jurdos 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 am..vi me niti ne poznate in ze ste me pogruntali..maa bravo ..jaz bi vas dal delat v umobolnico da bi zdravli skizofrenike.. onaana prvi mah..se prepoznam v vsem kar si napisala..kot zmearaj..kot v vsakem horoskopu(dobrem in slabem)..ko pa premislim bolse... 1. ne rabim pozornosti..malo mi je mar..sam se rodis in sam umres..potemtamek tudi "sam" zvis..je pa res da pozornost pase..KOT VSAKEMU(standart trik v hor.)..to na tem forumu pa se zdalec ni pozornost ki bi lahko pasala!2. jaz nisem imel nikoli VELIKIH tezav v mladosti? se manj pa s strani kograkoli..tu se ne pocutim na udaru..bol gledam na to, da vi niste sporobni sprejet konstruktivne kritike..ki bi vas morebiti usmerla na druge poti razmisljanja, da ne cepiste vedno v enakih vzorcih misljenja. nanazadnje kdo ni imel tezal v maldosti...kdo ni imel tezav v ladosti s kaksno osebo? VSAK.. s5 standart trik. vsak bo najdu vsaj eno osebo v mladosti, ki mu je delal se take zanemarljive tezave in jo bo znal povezat s tvojim opisom stekas?3.nic me ne grize..jaz sem clovek ki ne pozna zamere in sovrastva..ce praw se kdaj s kom RESNO skregam, ko prespim me mine vse in sploh nimam vec problemow s to osebo. tu si se krepko izdala..in enako je tu..jaz sploh ne zelim dominirat..tu enostavno izrazam moje mnenje in prow z veseljem bi rad da me kdo s prepriclivimi argumenti zdominira. mogoce se vi pocutite ogrozene? pa me vidite kot nekoga ki zeli dominirat? 4.jaz nimam nastopaskega vedenja..prevzapraw sem zelo sramezljiv fant s5 si se izdala5.edina stvar s katero se strinjam in ti dam praw je eksplozivnost in nervoza, da je to psihicna rana(ne vem to imam od rojstva) in je res to moj zviljenski problam..se zdalec pa ni tako hud, da bi bil negativec..pravzapraw jaz se imam za dobrega cloveka, ki ga vsaketolko zahinavijo zivci, ki pa jih znam zaobvladat...predvsem v kriticnih situacijah. prav zapraw moje cilj v tem lajfu je da se naucim zaobvladat zivce mojega eksplozivnega telesa...tak da....to si zadela popolanoma.tolko o meni, se prevec... onaaPSkaj je podznak leva? ascendent?ce je tako se motis, ker sem po ascendentu rak....mores racunat menjavo ure. (letni zimski cas) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran kajjjjjjjj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 El Ninokaj ima veze svobodna volja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran kajjjjjjjj? Veliko, veliko pozornosti rabiš... Jordos... še se boš moral učiti (kot mi vsi), pri tebi se odšeteje minus 1 ura in to zato, ker si rojen na ponedeljek. Po odlogu poletnega časa pa velja, da se je do leta 1994 ura predstavila ZADNJO NEDELJO V SEPTEMBRU. Ta pa je bila 26. septembra. To pomeni, da si po ascedentu Lev Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Ja, bravo Jurdos! No comment! Za uro pa, sploh ne vem, a smo takrat ze spreminjali uro? Mogoce imas celo prav( -2) . Hja, potem si podznak ali ascendent raka. Hmmm...takoj si mi k srcku prirasel. Ampak vseeno isto mislim. Glej, nesmiselno bi bilo, prerekati se tukaj, ce bi hotela biti zlobna in bi zelela nastevati tvoje negativne strani, verjemi, da ne bi tako precizno izbirala besed. Cist fejst fant si, tranzitni Saturn te malo heca, Tezavno obdobje dozorevanja, ki bo kmalu koncano. Pa lepo se imej! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Za uro pa, sploh ne vem, a smo takrat ze spreminjali uro? Mogoce imas celo prav( -2) .Oona si prav ugotovila ascedent, odšteje se pa ena ura Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 El Ninokaj ima veze svobodna volja?Svobodna volja je edina reč ki loči (sposobne) astrologe od natančnega napovedovanja.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran.ja ok rabim veliko pozornosti...PRAV IMAS!ampak od tebe ne sigurno )no glede na tvojo razloago sem lev..ampak zgleda da sem rodil lih tam nekje vmes in da sem kot nek bastardo..whateverbtw..vem da nimam pojma o astrologiji...in nikoli nisem imel..sam povem kaj mislim, glede na izkusjne :* onaaahhh..ma sej sm si shranu kar si mi napisla no..cepraw se bunim in se ne strinjam popolnoma bom ze preucil in izvleku kaj dobrega iz tega..ce ne drugo, se bom vsaj pazil, da ne bom tak kot si me opisala btw..ma nic, grem jaz gledat film....btw ful sm si zelim neki napsiat ze od samega zacetka.. beli Vran...LJUBIM TE!! :******.