Skoči na vsebino

Optimizem horoskopov?

jurdos

Recommended Posts

konj, izzivanje ni bilo misljeno, da bi uporabniki foruma izpadli neumni. tebi to tko zgleda ker si neumen mogoce?

izivanje oz usatvrjanje konflikta med sodelujocimi je ena od 4 najucinkovitejsih metod..za doseganje konstruktivne debate in posledicno dokaj zanimive idej. razen seveda ce so sodelujoci prevec obcutljivi in se hitro uzalijo..pol lahko stvar degenerira..

amm druge metode so vzpodbujanje, kolaboracija in prekrivanje podatkov.

vlekel ven?? ma stari jaz vam lahko tu utrujam dokler se ne bom moral sam s sabo pogovarjat, ker botse vsi obuapli... meni ni problem se izzivat in se prepirat o necem...lepo me sprosca :)

sicer ce si tak frajer, izmisli si ti kej bol zanimivega, pa da vidimo kolk bo smesno?

..je pa sigurno, da se bom smejal, ker jaz se vedno debilom smejem ;)

do takrat pa..takrat pa STFU!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 91
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na koncu je tole nakladanje tudi mene prepričalo, da pogledam natalno karto.

V glavnem fant, ful masa veliko šepaše imaš še za počistiti. Najprej načelo "veliko govora za nič", potem še malo po princip matere ("mama, mama!"), potem pa še malo po svojih usmeritvah. (Pri čemer ne sodim po tvojih ljubezenskih izjavah, ampak po horoskopu, ki ga imam pred sabo. Žal.)

Ker imaš v "horoskopu" vse živo "spodaj", tudi ne boš ničesar napravil, da bi to spremenil, oziroma - bolje rečeno - vsak svoj najmanjši korakec, ki bo dišal po premiku ali celo po uspehu, boš opeval do nezavesti. (Glej prvo načelo.) Da bi vsaj IZGLEDALO, da si uspešen.

Na kratko: "jaz to moram napravit! Glejte me, ke glih zdej bom..." itd. Veliko hrupa (in jamranja) za nič.

(Ts, ts! In spet ne boš zadovoljen z astrologijo. A don't worry, tudi z rentgenom ne bi bil. Levu (v ascendentu) tak in tak nobena slika ni dovolj lepa.)

Tak ti je to.

Živijo!

:palec:

Moja skromna postavitev.Že nekaj časa iščem oporo za pozitivno interpretiranje te karte, pa mi ne uspeva najbolje. Neptun ima res (močan in)slab vpliv name.

Sonce v ribah v 1. hiši v opoziciji z Luno(devica, 7.hiša), konjunkciji z Merkurjem(ribi, 1.hiša), opoziciji z Jupitrom in Marsom(oba devica, 7. hiša).

Luna v opoziciji z Merkurjem in v kvadratu z Neptunom (strelec,10.hiša)

Merkur v opoziciji z Saturnom (v devici v 7. hiši) , kvadratom z Neptunom ter kvinkunksom z Plutonom (tehtnica,v 8.hiši).

Venera v ovnu v 2. hiši v kvinkunksu z Saturnom in Uranom (škorpijon, 9.hiša), trigonom z Neptunom in opozicijo s Plutonom.

Mars v konjunkciji z Jupitrom, opoziciji z ascendentom.

Jupiter v opoziciji z ascendentom.

Saturn sekstil Uran, kvadrat z Neptunom.

Uran kvadrat ascendent.

Neptun sekstil Pluton.

Aja, ascendent v ribah.

x:Dx aah, jurdos,...sej se ne mislim tuki kaj posebi s tabo ukvarjat... xrolleyesx

Predlagam pa ti, da svoj post predno ga objaviš, vsaj dvakrat prebereš... Ker v prvem delu eno stvar zanikaš, a jo v drugem delu potrdiš.

Kot bi sam sebi v skledo pluval... x:Dx ... Tko, da ne vem kdo je tuki zdej neumen, pa debil itd. (kot se sam tako rad izražaš)....

Vglavnem... KR NEKI xrolleyesx x:Dx

V glavnem fant, ful masa veliko šepaše imaš še za počistiti. Najprej načelo "veliko govora za nič", potem še malo po princip matere ("mama, mama!"), potem pa še malo po svojih usmeritvah. (Pri čemer ne sodim po tvojih ljubezenskih izjavah, ampak po horoskopu, ki ga imam pred sabo. Žal.)

