nosorog 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ja pojem, jesttak iznenada me kr prime in takrat moram zapret vsa okna doma, da me ne slišjo ostali kaj vse naj bi se dogajal jest se kr prepustim, da gre iz mene, kr neke melodije, neznane, prav nekak operne, tut kr neki modernega, nepovezanega sekam vun če bi jemu klavir doma, bi to pol šel prec tut zaigrat ( mam le flauto nekje v predalu) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Mene tud včasih prime, da zapojem...'derem'..hm.. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz pojem, ko me nihce ne more slisat. Ko sem v avto, si ponavadi nastimam najljubsi CD in se derem..vozniki v avtomobilih nasproti se mi pa smejejo Pa na koncertih, kjer se bolj mal slisi, pojem Michelle je uvidevna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja Michelle, jest tud tko nekako, sam ko smo v avtu...ne vem ....če grem kej na živce in kolk trpijo ušesa od JanjeK Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Aja pozabla sem...ko sem s fotrom v avtu, tudi obcasno pojem. Oba pojeva Joj, ce bi naju ljudje slisali, bi placali, da bi nehala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz nimam posluha, čeprav zanimivo, če sem v avtu pa tudi sam sebi pojem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz pojem, ko me nihce ne more slisat. Ko sem v avto, si ponavadi nastimam najljubsi CD in se derem..vozniki v avtomobilih nasproti se mi pa smejejejo.. :wOOt: :wOOt:. . Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja Michelle, jest tud tko nekako, sam ko smo v avtu...ne vem ....če grem kej na živce in kolk trpijo ušesa od JanjeK Meni ne, saj imaš posluh, samo ti slabo prenašaš moj back vocal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Samo kadar me nihče ne sliši :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 če bi bila to anketa, bi bil rezultat nekako takšen: - vsaj 70% ljudi poje v avtu (tle sem zraven...kaj pa čem, če v avtu nimam radia-šit, pa še enkrat ga moram peljat k mehaniku, še vedno mi voda teče iz auspuha ven :xx!: )- 20 % jih poje na samem (tuš, gozd...v tem slogu)- 10 % ne pojejo ali pa nočejo priznati Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Aaa, največkrat pod tušem in zjutraj, ko si pripravljam kavo. Posluha imam nekaj, glas pa ravno ne... sploh pa preko mic-a . Bjah... samo za kakšne balade Nick Cave-a .Je pa kul... sprošča!!! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kakšno temo je naš Nosko odprl ... kaj zej? a tukej pojemo al kwa v svojih odpičenih letih sem se neštetokrat znašla pojoča na vse grlo sredi kakšnih spontanh žurk, ki so nam ponavadi ratale kje ob obali in se je nabralo okoli kar nekaj folka... kar dobro štimungo smo naredili... smo pa imeli kakšni dve, tri kitarce, kitariste precej špica (dva sta zdaj studijska in špilata da te kap), pa celo violino in tam-tame ... če štejejo za javni nastop gostilniške post-koncertne hojladrije, potem se lahko pohvalim, da sem pela v duetu z Perčijem Gnusom, Tomažem Domiceljem, Janijem Kovačičem, Markom Brecljem (samo nisem čisto ziher, da je bilo to kakšno hudo ubrano petje )... ... zadnje čase mi zelo dobro dene, ko si zapojem kakšno pesem za dušo... ta vibracija me zelo hitro 'poravna'... zame je to ena najboljših tehnik uravnotežanja energij Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ... zadnje čase mi zelo dobro dene, ko si zapojem kakšno pesem za dušo... ta vibracija me zelo hitro 'poravna'... zame je to ena najboljših tehnik uravnotežanja energij kaj pa za sosede 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sem tooootal brez posluha... razlike med tenorjem, basom, sopranom, altom skorajda ni... tak da... veste... meni je melodija življenja ravna črta.... Zato moram pohvaliti (tokrat danes tukaj izjemoma ) mojega moža in moja otroka (to pa vedno ) da so mi zadnjič dovolili, da sem si nataknila slušalke, narihtala CD pleyer v avtu, zaprla oči, se prepustila muziki in pevcem konkurirala na ves glas... moji pa bili modro tiho..... (ko smo stali vsakih 40 - 50 km.... na kavi, soku, sendviču.... sem pogruntala, da je dejansko razlog za te postanke... počivanje njihovih ušes). Toliko o mojem petju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 aakhut ... po moje jih reveže čist razsuje ... bohved, kakšno tehniko oni pol uporabjo, da se nazaj sestavjo :o Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 aakhut ... po moje jih reveže čist razsuje ... bohved, kakšno tehniko oni pol uporabjo, da se nazaj sestavjo :o na kak techaj kozmichnega ravnorezhja jih pellohk biznis nardish...hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ah, premalo pojem. Zato pa ne pojem tako, kot bi bilo treba. K sreči sem pri zborčku sv.Cecilije in 2x letno imamo vikend intenzivnih vaj. Večkrat bi mogle bit, pol bi pa lahk vsem na tem forumu prepeval. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 haha js se porbam naučit igrat kitaro in pet hkrati mi nikakor ne rata, vedno utihnem... in opažam da odkar igram kitaro tudi moje petje napreduje still bad, but hey ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 haha js se porbam naučit igrat kitaro in pet hkrati mi nikakor ne rata, vedno utihnem... in opažam da odkar igram kitaro tudi moje petje napreduje still bad, but hey ... che je kitara dost naglas.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Danes sva s hčerko v moji službi prepevale tisto: Imam konja zvanog Smokija...pa ga jašem sa kavbojima...Divlje konje lovim s njim, pa ga zovem vatrenim,ja ponosim se sa konjem tim... Jednog dana jašem Smokija... oko mene pusta prerija...a na svoju sreču svu spasim divnu djevojku, što zalutala je u preriju... Tada skinem ja sombrero svoj...iz Teksasa predstavim se njoj...pa jo pitam: "Kako ste stigli usred prerije?"ona tužno gledala me je... "Oj prerija, rodni dome moj,... uvjek živeti ću ja u njoj... Pre bi dala život svoj, nego rekla zbogom njoj,oj prerija, rodni dome moj." Bog ve, kaj si je mislil sosed! Pa še okno, ki gleda na njegovo dvorišče, sva imele odprto, sosed pa učitelj kitare! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Nosorog ne izzivaj z takimi temami xsingx :wOOt: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Nosorog ne izzivaj z takimi temami xsingx :wOOt: Kh. O.K. Ne bom več. Pa saj se trudim, no ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Če ti bom kaj zapela bo :wOOt: tole je pa Sanjalica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.