Skoči na vsebino

Horoskop odnosa

oona

Recommended Posts

shoot me, I'm capricorn!

js sam poskušam razumet, da bom potem lahko to sprejela. js ne morem kr tk neki sprejet, js morem RAZUMET! in to poskušam, tudi skozi razlago horoskopa odnosa.

ni nobene zamere, tud noben me ni prizadel.

aja, pa še to da povem, da sva se "zmenila" preko telefona, je bla bolj kot ne kr moja krivda, ker se je on naslednji dan odpravljal v gozd martuljek, js sem bla pa neučakana in sem se hotla kr tisti dan zmenit. pa sem dobila svoje.

neiskren pa ni bil do mene, ampak do sebe!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 203
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

nič ni brez pomena, vse ima svoje razloge in mene zanimajo, da se kaj naučim iz situacij, v katerih se znajdem, da odpravim napake, ki jih ponavljam, da ne grem zopet na led........ pa še velik tega je, zakaj so meni potrebni razlogi. kapiš? <_< x?x

spim zelo dobro, hvala, tudi tebi želim enako. :palec:

sem se pa glih spomnila, da sem ga včeraj sanjala, je prišel nazaj in mi rekel, da je preštudiral stvari in da sem jaz tista, ki si jo želi. lepe sanje, ni kej, so pa le sanje. :xx!:

Sploh, če ima kdo neptuna v 7 hiši, rad partnerja idealizira, na koncu pa dobi po buči, da se zbudi. :xx!:

:xx!: :xx!: :xx!: xyesx

Bo držalo Lunca. S tem,da ne ostane samo idealiziranje partnerja pač pa tudi v partnerske zveze xrolleyesx ...to pa je že huje.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Živjo!

Oona, bi mi lahko tako na kratko povedala, kakšna se ti zdi naslednja zveza:

jaz 3.1.1964 ob 4.52 v CE

on 15.11.1959 ob 19.15 SG.

Malo več kot leto že traja in včasih se mi zdi da full štima, včasih pa mi je tale škorpijon full skrivnosten. Mogoče pa sem jaz preveč previdna, saj sem imela pred njim 21 let trajajočo zvezo (on roj.11.4.1960 ob 7.45 SG) katera pa je bila sploh čudna, me je izčrpavala (večino planetov v 12 hiši).

Sicer pa se ne obremenjujem preveč s to vezo, če bo šlo bo šlo, drugače pa...naučila sem se da moram imeti najprej rada predvsem sebe.

Astrologijo poznam samo tako ljubiteljsko, za to ti bom hvalažna za kakšen kratek odgovor, podrobnih analiz tako ne bi prav razumela.

Tajči x:)x xsrcx

VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye)

Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif

Podrobna analiza niti ni potrebna. Morda je res najbolje, ce poskusimo razumeti drugacnost vsakega od nas, potem je vse lazje. Super je, ce lahko to drugacnost se sprejmemo.

To, da si izbiras marsovske tipe, je jasno. Da dajes "skoz" neke vrste karmo, je se bolj jasno. Oba imata Saturna v Kozorogu, v znamenju tvojega Sonca ... Kako shajas ali si shajala z njima, ves samo ti.

Zanimivo mi je predvsem to, da zastavljas vprasanje meni, kot bi vedela, da sem imela v preteklosti razmerje z moskima, ki sovpadata po znamenju in to tako zelo ... Prvi je zaletav Oven, drugi skrivnostni skorpijon . S tem se kar sprijazni, ce bos prevec rinila v njegovo skrivnostnost, hm... ne bo v redu.

In ne vem, kje si videla vecino planetov v 12. hisi. Morda si delala kompzit in ne kombin.

Nekako cutim, da ti ne smem dajati nobenih smernic, kar se zveze tice. Presodi sama. Ce si srecna in ce sprejemas tega zadnjega, takega kot je ...potem uzivaj! Srecno!

Dum spiro, spero.

Mars pove kje najbolj trošimo energijo, kaj bomo skupaj delali in seveda kakšen je seksualni nagon. Aspekti, hise in znamenja - povezi kot v natalni karti. x;)x
Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...