Marsa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=36"][b]Napoved za 36. teden[/b][/url] - [b]30. avgust - 5. september 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ooo Mrasa hvala...lepo da si nazaj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 čas zase, tole pa že nekaj časa prakticiram, pa post evo zaenkrat še brez problemov upam, da je zapestje boljše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ojla! ... uhhh... ah, kwa cem pravit, saj napisem v dnevnik, ko se vklopim, saj sploh ne sledim... ja, jaz tudi nekako... no, cas za dom ja, a komajda cas zase, a kaj bi - saj sem dovolj pocivala, zdaj pac akcija, samo pac lepo po vrsti.... No, pa je gor... Hvala za dobrodoslico in sploh... p.s. zapestje? ah, kaj cem jamrat... Hvala pa za skrb, ah nic, ocitno bo malo vec truda pac potrebnega - pravo terapijo treba najti, se bolje z nekaksno diagnozo, ceprav... mah... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ohoho, končno bom spet znala živet . Zdaj ko vem, na kaj naj se pripravim . Hm, nekak spadam med une potencialne za poškodbe, prebavne motnje in glavobole zaradi ribke, ampak bom jaz tole zvozila . Delat na sebi, ja, sem se itak že prejšnji teden nekak na pol utirila nazaj v stare tire, ko ej nek red, čas zame, za dom, za Trudija in Cyberčka po dopustu, ko je bila totalna zmeda . Soboto bomo pa izgleda preživeli v prijetni družbi, ja Tortožercev in Tortožerk . Marsa dobrodošla nazaj, sem te pogrešala, čeprav sem ti pa resnično iz srca privoščila dopust, glede na to, da delaš 10 šihtov celo leto , ti itak jasno pripada še več dopusta . En na tvoje zapestje Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Janja! Saj ne vem, kako se naj lotim sploh vsega... par dogodkov je za hisne ljubljencke (ibunge okoli Mimi), pa kaksne morebiti za v fotke itd... lajf pa se premika in nove strani sibajo, dnevnik laufa, vse... sploh se nisem prisla do vecine tem... Skratka - ti itak delas na sebi ze odkar si tu in tudi zelo uspesno, najbrz -itak- sploh ne rabis napovedi, zato mi je hecno toliko bolj, ko pravis, koncno bom spet znala ziveti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ti kar Marsa, imaš verjetno že itak gore dela, pa kakšno zadevo loh tut izpustiš Ufa, delam na sebi, ja , sem spoznala da je nujno tako živet da skrbiš zase, pa se razgledujem kaj vse obstaja, pa si ukradem, kar je zame. Kar se pa tiče astrologije, sem pa prišla totalno neastrološko semle v tvoj kotiček, nisem nič dala na to, potem sem začela kukat v tvoje napovedi, pa si me kar razvadila, če ni napovedi, ni tko kot bi moglo biti , zdej me pa dokončno jezi, da ne vem o čem vi to, pa me je glih ta teden v vrtinc potegnilo še bolj, hočem vedet . No enkrat bom že skapirala ribje gležnje, pa retrogardne merkurje . [color="purple"]Aja, pa tok da veš da si fajn , te ne bom s kakimi OSi nadlegovala, ko imaš gore dela. [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Evo podrobnosti Ja - na Uran sem kar pozabila In če pomislim sama pri sebi - začetek je bil čisto ok...čeprav mi je včeraj na poti spet zagodel charadek..in je Š. moral pome - jaz pa brez mobija še takrat in na srečo ful najstnikov v moji bližini in logično - vsi z mobiteli Ampak tole bolj sodi k retro merkurju Hehe- luna v biku - jaz pa neko kao hujšanje planiram Spet krasen izgovor, da ne bo nič iz tega..in v dvojčkih - V glavnem Marsa Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hm, evo prva grešnica na raportu :o|o: . Včeraj mi je ratalo zvečer za pop... slabo :o|o: :o|o: . Ne vem od česa, ampak meni je najbolj strašno od vsega bruhat. No nekak se odločim, da mam rajš čuden feeling kot da bruham. Potem se pa le odločim, da bom vseeno probala bruhat, pa da je pol mir, pa ni šlo. No ene 3 urce sem se tkole ubadala s tem, zacoprala si me pa ti Marsa . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 A sharada mas Nataly, jaz sem ga tedaj tud gledala mAL - to je daihatsu, a ne? ja, podrobnosti... uran... no pa se merkur v takemle polozaju... Ja, saj - retro merkur pac jasno tudi upostevam, vse kar je taksnega... Janja, v bistvu je bolje, da bruhas... sam ce ne mroes... Mimi je vceraj ene 5x bruhala, reva.... Tako da je tudi njo zvilo, vse skupaj malo... Boga, upam, da je danes bolje, saj k sreci je tole vsaj kratkotrajno. Aja, thanx tudi za prejsnjega in za uvidevnost, res je - ful OS-ev sem dobilA, A SEM PAMETNO RPEDEN SEM ODsla na dopust spraznila box. Imam pa ene birokratske tecne opravke, tako da glih dbest - bom izkoristila tele dneve... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja, jaz sem že v redu, ja, normo sem prvi dan izpolnila, tok da mam zdej mir . Mimi je pa verjetno mal vznemirjena od vsega skupaj, ja, Cyberček je tudi lani prvi dan po dopustu bruhal, ko mu je bila šok spet sprenmemba, da je bil čez dan sam . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mal vznemirjena? Al sem jaz bolj? Mislim ker tole... :o|o: res, prav vijevaje... saj na kratko () povem nekje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 kako lepo.....Marsa is back!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Je bilo prijetno spet zagledati napoved na mailu (čeprav smo preživeli tudi teh par tednov brez) Jaz sem kar kul - glede na to, da mi vse živo dogaja okoli natalne osi Pluton-Sonce/Kiron... mogoče sem pa že toliko utrjena (ali pa nevedna) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 [quote]...(kar velja predvsem za Device in tudi tiste, ki imajo Ascendent ali Mars v tem znamenju, kot tudi za Ribe oz. posameznike z Ascendentom in/ali Marsom v Ribah). Prav tako bo na predstavnike omenjenih znamenj (vkljucno z Luno v teh znamenjih) mocneje kot na druge deloval vpliv scipa kot bodo tudi prebavne motnje in druge podobne tezave v teh primerih pogostejse.[/quote] [color="midnightblue"] Sele zdaj prebrala....... V nedeljo in ponedeljek mi je blo ful slabo...... [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 [quote name='coccinelle' date='31. Aug 2004 ob 13:50']Je bilo prijetno spet zagledati napoved na mailu (čeprav smo preživeli tudi teh par tednov brez) [/quote] Hehe, Cocc! Diplomatska, kljub levovskim strelcevsklim foram... Thanx, me veseli te zagledat, tudi, sploh ko imas novo ikono, sem opazila, samo v D sem resnejsim tvojim temam posvetila pozornost najprej. Toby, o, lepo, thanx! Ribica, ojla, tudi tebe sem opazila v Dnevniku, pa te ne posebej izpostavila, razen diplom, me veseli, ko vidim vsake toliko, da si okoli, ja, je kar ultra zdaj za devicre in ribe ... pa seveda za rake in kozoroge pa za dvojcke in strelce... ;>)) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 - [color="blue"]odsotni, z mislimi nenehno drugje, a z veliko zeljo po organiziranju in urejanju pomembnih zadev. ...