Skoči na vsebino

Horoskop odnosa

oona

Recommended Posts

Tole malo zanima tudi mene - ker po sinastriji naj ne bi bilo gud..

Tule pa sem dobila takšne podatke:

sonce - v strelcu, 2.hiša

luna -rak 8/9 hiša(menda bolje interpetirati kot 9.) No, vsaj meni se bolj dopade x;)x

merkur-v strelcu - 2.hiša. in konj. s soncem

venera-škorpijon - nekje med 12 in 1. hišo.. xcivx

mars - v strelcu - 2hiša in v konj. s soncem

jupiter-tehtnica - 11 hiša

saturn-oven -6.hiša

uran-tehtnica 11.hiša

neptun-v škorpijonu - 1.hiša

pluton-devica-10/11 /nekje vmes)

vozelček severni - v ribicah-5.hiška

Ok..ponovno asc...škorpijon.

Mogoče bi izpostavila venero v konj. za asc.

Kaj pa vem - ker je v takem šmornu je vsega po malem: polno privlačnost - kar magnetične, silovitosti, mogoče zavestno prizadevanje bolečin..(tak pač ker glih bi..pa ne vem),,

Malo me skrbi tale luna - v raku...tole bi bilo dobro povedati..še kaj več o tem??

Za vsak primer še najine podatke(če bi se jaz kje kaj zmotila)

23.11.970 Koln 7.15 moja malenkost

13,12,1967 Ptuj, 3,05 njegova malenkost x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 203
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tule pa strelec na delu :vragec:

Ma - je že boljše.

Ker je eno dejstvo resnično - ko praviš, da je na začetku eden od partnerjev v vezi..NO ne vem, če je imel ravno vezo, kakor koli imel pa je tipico. Najprej sva se sladko držala za roke...malo grulila..jaz domov potem.......on pa hajd na luštno. Menda mu naj v opravičilo vzamem, da je ravno prišel iz vojske, potreben rekreacije..jaz pa nič hotela slišat o tem...itd itd..v glavnem - mi je bilo vseeno in še mi je zdaj..hecno pa se mi le zdi.

Ovnovska venera pa je tudi boljša..kot ta škorpijonska. In še v 11.hiši zdaj..ampak temperament pa je tudi tukaj - brez ognja pač ne gre.

Luna v kozorogu? (8. hiša - kaj pa naj to pomeni?) ja..že vem...nekako ohlajanje odnosov...milo rečeno.

R. mars v strelcu(7.) bemu - mislim,da je tule srž vsega. Partnerstvo preizkušano non stop.

Ampak asc. pa je kar dober x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nekako cutim, da ti ne smem dajati nobenih smernic, kar se zveze tice. Presodi sama. Ce si srecna in ce sprejemas tega zadnjega, takega kot je ...potem uzivaj! Srecno!

:palec: :palec: tko ja OONA, naj traja, dokler traja, sicer pa ne bo odveč, vsaj nekaj potegneš iz vsakega odnosa, je že tko prav.

Najprej sva se sladko držala za roke...malo grulila..jaz domov potem.......on pa hajd na luštno. Menda mu naj v opravičilo vzamem, da je ravno prišel iz vojske, potreben rekreacije..jaz pa nič hotela slišat o tem...

xsmx

Dum spiro, spero.

Oona, hvala da si si vzela čas zame. xsrcx

Za tistih večino planetov v 12 hiši je bil res kompozit, ne kombin.

Ne razumem pa te, kaj misliš s tem, da je jasno, da izbiram marsovske tipe. Vem, da imam marsa v kozorogu v drugi hiši; ma to kakšen vpliv. Pa da doživljam nekakšno "karmo", kaj si s tem mislila?

To, da pa sem izbrala ravno tebe, to pa ti ne znam razložit. Ne vem, izbrala sem tako čisto instinktno. Velikokrat se mi dogaja, da me "vleče" nekaj narediti, potem to naredim in čez nekaj časa potem ugotovim, da je bilo to dobro, ne samo zame, tudi za druge (tiste meni blizu). Zato ne razumem tistih, ki se vsemu posmehujejo, ne verjamejo v nič (nekako v stilu karte kaže, baba laže). Sicer pa vsak ima pravico svojega mišljenja. x:)x

Tajči

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

Vladar Ovna in Skorpijona je tradicionalno Mars. Odtod marsovski tip. Ni vezano na tvoj Mars. x:)x

Karma. Vsi ljudje, ki njihov Saturn pade na nase Sonce ali Ascendent ... je karma. Obicajno tezke zveze, kajti Saturn veze tako ali drugace. Na lep ali grd nacin. Ampak tudi ne da dihat.

