Skoči na vsebino

Optimizem horoskopov?

jurdos

Recommended Posts

... in nedavno je šel čez mojo Venero v osmi, ne da bi karkoli napravil, kar bi bilo omembe vrednega. Ne z ljubicami ne z dediščino. Umrl pa tudi še nisem.

Ta Venera je položena dobro in je tudi Saturn ne more vreči s tira. (Po prvem pravili predikcije, ki še vedno velja in pravi, da mora biti tranzit nakazan v natalu.)

(Tole je bolj za v temo "Kako čutimo tranzite", ampak tam se dogaja vse drugo. Naj bo kar tukaj.)

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 91
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...

ja in zakaj bi sploh nekdo nekoga k ga ne pozna kritiziru...al pa hvalu? A ni to tko mal mim x?x  :eek:  To je isto kukr da gres k slogarci al pa k nekomu da ti nardi astorosko karto pol ti pa ta nabija in nabija..kok on ve pa bla bla...ker fora je u tem...da ti noben na tem svetu ne more vedt usega..se sploh pa ne o teb..samem..in tist k pusti da mu drugi govorijo o njem..tist revck k se sikera kwa mu bodo rekl drugi je reuck..to je bad... :sori: .

Sej obstajajo ideologije pa vere pa numeroloske analize pa sloganja pa astrologi pa tvezologi...skratka ljudje k radi govorijo o drugih a sami sebe ne pogledajo...Ne recem res jasnovidci al pa ksni fenomeni sam te tapravi so itak tko razviti u glavi-pravilno, da se zavedajo samih sebe..in te tud ne bodo sli plozat pa narekovat ljudem kako naj delajo. SAM TAKIH je mal...oz. so skriti. :inocent:  xDDx

Zelo zanimiv izliv.

Kot da bi bila na lunin.netu prvi dan ali nekaj takega. Ker negiraš forum kot tak. Džabe govorit, da tu lahko vsak pove, kar misli.

In druga dilema: da ti šlogarca nabija in nabija ... - OK, ampak zakaj pa potem sploh GREŠ k njej? Ali ni morda PRAV TO izkrivljeno?? (Da greš ke potem te pa moti kar una naklada.)

Murje ljudi je, ki astrologa ali šlogarice ne bo obiskalo nikoli v življenju. Celo velika večina. In?

Tisti, ki pridejo, pridejo z razlogom (čeprav včasih se njim samim ni čisto jasen, ampak pustimo nianse). In potem pač slišijo, kar slišijo.

In vsak si izbere točno tistega, ki ga tisti trenutek potrebuje. (Tudi v trgovini se zgodi, da kupiš neustrezen izdelek - ker se moraš nekaj naučiti.)

Čemu torej tak izliv?

:eek:

Tisti, ki pridejo, pridejo z razlogom (čeprav včasih se njim samim ni čisto jasen, ampak pustimo nianse).

In vsak si izbere točno tistega, ki ga tisti trenutek potrebuje. (Tudi v trgovini se zgodi, da kupiš neustrezen izdelek - ker se moraš nekaj naučiti.)

Čemu torej tak izliv?

:eek:

x:Xx x:Ix :palec: :palec: :palec:

x:Xx

Dum spiro, spero.

men je tud povozu moj mars...pa ni blo nc..nevem ce se je to kje vidl..mogoče sm se mal preveč drla.. x;)x ..kšn dan..no...

x:Dx :palec: x;)x

Hitro je sel, ja, samo se bo novembra obrnil in sel retro. V Leva gre pa julija drugo leto. xrolleyesx

Dum spiro, spero.

Sam sm ugotovila...da je tale Saturn met u 8.hisi..kr zanimivo...razne transformacije...pa te zadeve se mi zdi..da se dogajajo..

no bomo vidl.. xDDx

xrolleyesx Me zanima, kaj transformira v 8 hiši. Očitno pri več primerih ohladi in umiori tudi seksualnost.

ne..sam res....ful sm umirjena mal..ratala...ja sej to so transformacije...k spoznas dolocene stvari..in potem poteka pa pol drugac... No umirjena,...tko...niham.... x:Dx ..ampak...res je drugac

:palec: Ja zdej boš na tem področju res postala saturnovska NINA. :palec:

Tudi. Recimo, da jo lajo umiri ali ohladi, predvsem pa zresni.

(Tudi tule čestitka za 1000!)

x:)x

Tole drži kot pribito. Pa nisem nikdar mislila, da se bo to meni zgodilo.

Upam samo, da ne bo dolgo trajalo.

Saturn mi zdaj še nekaj rožlja po 8.hiši...če bo tako..bo še kar celo leto ali kaj...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 3 weeks later...

Čeprav se je tema sprmenila, bi veeno rada dodala svoje mnenje k osnovni problematiki.

Rada bi povedala, da se mi ne zdi dobro bombandirati stranke z negativnimi sporočili. Da je dobro, da si realističen, nakažeš to kar se bo res dogajalo, ne polepšuješ, toda ekstremno težke stvari pa le ne poveš v vseh njihovih možnostih. Samo opozarjaš.

Ko pa razlagamo natalni horoskop, pa tudi ni prav, da se osredotočimo samo na slabe lastnosti osebe. Ljudje se ne zavedamo vsega, kar smo, vseh naših napak in potreben je pravi trenutek, ko oseba rabi izvedeti nekaj o sebi, kar trenutno še ni pripravljena slišati in ko pride pravi trenutek in če progresije, tranziti in direkcije, pa še kak mrk govori o tem, da bo treba nekaj ozavestiti, potem je pravi trenutek, da astrolog o tem kaj reče. V osnovi pa sem pristaš tega, da je treba spodbujati dobro v človeku in zelo postopno odkivari tudi težave, postopno ozaveščati slabosti.

Kaj bo pomagalo osebi, ki še ni pripravlejana razumeti, kaj njen Saturn v opoziciji z Marsom povzroča, kako zaradi svojega straha, odriva druge stran od sebe in se onemogoča. On pa ima progresivno Luno v vodnarju v peti in ta luna tvori samo sekstile in trigone, hkrati pa je progresivno Sonce v konjunkciji z Venero. To se mi zdi nesmiselno.

Toda prej ali slej bo Luna tvorila kvadrate s to opozicijo in takrat je pravi trenutek, da o tem spregovorite, ker bo to postalo za osebo realnost, ker se bo s tem morala soočiti. In bo imela možnost, da se neke globoke in nezavedne problematike zave.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...