[/color]- Drzi, kot pribito. -[color="red"]Dnevi okoli scipa so zelo primerni za meditacijo in ciscenje in sploh za ukvarjanje s sabo; posvetimo si nekaj uric samo zase, tak vlozek se bo definitivno mocno obrestoval. -[/color] To trenutno zelo potrebujem. -[color="red"]Sanje[/color]- spomnim se spet enih po dolgem času. Dodajam: Pravkar uletel dragi domov in prijavil slabo počutje, glavobol in da se mu bruha Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 [color="blue"]točno to, polna Luna z nemirom (z Uranom, ne?) in še posebaj sem jo čutila, ker se je spravila v bližino vladarja, in ene tako močne sanje kot res celo leto prej ne... kaj bo zdaj še ta Merkur ustvarjal, dokler se na obrne spet direkt... malo preverit tole, eni čudni tranziti se skup spravljajo na nebo...[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 [quote name='Marsa' date='31. Aug 2004 ob 15:20']Thanx, me veseli te zagledat, tudi, sploh ko imas novo ikono, sem opazila, samo v D sem resnejsim tvojim temam posvetila pozornost najprej. [/quote] Sem videla, thx za skrb Ja, se je kar dobro izteklo, samo zgodba še ni končana... bo potrebna operacija... pa ne bi tule o čakalnih dobah Mogoče vseeno uspe z naravnimi metodami zadevo urediti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ma ... Zdravstvo, sem ze danes trojni zivcni zlom dobivala prek telefona... Mah, upam, drzim pesti, - ce so zolcni kamni, bi morda z glino se dalo, malo se pozanimaj - ali pa z olivcem ali kaj taksnega... Ja, Stanka, meni je tudi sekala ful, oba pravzaprav, no pa se pluton itak v kvadratu ze nekaj cajta.... Ja, jutri bo shtala in v cetrtek.... no saj je ze, se kar prepletejo vsi ti aspekti oz. vplivi... A mi je vseeno kul, takele retro ipd. scene je vedno treba jemati kot priloznosti - kot da bi se ti nekaj ze odmaknilo pa ne mroes vec popravit, tu se ti pa prikladno pribliza in mas moznost popravljat recimo - a ni kul? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 [color="limegreen"]Tudi za tortozerke dobro kaze...... ----------->Konec tedna prezivimo v domacem oz. znanem okolju, organizirajmo si srecanje s sorodniki ali prijatelji, privoscimo si najrazlicnejse dobrote, skratka, poskrbimo, da bomo cimbolj uzivali.[/color] [color="lightcyan"]Uau, moj 500. post.......zasluzni clan.....[/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Ja,konec tedna je zelo obetaven! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 [quote]Novi in prvi 'pravi' delovni teden po pocitnicah bomo zaceli kot se za to 'spodobi'; zasanjani bomo in zaspani, odsotni, z mislimi nenehno drugje, a z veliko zeljo po organiziranju in urejanju pomembnih zadev. ...[/quote] 1. odstavek in drži 100%. Pogrešal sem tvoj tedenski horoskop. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 [quote]Zdaj je primeren cas tudi za birokratske in podobne opravke in za organizacijo in nastavitev vseh projektov, ki se bodo zgodili oz. dogajali kdaj pozneje.[/quote] Bi se moral srečati z eno maserko v sredo. A ni šlo. Tako sva se odločila za sinoči. Te organizacijske zadeve bodo šle bržkone mednarodno pri meni. So se pa začele v soboto 28.8. ko je bil prvi tak stik. No, že nekaj prej, ampak ne s to osebo. Obenem sem opazil da je bil moj šef zelo napičen v tednu, ki je za nami. Premalo dela Islandec čoravi. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Andres, hvala! Skoda ker te ni bilo na Tortozerkah. Ves resen in tole... Mah, birokratske in podobne zadeve!!! Pih, halo (*schraufenpacht!)! Maskerko? In se nista dobila? Skoda. A ne? Delo je kar kul zdravilo v lajfu. Sam ne smemo se pretegent pac... 'Ce ti je delo pretezko, ga zaupaj lenuhu...'. Ta je dobra... sam sem pozabila, kako tocno gre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.