Skoči na vsebino

Horoskop odnosa

oona

Recommended Posts

LUNA v horoskopu odnosa - v kombinu

Luna v kombinu pokaže, kakšna so medsebojna čustva.

Aspekt Luna / Sonce

medsebojna skladnost in dober znak za zakon. V slabem aspektu je problem v dominaciji, prisotni so prepiri.

Aspekt Luna /Merkur

Dobra komunikacija, ni znak čustvenosti, bližina na mentalni ravni. V slabem aspektu pomeni nerazumevanje.

Aspekt Luna / Venera

Najboljši aspekt, ki govori o globoki bližini, ki je seveda osnova trajnosti nekega odnosa. Veliko zadovoljstva in prepuščanja drug drugemu. V slabem aspektu pove, da je skupno življenje nemogoče. Ljubezen sčasoma izgine.

Aspekt Luna / Mars

Močna seksualna povezanost. Ženska je strastna (v tem odnosu). V slabem aspektu pomeni veliko prepirov, grobosti...Ženska je groba, moški pa jo žali, ponižuje in celo fizično napade. Prepir je ne dnevnem redu.

Aspekt Luna / Jupiter

Upanje, bogatstvo. Dobro družinsko življenje. Kjer je Jupiter, tam je veliko priložnosti za razvoj. V slabem aspektu so želje para večje od zmožnosti. Izgube.

Aspekt Luna / Saturn

Stabilen in trajen odnos. Aspekt navade in daje trajnost, nima pa nobene zveze z ljubeznijo in bližino. V slabem odnosu pove vse o trpljenju. Izgube...Čim se prične skupno življenje, se stvari poslabšajo. Zveza je časovno omejena. Vedno!

Aspekt Luna / Uran

Pozitivne spremembe, ki izpoolnjujejo zvezo. Hitre spremembe, ki izboljšajo zvezo. Prijateljstvo in svoboda sta poudarjena. V slabem aspektu daje sigurno ločitev!

Aspekt Luna / Neptun

Idealiziranje. Dom bi moral biti poleg vode. Romantična zveza. V slabem aspektu pove, da bo ženska razočarana...

Aspekt Luna / Pluton

Močna privlačnost. Možna je zveza do smrti. Ženska je seksipilna.V slabem aspektu govori o sovraštvu, ki se z odnosom povečuje.

Moški je opisan s Soncem in Marsom, ženska z Luno in Venero.

Mars pove kje najbolj trošimo energijo, kaj bomo skupaj delali in seveda kakšen je seksualni nagon.

Jupiter pokaže kje so šanse za razvoj zveze.

Kjer je Saturn, tam je nesigurno, tam se ne znajdemo.

Kjer je Uran, tam dela vsak po svoje. ta planet vedno razdružuje.

Kjer je Pluton, tam se dogajajo transformacije.

Kjer je vladar ASC, tam se najboljše počutimo.

Kjer je Severni vozel, tam se izogibajmo ekstremnosti.

Ocenjujem, da so najtežje tiste zveze, ki imajo slab aspekt Lune in Saturna in slab aspekt Lune in Marsa. Že Dupor je ta aspekt označil kot "nož v trebuh".

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 203
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Najprej lep pozdrav vsem

Začetnik sem na teh straneh, tudi na forumu. Imam eno vprašanje: komu bi se lahko obrnila, da bi mi izračunal koliko je moje znamenje kompatibilno z znamenjem mojega prijatelja. Hvala za odgovor

in lep dan x:)x

Najprej lep pozdrav vsem

Začetnik sem na teh straneh, tudi na forumu. Imam eno vprašanje: komu bi se lahko obrnila, da bi mi izračunal koliko je moje znamenje kompatibilno z znamenjem mojega prijatelja. Hvala za odgovor

in lep dan  x:)x

tako na hitro ti lahko naredim jaz...samo prosim, ne cele študije! x;)x

Dum spiro, spero.

ok, js sem že izračunala horoskop odnosa - composit metoda, rada bi pa še izračun po kombinu, vsaj podatke, razložit si bom poskušala sama, vendar je prav tako vsaka razlaga dobrodošla. oona, mi lahko pomagaš?

jaz: 11.01.1978 ob 6.55 v SG

on: 20.11.1973 ob 3.15 v SG

hvala!