Ker imaš v "horoskopu" vse živo "spodaj", tudi ne boš ničesar napravil, da bi to spremenil, oziroma - bolje rečeno - vsak svoj najmanjši korakec, ki bo dišal po premiku ali celo po uspehu, boš opeval do nezavesti. (Glej prvo načelo.) Da bi vsaj IZGLEDALO, da si uspešen.

ma neverjetno...tak se analizira, ja, huhu x^x x8Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Moja skromna postavitev.Že nekaj časa iščem oporo za pozitivno interpretiranje te karte, pa mi ne uspeva najbolje. Neptun ima res (močan in)slab vpliv name.

Sonce v ribah v 1. hiši v opoziciji z Luno(devica, 7.hiša), konjunkciji z Merkurjem(ribi, 1.hiša), opoziciji z Jupitrom in Marsom(oba devica, 7. hiša).

Luna v opoziciji z Merkurjem in v kvadratu z Neptunom (strelec,10.hiša)

Merkur v opoziciji z Saturnom (v devici v 7. hiši) ,  kvadratom z Neptunom ter kvinkunksom z Plutonom (tehtnica,v 8.hiši).

Venera v ovnu v 2. hiši v kvinkunksu z Saturnom in Uranom (škorpijon, 9.hiša), trigonom z Neptunom in opozicijo s Plutonom.

Mars v konjunkciji z Jupitrom, opoziciji z ascendentom.

Jupiter v opoziciji z ascendentom.

Saturn sekstil Uran, kvadrat z Neptunom.

Uran kvadrat ascendent.

Neptun sekstil Pluton.

Aja, ascendent v ribah.

Džizes, koko prepleteno. Ampak ker sem jaz grdo vizualen tip (hudooo, bi rekla moja mala (7)), raje vidim čart pred sabo.

Če si za stvar, pošlji po OS podatke, iz katerih se bo dalo to izračunat.

Če bo navdih, bo tudi odgovor - tu nekje. Brez kake velelebne analize.

Glih tolk de ti da mislit pa de se ne greš čist iz prve fentat.

x:)x

Bobnar, nisem zato klon ali podobnega mišljenja kot Jurdos. Zanimivo je samo to, kako ste se enoglasno vsi uprli proti drugače mislečemu in to je tisto kar manjka temu forumu... malo provokacije! Sej ni nikogar osebno žalil, je povedal svoje mnenje in to je vse!

Lp

.Y.zakaj pa bi morala biti sploh pravokacija prisotna? xrolleyesx

vem le to, da se mnogi želijo naučit kaj še...

sj tut jest čash kaj sekam, k prav paše zram ;namen in sloga x^x

se pa vidi,če želi nekdo s-testirat, Znova in Znova x:Dx

1Budala, ja veš provokacija je zato dobra da nas malo postavi na realna tla. Neki sem brala - določene stvari držijo in ne vem kje je tu problem. Recimo, citiram:

" konj, izzivanje ni bilo misljeno, da bi uporabniki foruma izpadli neumni. tebi to tko zgleda ker si neumen mogoce?

izivanje oz usatvrjanje konflikta med sodelujocimi je ena od 4 najucinkovitejsih metod..za doseganje konstruktivne debate in posledicno dokaj zanimive idej. razen seveda ce so sodelujoci prevec obcutljivi in se hitro uzalijo..pol lahko stvar degenerira..

amm druge metode so vzpodbujanje, kolaboracija in prekrivanje podatkov."

Saj je prav, ker je začetnik da se nauči obnašanja in da ga na to opozorite, po drugi strani pa je dobro da vsi ne mislijo enako... Lahk bi to vzeli kot dobronamerno kritiko, ali pa kot osebno ponižanje... kakorkoli x!x

Ajde imejmo malo strpnosti vsi skupaj!!!

Saj je prav, ker je začetnik da se nauči obnašanja in da ga na to opozorite, po drugi strani pa je dobro da vsi ne mislijo enako... Lahk bi to vzeli kot dobronamerno kritiko, ali pa kot osebno ponižanje... kakorkoli x!x

Ajde imejmo malo strpnosti vsi skupaj!!!

