oona 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Za dve osebi v kakršnemkoli odnosu obstaja en horoskop. Se pravi dva vzporedna horoskopa, ki ju združimo in dobimo srednji datum med rojstvoma - KOMBIN (Relationship) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Os ASC - Desc Ascendent predstavlja začetek odnosa, Descendent pa razvoj odnosa. Vladarji obeh znamenj so pomembni. ASC v OvnuImpulziven in strasten odnosASC v BikuMočne strasti, seksualnost je poudarjena. Zveza ki teži k skupnemu življenju.ASC v DvojčkuDobra komunikacija, skupaj se učijo. Na začetku je eden od udeleženih še v eni zvezi.ASC v RakuZveza s polno čustev. To so tisti, ki se držijo za roke.ASC v LevuNi najbolj srečen znak, Lev je gospodovalen in egocentričen.ASC v DeviciSumničav pristop, se srečata na fitnesu, pri športu. Medsebojno nezaupanje.ASC v TehtniciNajbolj naraven položaj za ljubezenske odnose. Sladen par, harmonija.ASC v ŠkorpijonuZvezta zasnovana na močni seksualni privlačnosti. Žal oba veliko skrivata.ASC v StrelcuPustolovska zveza. Duhovno partnerstvo. Eden je vedno še v neki drugi zvezi.ASC v Kozorogu Težave pri vzpostavljanju odnosa. Rezervirani, hladni ljudje.ASC v VodnarjuEkscentričen in netipičen par. Svobodna zveza.ASC v RibahZaljubljenost in idealiziranje na začetku. Čarobnost in ogromna pričakovanja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Zelo dobro Oona, tole se verjetno ne da izračunati ročno, kateri programi omogočajo ta izračun, če ni skrivnost, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Uporabljam Solar fire. Combined - relationship - Davison. Kombin pač. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Žal mi tega programa moj Pc ne dovoli instalirati, ker mi ga je že omenjal Beli Vran, kjer naj bi zelo precizen, enkrat sem ga že imel pred letom ali dvema , bom še poskusil, hvala kljub vsemu, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Pozdravljena Oona, Zgoraj si fino opisala asc odnosa po znamenjih,... Kaj pa desc- ti po znamenjih? A imaš mogoče ta seznam tud? Je fajn to brat ,... mal tko za popestritev. (Sej za kej več se je treba pa itak bolj v karto poglobit.) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Čak mal, Konj..a ti ni dovolj opis osi? Potem poglej vladarje teh znamenj - kako so položeni, kakšne aspekte tvorijo. In pomembna je tudi Luna. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 bi mi kdo lahko odgovoril na eno vprasanje.... jaz sem strelka, luna v vodnarju, asc rak, venera strelec, mars ribi on je oven, luna v ribah, asc strelec, mars ribi...kako bi ugotovila, kaksno venero ima? nimam casa rojstva, in imam samo te podatke...rada bi vedela, ce sva vsaj malo kompatibilna...ker je fant dalec inje bil stik samo enkrat...pa bi rada malo pregledala tele zadeve...pa se mi zdi, da bi bilo vazno vedeti tudi njegovo venerino pozicijo, ceme zanima ljubezen...? ce ima kdo kaksen nasvet, hvala, drugace pa se opravicujem, ce je vprasanje neumno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Kombina ne moreš delati brez točnih rojstnih podatkov. Žal. Za tvojega fanta pa sporoči vsaj letnico, pa ti bom povedala kje ima Venero. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 ja, saj se mi je zdelo...vem samo, kar mi je povedal, torej kje ima luno, ascendent, sonce, mars...to ni zadosti? zakaj? so drugi planeti tudi tako zelo pomembni...? letnik 77.... pa hvala! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Tinka, pomembna je cela karta. Nikoli ne glej karte samo tako, Venera tukaj, Sonce tam... Tvoj fant ima Venero v Ovnu, retrogradno. Rojen 13. ali 14. aprila 1977. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 razumem...hvala! mi lahko samo se poves v parih besedah, zakaj je to slabo? retrogradna venera? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 luna v 10 hiši, v konjukciji z venero... mislim da to ni slabo , sonce pa v 11 hiši....sem za hec tole z nekom preverila, bi bil kar za oženit hehehecam se, se šele učim, pa mal preučujem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 hvala bobnar selene se tudi meni zdi... ampak sva se samo enkrat videla, pogovarjala pa se mi je zdelo malo prehitro, da bi ga kar zaprosila za roko... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Tinka jaz nisem tvoje karte gledala, ampak svojo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 oj....! pomoc pa taka....! :o|o: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Os ASC - Desc Ascendent predstavlja začetek odnosa, Descendent pa razvoj odnosa. Vladarji obeh znamenj so pomembni. ASC v BikuMočne strasti, seksualnost je poudarjena. Zveza ki teži k skupnemu življenju.cool! -----------------:: skupni chart (astro.com): * Asc v biku: Ascendant - Taurus - 11°27'54* Descendent pa v skorpiji: Descendant - Scorpio - 11°27'54* Sun - Taurus - 07°20'37 - 12* Venera: Venus - Taurus - 16°50'03 - 01* Luna: Moon - Aries - 22°33'03 - 12* Mars :o|o: : Mars - Libra - 00°58'00 - 05 - Sun in the Twelfth House- Sun Opposition Mercury- Sun Conjunct Ascendant- Moon in the Twelfth House- Mercury Opposition Ascendant- Venus in the First House- Venus Opposition Jupiter- Venus Conjunct Saturn- Venus Conjunct Ascendant ** ASC in DESC sta na istih stopinjah!!?? ----------------:: njen chart: Sun - Cancer - 13°50'21 - 06 Moon - Taurus - 06°02'42 - 03 Mercury - Leo - 09°35'20 - 07 Venus - Gemini - 18°26'43 - 05 Mars - Leo - 04°31'14 - 07Ascendant - Capricorn - 26°27'252nd House - Pisces - 16°58'02Imum Coeli - Taurus - 23°55'55Descendant - Cancer - 26°27'25 -----------------:: moj chart: Sun - Pisces - 00°50'52 - 07 Moon - Aries - 09°03'25 - 08 Mercury - Aquarius - 04°28'23 - 06 Venus - Aries - 15°13'23 - 09 Mars - Scorpio - 27°24'45 - 04Ascendant - Leo - 26°28'23 2nd House - Virgo - 17°35'57Imum Coeli - Scorpio - 17°39'26Descendant - Aquarius - 26°28'23----------------..a lahk kej vec poves o tem odnosu?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 hvala bobnar selene se tudi meni zdi... ampak sva se samo enkrat videla, pogovarjala pa se mi je zdelo malo prehitro, da bi ga kar zaprosila za roko... pa ga dej za nogo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 oj....! pomoc pa taka....! :o|o: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Če računamo kombin s pomočjo astro.com, katera opcija je prava?-Davison Relationship Chart correct (2)(kaj pomeni 'popravljen'oz. 'nepopravljen'? ) -Chomposite Chart Midpoint-method (2) Med zgornjima opcijama je namreč razlika, gre za zamik za eno znamenje, posledično je tudi ascendent drugi. Kakšna je razlika med kombinom in siniastrijo?Tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 free Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 :: skupni chart (astro.com): * Asc v biku: Ascendant - Taurus - 11°27'54* Descendent pa v skorpiji: Descendant - Scorpio - 11°27'54* Sun - Taurus - 07°20'37 - 12* Venera: Venus - Taurus - 16°50'03 - 01* Luna: Moon - Aries - 22°33'03 - 12* Mars :o|o: : Mars - Libra - 00°58'00 - 05 - Sun in the Twelfth House- Sun Opposition Mercury- Sun Conjunct Ascendant- Moon in the Twelfth House- Mercury Opposition Ascendant- Venus in the First House- Venus Opposition Jupiter- Venus Conjunct Saturn- Venus Conjunct Ascendant ** ASC in DESC sta na istih stopinjah!!??O astrologiji verjetno ne veš prav dosti, če sprašuješ po osi Asc - Desc. Če je Asc na 11 bika, je logično, da je Desc na isti stopinji nasprotnega znamenja, to je Škorpijona. Niti nisem prepričana, da je karta izračunana pravilno...navajaš aspekt, da je Sonce v opoziciji z Merkurjem !!! To je čisto nemogoče. Sicer pa zelo nerada gledam karte na tak način. Mislim, da je laična razlaga o Asc v Biku povsem zadovoljiva, z ostalimi komentarji bi ti lahko vnesla samo seme nezaupanja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Če računamo kombin s pomočjo astro.com, katera opcija je prava?-Davison Relationship Chart correct (2)(kaj pomeni 'popravljen'oz. 'nepopravljen'? ) -Chomposite Chart Midpoint-method (2) Med zgornjima opcijama je namreč razlika, gre za zamik za eno znamenje, posledično je tudi ascendent drugi. Kakšna je razlika med kombinom in siniastrijo?Tnx Prava opcija za kombin je -Davison Relationship Chart correct (2). Sinastrija je primerjava dveh natalnih kart, ki jih narišemo v dva kroga. Kombin pa je srednji datum dveh rojstev. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Tnx Oona Zakaj raje uporabljaš kombin? Katere prednosti ima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Sem že rekla, da je kombin srednji datum dveh rojstev, če hočeš rojstni dan dveh. Kot če bi rekla, da se nekje na teh koordinatah rodi nekdo, ki živi najino skupno karto. Kombin se da progresirati, delati direkcije, solarni povratek...pri kompozitu to ni mogoče. Jaz osebno sem bolj za kombin. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.