Kombin izračunan za datum 16.12.1975, ob 16:05. Malo si poglej sama. Asc. raka, Luna v Dvojčkih v 12. hiši...predvdevam, da je zveza kratkega veka, oz. da ni dolgo kar sta skupaj. Se motim?
Dum spiro, spero.

hvala res, skupaj sva bila eno leto in pol, sva pa šla pred kratkim narazen. pa se js nikakor ne morem strinjat z njegovo trditvijo, da nisva za skupaj. kakšno je pa tvoje mnenje (ki ga bom tud vzela kot mnenje, ne pa kot absolutno resnico)?

je pa ful razlika med kompozitom in kombinom! a je dobra primerjava obeh?

sta se tut kaj varala?

Če se kaj spoznam, Inča, te Bobnar provocira.... x;)x

Čimprej pozabi, to je edino kar ti lahko rečem...pravzaprav je vseeno, kaj pravi. Ti je sporočil po telefonu, da nista za skupaj?

Dum spiro, spero.

Če se kaj spoznam, Inča, te Bobnar provocira.... x;)x

Kar se te ne tiče, ohrani zase, bo še moralo ogromno vode pretečt, da boš mene spoznala in tako sodila "od oka"...

Po moje imaš težave...sicer pa :palec:

Dum spiro, spero.

pa kk zdej vsi to veste? ja, po telefonu mi je sporočil! dejmo še mal predebatirat tole najino veze, ker mi res ne da miru?!? please, preety please. tnx

Imam osebno izkušnjo s tole Luno v Dvojčkih..pa z istim znamenjem kot ti... x;)x Smo vse po telefonu zrihtali. x:px

Dum spiro, spero.

pa kk zdej vsi to veste? ja, po telefonu mi je sporočil! dejmo še mal predebatirat tole najino veze, ker mi res ne da miru?!? please, preety please. tnx

Ni kaj debatirat, kot ti je ze oona povedala: pozabi vse skupaj in pojdi dalje... :palec:

Najlažje bo, če boš vse skupaj pozabila. Kaj bi pa pravzaprav rada slišala? Da si ljubila ravno toliko kot on in da imaš v svoji karti nakazano, da se boš vračala k stari ljubezni. Z luno v Vodnarju bi pa že lahko poskusila razumeti...ne gre skupaj pa konec.

In končno: nista več otroka. Če ti tip po telefonu sporoči, da je zveze konec, je definitivno nekaj narobe z njim. Koliko je pa star, da se gre te igre?!

Imej se rada! x:Xx

Dum spiro, spero.

sej poskušam razumet, karma pa to, sam še nisem prišla do pravih odgovorov. sem razmišljala tud o regresiji, mogoče se tam skrivajo odgovori.

v kompozitu je pa luna v strelcu v prvi hiši, če sem prav razmela, naj bi to pomenilo eno globoko vezo, z močnimi čustvi, karmična povezanost, združitev dveh duš v univerzalno, kar sem js tud v resnici čutila, tudi on, veliko sva se pogovarjala, je pa še tukaj njegovo otroštvo (nesrečno v smislu premalo izkazane ljubezni in pozornosti....), kar se mi zdi tud pomembne faktor.

Jst, oz. midva pa za 22.6.78, 4.12 am:

acs rak, sonce 12.hiša, rak

isto še merkur, 12,

jupiter z rakcem v prvi,

venera v levu vdrugi,

tretja s saturnom in marsom -(lev, devica),

četrta pluton v vagi, peta uran v sco,

6. neptun v strelcu,

v sedmi lunca v kozlu.........potem dolgooo nič..

pa sonček v 12 in krog se ponovi...............

misezdi tist sinček v dvanajsti-zglodana life enegija......

neki mi ne štima....???? xDDx xrolleyesx :xx!:

a pa se je kdo mal bolj poglobil v to karto? al je sam lažje napisat: pozabi in pejt naprej? vsak, ki je kdaj ljubil, ve, da to ne gre kr tk, a ne?!?

