inča 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 shoot me, I'm capricorn! js sam poskušam razumet, da bom potem lahko to sprejela. js ne morem kr tk neki sprejet, js morem RAZUMET! in to poskušam, tudi skozi razlago horoskopa odnosa. ni nobene zamere, tud noben me ni prizadel. aja, pa še to da povem, da sva se "zmenila" preko telefona, je bla bolj kot ne kr moja krivda, ker se je on naslednji dan odpravljal v gozd martuljek, js sem bla pa neučakana in sem se hotla kr tisti dan zmenit. pa sem dobila svoje. neiskren pa ni bil do mene, ampak do sebe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 nič ni brez pomena, vse ima svoje razloge in mene zanimajo, da se kaj naučim iz situacij, v katerih se znajdem, da odpravim napake, ki jih ponavljam, da ne grem zopet na led........ pa še velik tega je, zakaj so meni potrebni razlogi. kapiš? <_< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 eh.... nima smisla. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 spim zelo dobro, hvala, tudi tebi želim enako. sem se pa glih spomnila, da sem ga včeraj sanjala, je prišel nazaj in mi rekel, da je preštudiral stvari in da sem jaz tista, ki si jo želi. lepe sanje, ni kej, so pa le sanje. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Sploh, če ima kdo neptuna v 7 hiši, rad partnerja idealizira, na koncu pa dobi po buči, da se zbudi. :xx!::xx!: :xx!: :xx!: Bo držalo Lunca. S tem,da ne ostane samo idealiziranje partnerja pač pa tudi v partnerske zveze ...to pa je že huje. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Kaj je tu govora o natalni postavitvi ali kombinu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Boris kakorkol...tale Neptun dela štalo kamorkol pride ...Mislim pa,da gre za kombin ...kombiniran z natalko Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Potem sedaj drma vodnarje, še posebej drugo dekado, ja pri meni so potem takšni moji prijatelji, če mi tranzira 11. hišo , se bom moral malo zamisliti, saj to ste pa tudi vi lunatki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2004 Kaj je tu govora o natalni postavitvi ali kombinu Jaz sem navedla primer za natalno karto. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 pa Leve tud ... aha...kar zamisli se preveč idealiziraš, kaj?To ni dobr, veš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Tolk kot si zasluži ga idealiziram, še dobro, če bi ga bolj, bi dobil po grbi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 al pa bi si rožnata očalca na učei nataknu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 To je pa res, treba opazovati brez njih stvari, je bolj realno... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 zdravje,na daljši rok,ne trpi...to je tudi nekaj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJČI 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Živjo!Oona, bi mi lahko tako na kratko povedala, kakšna se ti zdi naslednja zveza:jaz 3.1.1964 ob 4.52 v CEon 15.11.1959 ob 19.15 SG.Malo več kot leto že traja in včasih se mi zdi da full štima, včasih pa mi je tale škorpijon full skrivnosten. Mogoče pa sem jaz preveč previdna, saj sem imela pred njim 21 let trajajočo zvezo (on roj.11.4.1960 ob 7.45 SG) katera pa je bila sploh čudna, me je izčrpavala (večino planetov v 12 hiši). Sicer pa se ne obremenjujem preveč s to vezo, če bo šlo bo šlo, drugače pa...naučila sem se da moram imeti najprej rada predvsem sebe. Astrologijo poznam samo tako ljubiteljsko, za to ti bom hvalažna za kakšen kratek odgovor, podrobnih analiz tako ne bi prav razumela.Tajči Citiraj VSE JE V SPREMINJANJU KAJTI SPREMINJANJE JE POT, VSE JE V RASTI, KER TUDI RAST JE POT; IN PRAV VSE JE V LJUBEZNI, BREZ NJE NI NE POTI IN NE RASTI. (J.Eye) Tajči http://www.smeski.com/razni/japan/pchocolate.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Podrobna analiza niti ni potrebna. Morda je res najbolje, ce poskusimo razumeti drugacnost vsakega od nas, potem je vse lazje. Super je, ce lahko to drugacnost se sprejmemo.To, da si izbiras marsovske tipe, je jasno. Da dajes "skoz" neke vrste karmo, je se bolj jasno. Oba imata Saturna v Kozorogu, v znamenju tvojega Sonca ... Kako shajas ali si shajala z njima, ves samo ti. Zanimivo mi je predvsem to, da zastavljas vprasanje meni, kot bi vedela, da sem imela v preteklosti razmerje z moskima, ki sovpadata po znamenju in to tako zelo ... Prvi je zaletav Oven, drugi skrivnostni skorpijon . S tem se kar sprijazni, ce bos prevec rinila v njegovo skrivnostnost, hm... ne bo v redu. In ne vem, kje si videla vecino planetov v 12. hisi. Morda si delala kompzit in ne kombin. Nekako cutim, da ti ne smem dajati nobenih smernic, kar se zveze tice. Presodi sama. Ce si srecna in ce sprejemas tega zadnjega, takega kot je ...potem uzivaj! Srecno! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Oona pozdrav! A imaš kakšno razlago še za Marsa, kje se nahaja v kombinu in kaj pomeni, pa tudi v aspektih. Lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Mars pove kje najbolj trošimo energijo, kaj bomo skupaj delali in seveda kakšen je seksualni nagon. Aspekti, hise in znamenja - povezi kot v natalni karti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 O.K. hvala Oona Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Boris, v najinem kombinu dela trenutno Pluton opozicijo na Venero !!! mars je pa v Ovnu! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hm, tale opozicija, zato si tako nekam manj aktivna, z menoj vred, saj bo minilo, pa bova še ko bo šlo ven iz orbisa katero rekla,sory .....mars je pa itak doma, uh, pa še moj vladar je, potem se pa ne čudim vročini Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Upam, da se ne bova skregala; Venera je vladar 3.hise. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Me že preizkušaš, kaj to želiš, mislim na kreganje, ni vzroka Oona. Ampak jaz ne vidim te opozicije, ampak PL 180 JU, ker Venera je ja na 20st. dvojčka . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 O tranzitu na kombin govorim. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sory, to pa priznam, da je v opoziciji gor iz MC-ja navzdol, bompa pa raje tiho , lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.