Jaz sem zapustila oba. Tezko, ampak sem jih. Dusila sta me... Ljubila sem pa tudi oba. Zelo. In trpela zraven ...

Dum spiro, spero.

Razumem. Torej, ker imam jaz Saturna v vodnarju, bi potem bila jaz usodna za nekoga, ki ima Sonce ali ascedent v vodnarju. Sem prav razumela?

Res pa je, ko praviš, da so take zveze težke. Občutim to; po eni strani te tako vežejo, po drugi pa tako, kot si napisala, dušijo. Te pa tudi veliko naučijo. Prej sem videla smisel življenja samo v materializmu, sedaj pa sem bolj obrjena vase, v to kaj sem, kaj si želim, kaj bi rada. Ne pomeni mi veliko dober avto, hiša, denar (kot kozorogu bi mi sicer moralo), ampak bolj duhovne vrednote.

Zase vem tudi, da nisem na tem planetu zato, da bi samevala, rabim partnerja, čutim pa tudi (še sama ne vem zakaj), da bom nekoč našla tistega pravega, takšnega, da bom ob njem jaz res jaz, da me ne bo "dušil". :palec:

Kaj pa ti, si že našla takšnega? x:)x

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

Zase vem tudi, da nisem na tem planetu zato, da bi samevala, rabim partnerja, čutim pa tudi (še sama ne vem zakaj), da bom nekoč našla tistega pravega, takšnega, da bom ob njem jaz res jaz, da me ne bo "dušil".  :palec: 

Kaj pa ti, si že našla takšnega? x:)x

:palec: :palec: :palec:

Nisem ga SE nasla. Ni pravi cas. Ampak pride ... :rolleyes:

Dum spiro, spero.

Kaj pa naj jaz napišem na vse to,

jaz vem, da bom ok mami in ok partnerica, samo, če jst ne čutim neke varnosti, pol ne morem biti

tko na full v partnerstvu...on zna dati in se posvetiti, je pa enkp problemov vmes, za katere mislim, da ne bi sameli ovirati veze-če sta oba res za.a je to, da je mlajši res manjša ovira...ker jaz sem zrela za to, pa za otročke tudi....in sem potem žaloszna, če me ne pokliče, ni mesiga,ko bi najbl rabla podporo...on pa jo švrkne s prjatli na pir-ma tega mu sploh ne branim, ampak ne takrat, ko bi jaz en topel objem.....

o, kako sem tužna..............

:sori: :sori: :sori: xsrcx xsrcx xsrcx :C:

Nisem ga SE nasla. Ni pravi cas. Ampak pride ... :rolleyes:

Se strinjam s teboj x:Xx

V življenju je vsakemu človeku namenjen le en človek s katerim si lahko srečen....,če imata SREČO jih usoda ZDRUŽI: xsrcx :2src: x:Ix

Tudi jaz ne vem,zakaj je moj zakon tak šit???? :xx!: A lahko pustim podatke in mi lahko razložiš to čudno kombinacijo.

Moja malenkost (24.6.1968 14,15 uri Novo mesto: mož 15.3.1964 Črn. ure ne vem ,ker je rojen doma. )

Znašla sta se še vodnar 6.2.1966 Lju.in tehtnica 12.10.1971 Lju. lutata nekje v mojem življenju.

Sem nov na formu in me astrologija zanima,upam da si bom v bodoče lahko tudi sama kaj skombinirala x:px :palec:

FIRBČNA

Tudi jaz ne vem,zakaj je moj zakon tak šit????

Sem nov na formu in me astrologija zanima,upam da si bom v bodoče lahko tudi sama kaj skombinirala x:px  :palec:

Zakaj je tvoj zakon sit? :eek: Hmm, po moje si to ze sama ugotovila...

Horoskop odnosa ti ne morem izracunati, ce nimas ure rojstva za oba.

Kombiniranje in astrologija? Na kaksen nacin? Da pokukas v efemeride in poisces sanjski primerek?! Ne bo slo... pa, ce ti uspe, mi sporoci! x;)x

Dum spiro, spero.

• 3 weeks later...

Pa saj vidis, da je nekaj v zraku ze od polne lune. Odvisno seveda, katero znamenje si in kako so polozeni planeti v kombinu.

Smesko je bil za spodbodo, kot ces, je*i ga! x;)x

Dum spiro, spero.

• 4 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...