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran...LJUBIM TE!! :******.. Pojdi k psihiatru, po mojem imajo tudi kakšnega dežurnega Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 El Nino tvoja slika se mi zdi znana..anywayse ne spoznam na astrologijo..bo ze res kar pravis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran.ne rabim psihjatra rabim sam tvojo ljubezen.. grem h psihjatru ce si psihjater ti, ok? :* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran.ne rabim psihjatra rabim sam tvojo ljubezen.. grem h psihjatru ce si psihjater ti, ok? :*jaz nisem dežurn Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 BURLESKA Mama Marsa, prid domov! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 BURLESKA Mama Marsa, prid domov! Ja pogrešamo mamo Marso, če mačke ni doma miši plešejo Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Jurdos, upam, da v bodoče s svojimi nezrelimi izjavami ne boš več kvaril ugledu foruma in ljudi, ki smo člani. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jurdos 22. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2004 ne zrelimi? bo ze res da sem jaz mal otrocji in me privlaci izivanje ampak. da so ne zrele se ne bi strinjal....mogoce pa ti nisi dovolj zrel za jih razumet, brez se uzalit? mah...v glavnem sorri...nobena izjava tu gor, ki bi lahko uzala teba al kogarkoli druzga na tem forumu ni bila napisana resno...saj kot je ocitno vas sploh ne poznam in se manj poznam astrologijo, tako da... tema, pa cepraw sm se mal nasmejal(kar je vec kot poplacalo moj trud), sploh ni tisto kar sm si predstavljala da bo in mi je kratkomalo ze dolgocasna postala(po moji krivdi seveda, da se ne bo s5 kdo uzalu)..tak da..grem jaz mal tiste misli prebirat ) aja se 1x sorri, pa.. LPinuzivajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 hehehe Bravo Jurdos! Po dolgem času sem se malo nasmejala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 tema, pa cepraw sm se mal nasmejal(kar je vec kot poplacalo moj trud), sploh ni tisto kar sm si predstavljala da bo in mi je kratkomalo ze dolgocasna postala(po moji krivdi seveda, da se ne bo s5 kdo uzalu)..tak da..grem jaz mal tiste misli prebirat ) aja se 1x sorri, pa.. LPinuzivajtesi se nasmejal in kar si si predstavljala.... torej ti si potem ono no dobrodošel/a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Noa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Optimizem horoskopov?????Ob prebiranju navrženih podatkov vaših roj. kart sem se večkrat vprašala, če sem ena redkih, ki ima RESNIČNO grozno postavljene planete ob svojem rojstvu. Tako da dragi "Otvoritelj te teme", brez skrbi, ko prebiram razlago svojih postavitev, ne vidim v njih nič optimizma in suhoparnega hvaljenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 A šlo je za izzvanje, no kakorkoli življenje gre dalje, človek mora znati tudi odpustiti..... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Noa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Maj komentar ni imel nikakršnega namena izzivanja. Želela sem vas le opomniti, da obstajajo tudi precej težavne astrološke karte (ob dvojnem T-kvadratu in 8ih opozicijah),kjer težko najdeš kaj strašansko pozitivnega.Se opravičujem, če sem naivno verjela, da je ta forum namenjen ljubiteljem astrologije.LP Bobnarju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Noa, jaz pa mislim, da se je tvoj prejšnji post vmes našel, da potem ni bilo ostalo namenjeno tebi....mislim, da če prebereš moj zgornji post, boš našla povezavo z naslednjimi pod teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Noa... to ni bilo namenjeno tebi... Merkur je pač retrograden... Glede astrološke karte pa tole, nobena ni slaba, skozi vsako človek tudi raste, kljub težkim planetnim položajem, aspektom... je verjetno nekaj, kar izstopa in daje upanje. Vsak T- kvadrat ima tudi izhod, kako se ga rešiti. Noa, glej še karte iz tega tornega kota. Lahko pa ti jo tudi mi interpretiramo, v kolikor bi to želela. In še to, v forumih včasih govorimo eden čez drugega in se vsaj na začetku človek težje znajde. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Jah, izzivanje,... mišljeno da naj bi forumovci izpadli neumno, a na koncu se je ven vlekel sam avtor... Sicer pa jurdos ,... za drugič si vsaj kaj bolj zanimivega in domiselnega spomni,... se bomo vsaj kaj nasmejali... ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 :OO!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.