Draga moja, se kaj hujsega smo dali v zivljenju skozi kot tole (pa s tem ne mislim da je tvoj problem pa kr neki).... x:Ix

Pa tudi rane smo si celili, pa fejst je bolelo, pa nismo hoteli prekiniti, pa smo morali... itd itd itd :xx!:

Morda bo tole slišati grobo in nesramno, neprijetno, vendar tole ti pišem z dobrimi nameni:

Razumem, da ti je hudo in si hoces priti na cisto, zakaj se pravzaprav on obnasa tako. To boš rešila edino tako, da pozabiš vse skupaj. Reci je lazje kot narediti, jasna stvar. A ce hoces sebi dobro, tudi najmanj boleca.

Ni na tebi, da rešuješ njegove travme iz_ne_vem_kje. Naj se on ukvarja s svojimi problemi, ti pa s svojimi.

Kar ti pravzaprav skušamo dopovedati: ON je NEISKREN do tebe. Pika. In ne samo to, celo NIMA JAJC da ti nekaj pove in prizna v obraz! (Šit, kako zelo to poznam... :xx!: :xx!: ). Pusti to, kaj je on imel v otroštvu, pa kaj bi vidva skupaj pa kako bi pa bla bla. Kakorkoli obrneš in razmišljaš, izhodišce je ISTO: NEISKREN je do tebe. Si prepricana, da si TI to v nekem odnosu zelis?

Tako kot pravi oona: IMEJ SE RADA! :palec:

Oprosti, ce sem bila groba. Nocem te prizadeti, rada bi ti le odprla oci.

Z luno v Vodnarju bi pa že lahko poskusila razumeti...

Ti pa res norije kvasiš xrolleyesx

Če bi gledali samo luno v vodnarju je jasno zakaj ne more razumeti zakaj se je zgodilo tako kot se je, vodnar ni manipulativen, po mojem skromnem prepričanju punca ne more razumeti kako je lahko nekdo tako nepošten, če je pa ona poštena.

Če bi nehal suflirat...mi grejo taki na k**** al pa na p**** !

Dum spiro, spero.

Ni na tebi, da rešuješ njegove travme iz_ne_vem_kje. Naj se on ukvarja s svojimi problemi, ti pa s svojimi.

Kar ti pravzaprav skušamo dopovedati: ON je NEISKREN do tebe. Pika. In ne samo to, celo NIMA JAJC da ti nekaj pove in prizna v obraz! (Šit, kako zelo to poznam...  :xx!:  :xx!: ). Pusti to, kaj je on imel v otroštvu, pa kaj bi vidva skupaj pa kako bi pa bla bla. Kakorkoli obrneš in razmišljaš, izhodišce je ISTO: NEISKREN je do tebe. Si prepricana, da si TI to v nekem odnosu zelis?

Tako kot pravi oona: IMEJ SE RADA!  :palec:

Oprosti, ce sem bila groba. Nocem te prizadeti, rada bi ti le odprla oci.

Bravo !!! :palec: :palec: :palec:

Dum spiro, spero.

Tako kot pravi oona: IMEJ SE RADA!  :palec:

. Nocem te prizadeti, rada bi ti le odprla oci.

:palec: Se strinjam z vama obema. Vsem nam, ki imamo to že za sabo, gledamo z odprtimi očmi. Za mlade so iluzija čisto nekaj normalnega, dokler ne spregledajo. Takrat pa boli. Sploh, če ima kdo neptuna v 7 hiši, rad partnerja idealizira, na koncu pa dobi po buči, da se zbudi. :xx!:

Eh, ne vem...imam že nekaj za sabo, pa me vedno znova prizadene, ko naletim na take ljudi. Smešno. Podobno izkušnjo imam kot Inča... slutila sem, pa me je vseeno udarilo kot strela z jasnega. In nimam Neptuna v 7. hiši...in še vedno ne gledam z odprtimi očmi ko gre zame... xrolleyesx :V:
Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...