisljiv, zaradi tega, ker vas zemeljski nacin medsebojnega povezovanja, komunikacije in organiziranosti ne sega do te stopnje, da bi si lahko to, ceprav fantasticno idejo, lahko zamislili. Ceprav sem organizator dela med vodniki, ne tece skozi mene noben oganizacijski posel. Ceprav sem organizator vsega stevila energij, ki se nahaja na vesoljski ladji - in to stevilo je 1.400.000 in se nekaj, kar ni pomembno - ne organiziram niti ene od teh energij, zato ker vse tecejo po popolnem bozanskem redu. Kar pa je, na zalost, enako kot stvari tecejo na zemlji. Razlika je v zavedanju tega. Prepustimo stvarem, da grejo svojim tokom. Razlika je tudi, da smo vse energije, ki smo celota za sebe, povezane med seboj telepatsko. Ves cas, popolnoma. Med vami se ne morete imeti ves cas popolne telepatske komunikacije, imate lahko zelo cisto in jasno komunikacijo med vami, ki pa jo dosezete na taksen nacin, da eleminirate tisto kar vidite drug v drugemu; drug drugemu ste vedno, in vedno boste ostali, ogledala svojih delov, ki ji projecirate na druge osebe. Za cisto komunikacijo morate najprej ozavestiti, kaj vam oseba, s katero komunicirate, predstavlja, in takoj nato se morate dvigniti nad to in komunicirati z njo kot z drugo osebo, kot z drugim cloveskim bitjem, kot z drugim notranjim bitjem. Na tak nacin postaja komunikacija gladka, cista in jasna. Vase misli se lazje izrazajo in tudi oseba, s katero komunicirate, jih lazje sprejema. Usklajenost casa in prostora je v vsakem hipu popolna. Skrbi o tem, da to ni res tako, zakrivijo casin prostor po svoje. Pride do popacenj, ki ustvarjajo dejansko nepopolnost casa in prostora. Zanimivo je, ce eleminirate skrbi, se cas in prostor nazaj zravnata v vam natancno zacrtano ravnino, oz. da ne govorimo o ravni, bi rekel v vam zacrtani kolobar.

Ja, seveda sem cisti prvi zarek. Vidim, da si pisete in v tem, ko si pisete, bi zelel povedati se tole: imejte cimboljso in cimvecjo pozornost in si pisite tisto, kar je pomembno za vas, tisto kar najbolj zaslisite. Iz tega naredite izvlecek, ki se natanko spaja z vasim miselnim konceptom, kajti energija, ki sedaj v tem trenutku tece, je prilagojena glede na misleni koncept celotne skupine. Vasa individulana odstopanja se morajo prilagoditi na vam razumljiv nacin, kajti ni namen, da bi se misleni koncepti zaceli univerzirati, temvec je namen, da se vasa, natanko dolocena energija najde, poudari in da se ji da tocno doloceno mesto v univerzumu. Razlicni miselni koncepti se na eni tocki srecajo, vendar tista tocka ni isti miselni koncept, temvec je izkljucek; crta pod razlicnimi besedami, ki tvori isti pomen. Ta razlicnost potem ustvari morje razlicnih energij, ki pa so le preslikava celotne bozanske energije, so le drama ali igra tistega, kar si je notranje bitje kot celota izmislilo. Tako. Poklonil sem vam veliko fizicnega casa in le malo mojega, kajti cas je, vsaj kar se tice tega rdecega zarka, okrog katerega se danes gibljete, zelo zelo relativen pojem in vse prevec se zapletate okrog njega in zatekate v dve skrajnosti: mislec, da nimate prevec casa, oz. da nimate nic vec casa, in potem bezljate in zacnete stvari prehitevati, in ko zacnete energijo, ki se spusca skozi vas prehitevati, se enostavno ne more vec spuscati v tocno dolocenem ritmu. Lahko pa - kar je druga skrajnost - se zatekate k temu misljenju, da je casa se zelo veliko ali pa, da ga je malo, da se tako ali tako ne splaca nicesar delati, poceti. Preprosto zaostajate in energija tece ponovno mimo vas. Okoli 72% se vas v tej skupini zateka bolj k prvi varianti. Zaradi tega delajte naprej tako kot delate, le zavedajte se: vse ob svojem casu. Hvala lepa! Nasvidenje!

• 6 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...