Mateja 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 tole je pa Sanjalica Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jest pa sicer pojem ne kaj preveč, žvižgam pa... in to z velikim veseljem.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Hm, z razponom 0,3 oktave glih ni balzam za ušesa tole moje brundanje pa nisem brez posluha... ravno zato po možnosti ne utrujam s svojimi dosežki izjema seveda par promilov v riti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 che je kitara dost naglas.... 666 zlomkou....tralalašalalalala šulala šelealala še šalala tole grem js zdaj zapet... ampak najbolj pa paše pet pr igranju klavirja... ne vem zakaj, kitara k igram eno stvar ne morem pet, klavir pa igram dve stvari (leva pa desna roka) pa lohk še pojem zraven... mal neumno se mi zdi hehe mrbit če bi igral kitaro sam z eno roko grem probat šalalalala ualauaa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Posluh imam se kar, samo visokih tonov ne zmorem, pa prenizkih tudi ne, tak da mi najbolj pase sredina.Veš, imam prav isti problem Baje pomaga če mehurčke s slamco pihaš v vodo. Sm že probu in res deluje. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Who am i to believe in love,lord have mercy,Love ain't no starnger... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Tralalalalala...men pa zdej mal trga... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 haha js se porbam naučit igrat kitaro in pet hkrati mi nikakor ne rata, vedno utihnem...js tud ne morem bobnat, če pojem.... in obratno... zakaj je tko? sicer pa pravijo, da kdor poje, zlo ne misli... dost pojem... posebi, če mam alkoholno podlago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pojem že, ampak še meni ni všeč, raje poslušam pa druge, no zbežal še ni nikoli nobeden http://www.gifs.ch/Musik/Noten/images/notenreihe.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 seveda rad pojem, in se pretegujem dokler mi ne hripa glas potem ampak vedno nekak mam okrog sebe take ljudi, ki ne znajo in nočejo pet potem grem na kolo in pojem zram tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 potem grem na kolo in pojem zram tut tut tut tut tut 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 dost pojem... posebi, če mam alkoholno podlago meni pa ob taki priliki ni verliko do hrane 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 js tud ne morem bobnat, če pojem.... in obratno... zakaj je tko?Saj ni (nujno). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 itak, eni znajo najbrž je sam stvar vaje??! čeprav... eni pa znajo kar od nekdaj oboje uskladit... Bobnar... , najbrž imaš prav! ... a ti bobnaš (k maš tak nick)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 najbrž je sam stvar vaje??! čeprav... eni pa znajo kar od nekdaj oboje uskladit...V glavnem tudi to, vendar point je tudi v sproscenosti... Ce tam leseno sedis, ce bobnas sicer z vsem telesom, a krcevito, izgubis energijo se z vokalom se ukvarjat, malo pa pomaga tudi mikrofon, ki je ugodno polozen (da se ti ni treba vstran matrat - kot ich, zdaj je to modernejse, pa imas tak mikrofoncek in se ti nikamor ni treba stegovati )...Moras najprej se naucit pet ritmicno (recimo vadis z zahtevnejsimi forami, ritmicno)...Potem ce gibljivo tam bobnas, tako de dela vse telo, vendar brez matranja, ampak tako tekoce, skoraj kot bi recimo plesal, pa zraven se kaj pojcknes... Pa veckrat probas, pa probavas pa probavas.... recimo, meni je bilo tezje igrati kitaro in hkrati pet kot pa igrat bobne in hkrati pet... Za bobni samo vkljucis telo v ritem, pri kitari pa moras bit bolj spreten kitarist, ker ni sans 'dol' gledat po strunah, pet mors pa 'naravnost', v mikrofon, pa potem tam nekaj desetega ruzhis po strunah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 se strinjam. v strahu da ne izgubim ritma, sem (ponavadi) vse preveč ukočena... pol valjda ne morem zraven še pet... z mikrofoni pa nimam (in ne bom mela ) težav, ropotam sam po džembah ipd., zase. priložnosti, ko uleti folk in muziciramo so, žal, vse redkejše... ful pogrešam! ... ...dobro dene, še solo, ko pa je več ljudi in čutiš usklajenost... pa tud če so sam dve džeme in furata čist simp ritme... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Skoda, no a vsaj da imas moznost zase ali celo v dvoje prckat malo... Tudi jaz pogresam, pa nimam kam v lajf si to zdaj vtaknit... Bobnar je pa bobnar, ja, in to dober, smo ga pa lani imeli celo eno obdobje (recimo mesec ali nekaj mesecev) moznost spremljati celo na TV - na videu, ko je bil pri bendu, pa so ga precej rolali...... no, to bo pa ze sam povedal, ce bo opazil in zelel, da ne bom vec v njegovem imenu govorila, sam ko te je ze zanimalo in sva glih 'na zvezi', pa je to javno, sem pac jaz vskocila. ________ Sama ful rada pojem.pravzaprav je clo tko, da ne mroem bit tih, ce kaj kulskega poslusam. pojem od vokalov, melodij, do solingov.. mal kombiniarm tud z zvizganjem, da lohk vec oktav skup spravim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Zelo rada pojem, pa tudi igram kitaro in klavir, orglice in več ali manj kar mi pride pod roko - trenutno se mučim izvabiti vsaj približno dober glas iz andskih piščali, pa mi nekako ne gre- pa ni problem zaigrati melodijo- katerokoli - apak problem je ker ne znam pravilno pihati vanje, pa bom menda že pogruntala, če ne grem pa vprašat tistega na Čopovo... Na morju (včasih tudi v LJ) dva igrava kitaro in zravem pojemo in je super. Velliko pojem v avtu ob radiu (po pojem pred kakšnim semaforjem kdo misli, da se mi je zmešalo če me gleda), malo se potrudim in opažam, da se mi je glas bistveno izboljšal, vedno sem namreč mislila, da ga sploh nimam... Pa se da vse strenirat... Sem bla na Fosilih (oj mladost ti moja...) in pela dve uri in pol kot zmešana, da me je prav grlo bolelo... Super! Bila sem tudi na delavnici Shirley Roden- zdravljenje z glasom in smo peli "po čakrah".... enkratno!Vibracije petja so izredno zdravilne za vsak organizem, že če si brundaš "AAAAAAAAA::::" ali kaj podobnega, da čutiš vobracije v telesu. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Heya hoy In kje ste tisti, ki radi pojete? saj vem da vas veliko metem ko posluša musko zraven prepeva! Namreč mene zelo zanima kako se poje iz prepone - torej kako se pravilno poje Sošolka mi je že nekaj povedala o tem, ker mora v glasbeni šoli kjer igra klarinet dihati s prepono, da sploh zdrži. Dobr zdej dihat znam.. In a kdo to tukej obvlada? Ali pa, če kdo pozna kakšno internetno stran kjer je vse skupaj vse razloženo? - moji rezulatati so taki da mi včasih celo kakšen monoton glas uspe spravit iz prepone Hvala za odgovore i lep pozdravček vsem Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 http://www.osebnost.si/clanki/preglej.php?id=206 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CenzlovPepe 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 Danes sva s hčerko v moji službi prepevale tisto: Imam konja zvanog Smokija...pa ga jašem sa kavbojima...Divlje konje lovim s njim, pa ga zovem vatrenim,ja ponosim se sa konjem tim... Jednog dana jašem Smokija... oko mene pusta prerija...a na svoju sreču svu spasim divnu djevojku, što zalutala je u preriju... Tada skinem ja sombrero svoj...iz Teksasa predstavim se njoj...pa jo pitam: "Kako ste stigli usred prerije?"ona tužno gledala me je... "Oj prerija, rodni dome moj,... uvjek živeti ću ja u njoj... Pre bi dala život svoj, nego rekla zbogom njoj,oj prerija, rodni dome moj." Bog ve, kaj si je mislil sosed! Pa še okno, ki gleda na njegovo dvorišče, sva imele odprto, sosed pa učitelj kitare! Ko smo glih pri kavbojskih...A kdo ve besedilo tele pesmi: Ko sem nekoč se sprehajal v Laredu,zagledal kavboja sem ležat na tleh.Milo me gleda in tiho me pravi,glej mlad sem kavboj pa bom moral umret. ... V pampah zelenih mi grob izkopljitein šest naj kavbojev mi krsto neso,gosli otožno naj pesem igrajoin šest naj deklet mi to pesem pojo. Zelo vesel bi bil celega besedila. LP,CP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 Poskusi objavit še tule, jst sm vedno dobila odgovor... ***Sicer pa, jst pojem al pa žvižgam po komadih največkrat kadar kuham, pripravljam hrano, režem zelenjavo, pa mam glasbo zraven... včasih v avtu al pa na kolesu, včasih pod tušem... al pa ko je kakšna piva preveč se tudi zna zgodit, samo takrat ni priporočljivo bit v bližini ... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Valerija123 11. september 2015 Prijavi Deli 11. september 2015 PETJE IN VOKALNA TEHNIKA Profesionalno online poučevanje ali delo "v živo"! http://musicaensemble.org/zaloznistvo.htm https://www.youtube.com/user/musicaensemble [YOUTUBE] [/YOUTUBE] http://www.musicaensemble.org Vabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 11. september 2015 Prijavi Deli 11. september 2015 Pojem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gif zgolj takrat, ko me nihče ne more slišat. Nimam glih posluha.... sicer si pa raje žvižgam. Pod tušem, ko kaj delam, na sprehodu..... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif 3 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. september 2015 Prijavi Deli 11. september 2015 Pojem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gif zgolj takrat, ko me nihče ne more slišat. Nimam glih posluha.... sicer si pa raje žvižgam. Pod tušem, ko kaj delam, na sprehodu..... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifti zelo lepo poješ, le drugi ne znajo poslušat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.