1. Začetnik nauči obnašanja? ...Hmmm, čaki mal... kateri letnik je že ta tip? Da pri svojih letih ne pozna pravil normalnega socialnega obnašanja, pa naj bo to net-forum ali kje drugje (ni važno, velja povsod enako)?

2. Strpnost? Strpni so člani foruma, ki smo mu kljub vsemu skušali pomagati z odgovori,... kljub temu, da tip več kot očitno sploh ni vedel kaj hoče povedat/vprašat in ne glede kaj si je kdo ob tem mislil.

Za odgovor pa dobimo eno natolcevanje, da noben nima pojma, da smo neumni, da pravzaprav sploh ni treba nič, da nas sploh ne rabi.... xrolleyesx Če je to zate strpnost? :eek:

3. Dobronamerno kritiko? Mislim, da nobeden na tem forumu ni kompetenten za kritiziranje ali pa ponižanje ostalih x!x

Je velika razlika med: ustvarjanjem konflikta ter izmenjavo mnenj!

PS: Pa sorry, yade,... veš tale konj ni prav nič neumen,... samo med vrsticami zna brat x;)x

Konj je zelo pametna žival, mimogrede... sem jaz po kitajskem konj x:)x kdo ima prav in kdo ne? verjetno vsak po svoje, dokler ne pride do prepira. Ko pa je tako daleč pa je treba jasno pokazat da se nima pravice žalit. Saj pravim, da je tisto kar se tiče različnih mnenj imel prav, nima pa prav da koga žali.

Mislim pa da se je na koncu tudi opravičil...

Kar se tiče let pa samo predvidevam glede na njegov stil pisanja.

Pač ne jemlji vsega resno x:)x

Ali pa mu napiši eno lepo osebno sporočilo, pa si olajšaj dušo x:Dx

Bobnar, nisem zato klon ali podobnega mišljenja kot Jurdos. Zanimivo je samo to, kako ste se enoglasno vsi uprli proti drugače mislečemu in to je tisto kar manjka temu forumu... malo provokacije! Sej ni nikogar osebno žalil, je povedal svoje mnenje in to je vse!

Lp

Vsaka ti čast, Yade, samo malo zabremzaj v svoji dobri volji in samaritanstvu.

Drugače mislečih je tlele murje. Nekateri se včasih tudi pošpičimo zaradi "drugačemiselnosti". Potem se pa kreše. Tudi do žalitev včasih.

Moje razlage tukaj so dovolj "drugače misleče", da celo marsikoga iritirajo. Včasih celo izgleda kot provokacija. Pa ni čisto tako in zanalašč tudi ni. Le sprenevedanja ni noter, to je vse.

Tudi ko ti pride stranka na drugo stran mize, se vprašaš, kako in kaj - včasih je treba povedati stvari, ki niso lepe. Ženska joče še preden ji poveš, da bo sin pogrnil letnik, kaj šele potem. Ampak preživi nekako. In jaz tudi. In mi tukaj tudi.

Čebelček, na katerega smo se očitno kao spravili, pa nima razčiščenih stvari s seboj - ni niti čudno, da je vzpodbudil kar nekaj komentarjev. Kar se mene tiče, sem mnenja, da je izvedel tudi kaj koristnega zase.

Če rečem še eno kratko o sebi, naj bo toliko: na tale forum sem pred nekaj mesecih prišel kot kar dobro formirana osebnost (pri mojih letih se to od tipa kar nekako pričakuje), pa sem se kljub vsemu marsičesa naučil. Tudi od tistih, ki se niso strinjali z mano ali pa smo se celo kregali. Bistvo je, da se vprašaš, ali je kaj na tem ali ne, in da temu posvetiš kak trenutek ali dva. Potem kar gre.

Če nisi sposoben napraviti vpogleda, daj napravi prostor drugim in nikar smetiti tod okoli. Tres simple.

:palec:

B.

Bern, ja saj sem videla, ko sem še enkrat bolj podrobno prebrala, da ni blo prav. Moja napaka, se opravičujem. Drugače pa je meni to čudovit forum, predvsem zaradi vseh ljudi ki so tu. Vlada neka posebna energija in tako je tudi prav da tako ostane x!x

Jaz sem na tem forumu, mislim da od leta 2002 in odkar sem tu, sem zvedela zares veliko stvari. Nimam pa vedno časa komentirat, zato sem mogoče preveč nevključeno gledala na situacijo.

