Skoči na vsebino

Horoskop odnosa

oona

Recommended Posts

• Komentarji 203
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Venera v 6.hisˇi - Slab znak za ljubezen; Zˇrtvovanje, da bi se zveza ohranila;

Dobro edinole v primeru, cˇe delata skupaj

hm...ne kaze kaj dobro.

asc pa malo bolje :8):

hvala oona, nisem prav razumela.

se vedno ne razumem, kako imava lahko skupno venero v 6 hisi, ce je moja v 6 hisi, ampak ti verjamem, da je tako x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

:eek: :inocent:

Davison Relationship chart ALI Composit- Midpoint metoda?

Lahko, da sem se jaz zmedla, zdele prehitro prebrala xrolleyesx, vendar še vedno mi ni jasno... Komposit midpoint metodo tu navajate kot ''kombin''? In razlage ascendenta ter Venere naj bi se nanašale nanj? In ta naj bi bila boljša za interpretacijo odnosa, kot pa Davisonov chart?

Gledam najine podatke...

Komposit: asc. v Ribah, Venera v 12.hiši :sori:

Davisonov chart pa: asc. v Vodnarju, Venera v 2., kar naj bi bilo :palec:

... itd. Razlika med kartama je kar očitna.

Pa me res zanima, katera je po vaših izkušnjah bolj verodostojna, bolj uporabna. :sori: x?x

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

V tej temi naj bi govorili o kombinu, ne o kompozitu. Moje razlage se nanašajo na kombin (reletionship - Davison). x:)x

Vse preveč mešate primerjalno karto dveh, sinastrijo in vse ostale tehnike.

Dum spiro, spero.

Oona, hvala...

Je že res, da mešamo zadeve... radi bi nekaj otipljivega, nekaj kar bi zanesljivo nekaj na/povedalo o nekem partnerstvu... xDDx in potem se zmedemo, ker sta dve metodi podobni...xrolleyesx x:)x

No, sem malo sem se zbrala… x;)x

Composit je midpoint metoda, tako da na primer položaj kompozitne venere pade med V1 in V2… Na primer: Venera v Biku (4.h) & Venera v Strelcu (8.h) ---> Composit: Venera v Ribah (12.hiša)….

Davisonov chart, kombin, pa ne upošteva 'samo' položajev planetov pri posameznikih, ampak upošteva tudi dejanski čas in prostor - koordinate rojstva obeh oseb ter je zato natančnejši.

Compozit - midpoint metoda je res verjetno bolj uporabna… zaradi transitov, progresij (astro.com)... Vendar mogoče je Davisonov način bolj natančen, ker doda nek širši, globlji pogled... Upam, da prav razumem...:inocent: x:)x

In kaj bi pomenil vladar ascendenta v kombinu- Uran v 8.hiši (Škorpijon) - opozicija - Venera (Bik, 2.h)?

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Oona pri meni se dogajajo tako fine stvari, kot si povedala! x;)x x:px x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Bravo, Contesa...Malo sem že pozabila, ampak če je fajn...samo uživaj! x:Xx x;)x :palec:

Edin mal pazi, res. Merkur je retro...v eni od faz lahko nekaj poči... :bomb:

Dum spiro, spero.

Saturn v Levu v 6.hiši, konjunkcija Desc. - kvadrat na Uran!

Pa še:

Saturn- trigon - Sonce (Oven, 1.h), Luna in Merkur (Oven, 2.hiša)

Saturn - trigon - Neptun (Strelec, 11.hiša)

Pluton (Tehtnica, 7.) - opozicija - Sonce, Luna.

Jupiter (Dvojček, 4.) - sekstil - Saturn, Luna, Sonce...

Upam da ni too much...

too much podatkov, in too much za naju :sori: x:Dx

Saj je počilo v četrtek, ko smo podpisali pogodbo! :palec: Totalen pok, je meni prvi uspel! x^x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Moodymoon, cool...upam, da sta tudi dobra prijatelja! x;)x  Pa itak bo Saturnov povratek drugo leto malo več povedal kakšen je vajin odnos... x:)x

Prijatelja... :palec:

Saturn je verjetno pri najinem kombinu pomeben tudi zato, ker imam jaz asc. v Kozorogu in natalni Saturn v 7.h, on pa Sonce, Mars, Merkur v Kozorogu (10.h)...

Ali Saturn v kombinu na Descendentu pomeni podobno, kot če bi bil v 7.hiši - podobno vpliva na partnerstvo, (čeprav je v 6.)?

Ali mogoče prinaša tudi neko obremenjenost, več odgovornosti... ne le stabilnost?

Hm...sprašuješ kako gresta skupaj? Pravzaprav se bojim biti preveč direktna... Ampak če želiš: me zanima, če imata otroke in če sta še vedno skupaj?
Dum spiro, spero.

Nekako se ne bojim zamer...bolj kot to se bojim, da bi se nek odnos začel krhati zaradi mojega videnja in bi se potem reklo, če ne bi Oona takrat rekla to in to, bi bila še vedno skupaj...

če sta še skupaj, pomeni, da se ali privlačita ali pa se imata rada. Gledala sem samo vajin kombin, kjer pa sta luna in Venera na 29. stopinji...

Dum spiro, spero.

oona,

a poznaš (ali kdorkoli drug) kako stran, kjer bi bile opisane pozicije planetov v davisonovem kombinu? tako, ko si ti napisala za ascendent in venero! :palec: bi bilo fajn prebrat še za kak drug planet, npr. luno, saturn...

p.s.: razumem, da ne želiš biti preveč neposredna, iskrena... zaradi posledic. vendar, če te sami prosimo xrolleyesx x:Dx sami kličemo hudiča x;)x

Lp, m.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...