Skoči na vsebino

Nezaposlenost

Žarek

Recommended Posts

kok se bom režala, ko boš v naslednjem življenju Mickica x:Dx

Ja če boš ti "dolc vsaj 15" ziher x;)x .....k bom bl radodarn-a k ve. x:px :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

Ja, neki pač morte rečt, če ne morte spodbit dejstva, da moški znanstveniki absolutno dominirajo. x;)x :vragec: Babe pač. x;)x x:px x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

kok se bom režala, ko boš v naslednjem življenju Mickica x:Dx

Ja če boš ti "dolc vsaj 15" ziher x;)x .....k bom bl radodarn-a k ve. x:px :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

Ja, neki pač morte rečt, če ne morte spodbit dejstva, da moški znanstveniki absolutno dominirajo. x;)x :vragec: Babe pač. x;)x x:px x:Dx x:Dx

kok si samozavesten. x^x Pa obnašaš se tako, kot da si na tem svetu vse sam zrihtu. :vragec: In to sam zato, ker ti je bogec pimpeka nabou x:Dx

V naslednjem življenju bom pa ziher še kšno pametno rekla... :onfire:

jasno, da je prav, da vzameš. Od kod pa misliš, da jemljejo denar, ki ga potem tako skopo talajo? Ko boš zaposlena, ti bodo vsak mesec odtrgali nekaj za tiste, ki nimajo. Vse, kar boš dobila, boš itak vrnila. Veliko več, kot boš sploh dobila...

Dolci12, to si pa zelo prav napisala. :palec:

Ljudje, ki morajo kdaj državo zaprositi za kakšno pomoč, se premalokrat zavedajo, od kod sploh pride ta denar. Ne vem, ali smo samo Slovenci taki, da nam je nerodno ali izpod časti vprašati za kakšno pomoč, ni nam pa "nerodno ali izpod časti", ko moramo plačati razno razne prispevke in davke.

Žarek, pomisli samo, koliko denarja dobi država vsak mesec od vsakega zaposlenega, pa se hitro ne boš več počutila, da nekaj žicaš. Tudi ti si bila zaposlena in najbrž boš spet!

Je pa res, kot pravi bigm: vzemi to kot eno prehodno obdobje in išči službo, pa verjemi, da jo boš tudi dobila. Kdor hoče delati, najde delo.

Žaža, da nisva medve imeli istega tipa? :eek: Po tistem, kar je JanjaK napisala, bi rekla, da piše o mojem bivšem. x:Dx x;)x

Seveda. Popolnoma nobenega dvoma ni v to kar ti pišemo. Itak ti ta dnar pomaga samo dokaj "klavrno" preživet........ker ti ne zadošča niti približno za željeno, recimo za EU kar skromno željeno - kvalitetno življenje, tak morš mignit slej ko prej, če ga hočeš imeti. x^x

K. Čapek

Ne mi oprostit, ker sem kliknil na to temo zgolj zato, da bi videl, kaj pa Tamarči misli o nezaposlenosti. Njena mnenja so mi vedno všeč, tako z lahkoto lahko napiše mnenje, sam pa praskam, pilim, mencam, cincam, na koncu pa sploh ne vem, kaj zares mislim.

Dej, Piko, mal se potrudi ko Trudi, no!

Uf. Moram prej prebrati mnenja drugih, morda pa dobim kako idejo!

Tale Bigm ponavadi dobro zadane, z njim bi se kar strinjal.

Strinjati sse moram tudi z Žarkom, biti nezaposlen, biti brez dela je zoprn občutek!

Izhajam lahko samo iz tega, da človek, ki dela v svoje dobro (pa ne tisto materialno, ampak duhovno), v dobro bližnjih, v dobro soljudi, zares ni vedno enakomerno plačan. Včasih kapne manj, včasih več. Potem si pa delamo problem, če bi kapnilo v žep za nekaj, kar nismo naredili. Podpora. Težko je reči, da nismo nič naredili, da si nismo zaslužili tistega denarja. Verjetno si naredila vse, kar si znala ali zmogla. Bolj je važno delovanje v prihodnosti. Še naprej se je treba držati tega načela - kar znam in zmorem. Potem ne moreš in ne smeš imeti slabe vesti. Kaj pa je vest? Dostikrat gre pri take vrste slabi vesti za nekaj priučenega, zunanjega. Vest si mora človek negovati vsak sam. Pa četudi se za isto stvar v novi situaciji vprašaš ponovno - kaj je prav in kaj ne.

Torej imej se rada, (kot si zadnje čase govorim tudi sam)

mi te imamo še!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

si me ravno spomnil,

navaden avtoličar, slovenec na delu v Avstriji zasluži mesečno 1500 EUR! :eek:  :xx!:

si me ravno spomnil,

ce imas znanje avtolicarja, Slovenec, pejt u Avstrijo avtomobilcke glihat ... za 1500 EUR ! x:Dx x8Dx x:px

x:Ix

Dum spiro, spero.

x:o)x  x:px če maš željo po gnitju, ostani doma. x;)x  x:Dx

Pa ja, ker je tak vseen......al gniješ doma al pa zunaj.....da boš gnil si se tako odločil sam. x;)x x^x

Kar se pa avtoličarstva in profesure itd. tiče........sploh ne vem kaj si hodu na faks, šel bi za avtoličarja v Avstrijo in bil srečen, zdej si pa izobražena revica nesrečna. Sočustvujem... :vragec: x:o)x x:Dx Poklic, delo ki ga opravljaš ni sam denar bobi.......nobenga dvoma ni, da sem raj to kar sem tukaj za 1000 eurov kot avtoličar za 1500 eurov. Kako razmišljanje, pol pa ti meni kvaziintelektualec rečeš.... xrolleyesx :xx!: x;)x

K. Čapek

V naslednjem življenju bom pa ziher še kšno pametno rekla... :onfire:

No, pol boš pa v enem tatretjem že morda kaj tut naredila, ne samo rekla x:Dx x:Dx

hoho Bobnar, tudi v tem sem kr aktivna, sam ti nkol nauš vedu in vidu tega x:Dx

Občutek, da ne morem sama si zagotoviti preživetja, je včasih res težek.

Verjamem. Saj bo. Angažirat se je treba. Hudič so tisti, ki nočejo delat. Če hočeš delat, pol ni problema, se najde čez čas. Povprašaj pri znancih, prijateljih, če ve kdo za kakšno službo zate. :palec: x^x

Pa vzami pomoč, naj te ne bo sram. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...