Ja, kaj naj rečem... ni prav a ne da se koga spravlja v slabo voljo, ni bilo ravno na mestu!

Bo pa drugič bolje, če bo še kdaj kaj podobnega :palec:

Ajd lepo se imej! x:)x

Nekateri se včasih tudi pošpičimo zaradi "drugačemiselnosti". Potem se pa kreše. Tudi do žalitev včasih.

Moje razlage tukaj so dovolj "drugače misleče", da celo marsikoga iritirajo. Včasih celo izgleda kot provokacija. Pa ni čisto tako in zanalašč tudi ni. Le sprenevedanja ni noter, to je vse.

Če rečem še eno kratko o sebi, naj bo toliko: na tale forum sem pred nekaj mesecih prišel kot kar dobro formirana osebnost (pri mojih letih se to od tipa kar nekako pričakuje), pa sem se kljub vsemu marsičesa naučil.

Tudi od tistih, ki se niso strinjali z mano ali pa smo se celo kregali. Bistvo je, da se vprašaš, ali je kaj na tem ali ne, in da temu posvetiš kak trenutek ali dva. Potem kar gre.

Če nisi sposoben napraviti vpogleda, daj napravi prostor drugim in nikar smetiti tod okoli. Tres simple.

x^x :palec:

Yade, tudi jaz moram nekaj reči - spet se mi je urajmalo pustiti v stavku "ti", pa to niti slučajno ni letelo nate osebno! Brez zamere. (To sem že pojasnjeval enkrat, pa mi še vedno rata.)

In če ne bi imeli različnih mnenj, bi bili taki kot bicikli na kitajskem parkirplacu - lepo modri in lepo beli, predvsem pa vsi obupno enaki. Bljać!

Pozdrav!

x:)x

Guest SaTurNina
pol pa ko vidis, da te povsot in vedno samo hvalijo, da pisejo stvari v katerih se lahko vsak prepozna(tipo rad potujes ali pa, imas rad lepoto ali, si pravicen in take:))...malo odpres oci, vidis da tko pisejo sam da bi naivnezi to kupovali in te mal mine volja za brat te kazzate...se vam ne zdi?

Jaz te mirne duse tudi skritiziram. x^x

Ce pa imas v mislih horoskope napisane za casopis, pol si pa cist mim usekal. x;)x

ja in zakaj bi sploh nekdo nekoga k ga ne pozna kritiziru...al pa hvalu? A ni to tko mal mim x?x :eek: To je isto kukr da gres k slogarci al pa k nekomu da ti nardi astorosko karto pol ti pa ta nabija in nabija..kok on ve pa bla bla...ker fora je u tem...da ti noben na tem svetu ne more vedt usega..se sploh pa ne o teb..samem..in tist k pusti da mu drugi govorijo o njem..tist revck k se sikera kwa mu bodo rekl drugi je reuck..to je bad... :sori: .

Sej obstajajo ideologije pa vere pa numeroloske analize pa sloganja pa astrologi pa tvezologi...skratka ljudje k radi govorijo o drugih a sami sebe ne pogledajo...Ne recem res jasnovidci al pa ksni fenomeni sam te tapravi so itak tko razviti u glavi-pravilno, da se zavedajo samih sebe..in te tud ne bodo sli plozat pa narekovat ljudem kako naj delajo. SAM TAKIH je mal...oz. so skriti. :inocent: xDDx

Guest SaTurNina
no se neki..KAR PA JE NAJBOLJ ISKRIVLJENO...med ljudmi kar pocnejo je pa to...da k en neki rece...kej tazga..se pojav en pametnjakovic k bo sou rect: Ja tale ma pa Saturn tm pa tm..in mars tm pa tm..in bo ze zaceu iskoriscat...tist kar on ve...kwa ma saturn sploh zveze z necem..fora je u tem da ljudje iz ljubga zanimanja za druge pa iz dougocasja..iscejo neki kr neki..kar ubistvu ne obstaja pa je samo u njihovih "naucenih zahipnotiziranih glavah".. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...