free 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 0 bat, me naus zmedla 0,Te nimam namena...zmest. Pošlji podatke! a useen poslem, ceprou je neki composite, pa ni neki druzga...?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 imam vprasanje:ona 24.11.71 18:15h, GOon 15.2.75 1:30h, GO kako je zdaj s tole venero, on jo ima v 4 hisi, ona v 6 hisi, skupaj pav 11, ce sem prav razumela...? prosim za pomoc, zanima me kompatibilnost Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Venera teh dveh je v kombinu v 6.hiši, na 6 stopinj Leva...in ascendent imata v Vodnarju.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hvala oona!je to v redu? glede na to, kar si zgoraj objavila o venerah v hisah niti ne...ce sem prav razumela...? :o|o: sem sla nekam zracunat, pa mi je napisalo v 11 hisi...ne kapiram nic ( se ucim ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 asc v vodnarju najbrz ni slabo, ce je on vodnar in imam jaz luno v vodnarju...?ali to nima zveze? je samo glede na venero? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Preberi malo nazaj, kaj pomeni Asc. in kaj Venera. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Venera v 6.hisˇi - Slab znak za ljubezen; Zˇrtvovanje, da bi se zveza ohranila; Dobro edinole v primeru, cˇe delata skupaj hm...ne kaze kaj dobro.asc pa malo bolje hvala oona, nisem prav razumela. se vedno ne razumem, kako imava lahko skupno venero v 6 hisi, ce je moja v 6 hisi, ampak ti verjamem, da je tako Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ne vem, kako si izračunala ti...če si navedla prave podatke, je sigurno pravilno izračunano. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 razlika je v tem, da ti ves o cem govoris, jaz pa niti ne se tu nekaj trudim razumet, ma mi ne gre najboljse Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Davison Relationship chart ALI Composit- Midpoint metoda? Lahko, da sem se jaz zmedla, zdele prehitro prebrala , vendar še vedno mi ni jasno... Komposit midpoint metodo tu navajate kot ''kombin''? In razlage ascendenta ter Venere naj bi se nanašale nanj? In ta naj bi bila boljša za interpretacijo odnosa, kot pa Davisonov chart? Gledam najine podatke... Komposit: asc. v Ribah, Venera v 12.hiši Davisonov chart pa: asc. v Vodnarju, Venera v 2., kar naj bi bilo ... itd. Razlika med kartama je kar očitna. Pa me res zanima, katera je po vaših izkušnjah bolj verodostojna, bolj uporabna. Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 V tej temi naj bi govorili o kombinu, ne o kompozitu. Moje razlage se nanašajo na kombin (reletionship - Davison). Vse preveč mešate primerjalno karto dveh, sinastrijo in vse ostale tehnike. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Oona, hvala... Je že res, da mešamo zadeve... radi bi nekaj otipljivega, nekaj kar bi zanesljivo nekaj na/povedalo o nekem partnerstvu... in potem se zmedemo, ker sta dve metodi podobni... No, sem malo sem se zbrala… Composit je midpoint metoda, tako da na primer položaj kompozitne venere pade med V1 in V2… Na primer: Venera v Biku (4.h) & Venera v Strelcu (8.h) ---> Composit: Venera v Ribah (12.hiša)….Davisonov chart, kombin, pa ne upošteva 'samo' položajev planetov pri posameznikih, ampak upošteva tudi dejanski čas in prostor - koordinate rojstva obeh oseb ter je zato natančnejši. Compozit - midpoint metoda je res verjetno bolj uporabna… zaradi transitov, progresij (astro.com)... Vendar mogoče je Davisonov način bolj natančen, ker doda nek širši, globlji pogled... Upam, da prav razumem... In kaj bi pomenil vladar ascendenta v kombinu- Uran v 8.hiši (Škorpijon) - opozicija - Venera (Bik, 2.h)? Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 kje je tisti smeško, ki podpira glavo ves začuden in spoznava, da pojma nima.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Morda nenadne spremembe, poglej še kje je Saturn. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Oona pri meni se dogajajo tako fine stvari, kot si povedala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Bravo, Contesa...Malo sem že pozabila, ampak če je fajn...samo uživaj! Edin mal pazi, res. Merkur je retro...v eni od faz lahko nekaj poči... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Saturn v Levu v 6.hiši, konjunkcija Desc. - kvadrat na Uran! Pa še:Saturn- trigon - Sonce (Oven, 1.h), Luna in Merkur (Oven, 2.hiša)Saturn - trigon - Neptun (Strelec, 11.hiša)Pluton (Tehtnica, 7.) - opozicija - Sonce, Luna.Jupiter (Dvojček, 4.) - sekstil - Saturn, Luna, Sonce... Upam da ni too much... too much podatkov, in too much za naju Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Saj je počilo v četrtek, ko smo podpisali pogodbo! Totalen pok, je meni prvi uspel! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Moodymoon, cool...upam, da sta tudi dobra prijatelja! Pa itak bo Saturnov povratek drugo leto malo več povedal kakšen je vajin odnos... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 A mi zna kdo povedat kako gresta kej skupi oz. glede njunega odnosa, med:ONA - 05.08.74, 09*00, LJON - 07.08.71, 19*59, LJ Bom hvaležen za kakršno koli razlago v zvezi mojega vprašanja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Moodymoon, cool...upam, da sta tudi dobra prijatelja! Pa itak bo Saturnov povratek drugo leto malo več povedal kakšen je vajin odnos... Prijatelja... Saturn je verjetno pri najinem kombinu pomeben tudi zato, ker imam jaz asc. v Kozorogu in natalni Saturn v 7.h, on pa Sonce, Mars, Merkur v Kozorogu (10.h)... Ali Saturn v kombinu na Descendentu pomeni podobno, kot če bi bil v 7.hiši - podobno vpliva na partnerstvo, (čeprav je v 6.)? Ali mogoče prinaša tudi neko obremenjenost, več odgovornosti... ne le stabilnost? Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Hm...sprašuješ kako gresta skupaj? Pravzaprav se bojim biti preveč direktna... Ampak če želiš: me zanima, če imata otroke in če sta še vedno skupaj? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ti kar povej naravnostČe poveš tako kot je, pač je -- Brez skrbi nobeden ti ne bo zameril,ME PA RESNIČNO ZANIMA PSskupaj še, ja; otrok pa za enkrat še ni Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Nekako se ne bojim zamer...bolj kot to se bojim, da bi se nek odnos začel krhati zaradi mojega videnja in bi se potem reklo, če ne bi Oona takrat rekla to in to, bi bila še vedno skupaj... če sta še skupaj, pomeni, da se ali privlačita ali pa se imata rada. Gledala sem samo vajin kombin, kjer pa sta luna in Venera na 29. stopinji... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 oona, a poznaš (ali kdorkoli drug) kako stran, kjer bi bile opisane pozicije planetov v davisonovem kombinu? tako, ko si ti napisala za ascendent in venero! bi bilo fajn prebrat še za kak drug planet, npr. luno, saturn... p.s.: razumem, da ne želiš biti preveč neposredna, iskrena... zaradi posledic. vendar, če te sami prosimo sami kličemo hudiča Lp, m. Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.