borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Prijatelja hitreje izgubimo, kakor dobimo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Po mojem je prijateljstvo z bivšim možno le, če imata oba razčiščeno, da sta zvezo pripeljala do konca. Da ne goji eden čustva, upe ipd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Jaz imam s hčerinom očetom, ki je zdaj poročen z drugo, kar normalen odnos. No, ne vem, če ga štejem glih za prijatelja (ker prijatelj je zame nekaj več), ampak za določene stvari vem, da mi ne bi obrnil hrbta. Včasih se ustavi pri nas na kavi ali pa me pokliče po telefonu, in imam občutek, da bi kar nekaj klepetal z mano, meni pa se ne da... :o|o: Ne vem, nekako nimam kaj z njim klepetat, on pa kar nekaj bi... brez veze. Saj včasih mu rečem: "Daj, povej že enkrat!" - ker večinoma me pokliče, da mi kaj pomembnega pove, potem pa to nekam na dolgo raaaztegujeee... Se pa tudi odnos s ta drugim zadnje cajte izboljšuje. Hja, čas dela svoje... Še pred 2 leti sem bila besna na njega, da bi ga v žlici vode utopila, zdaj pa že vidim, da se premikam naprej. Zadnjič sem ga povabila na kavo, ker si je sin tako želel. Ja, saj sva se normalno pogovarjala, ampak glih tako zaupna, kot sem do prijateljev, pa vseeno ne morem biti z bivšim - vsaj z njim ne. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 S prijatelji ne sexamo. Torej bivši ne more biti prijatelj (ker je bivši ane) vsaj par let (desetletij) ne, ker si čustveno še preveč vezan nanj.Ko ti pa popolnoma "dol visi" zanj, potem mogoče. Odvisno od tvoje/njegove(njene) zrelosti in pa, ali ti je všeč kot prijatelj, mislim, imata iste interese ipd, kot če okarakteriziraš doslej nepoznano osebo kot prijatelja.V praksi je men ljubši čist gladek rez: ko je konec je KONEC. Tako in drugače. Sicer sprva boli ko hudič, ampak s časovno distanco pojema. Če pa sta prijatelja, je tko, kot da si stresaš sol na rano vsakokrat ko ga/jo vidiš. Če si mazohist, še uživaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 V praksi je men ljubši čist gladek rez: ko je konec je KONEC. Tako in drugače. Sicer sprva boli ko hudič, ampak s časovno distanco pojema. Če pa sta prijatelja, je tko, kot da si stresaš sol na rano vsakokrat ko ga/jo vidiš. Če si mazohist, še uživaš Občudujem ljudi, ki lahko s tolikšno mero razuma gredo skozi življenje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Prijateljstvo je ljubezen s pametjo. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Če si mazohist, še uživaš Hehe, ampak ne, lej, sva z bivšo čist kul prijatelja, hehe je res da to je sam ena od nevem kolkih, (prejle sem jih štel) ampak mi je ful všeč to, nič me ne boli, čist je nice, fer lepo debatirava..., pa to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 no love no hope no peace, Just friendship, tko je to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Skrb je dragocen zaklad, ki ga pokažemo le dobrim prijateljem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Za prijatelje si je treba cas uzet.Se poveselit in kdaj tud potrpet. Rebeka Sem ze napisala, da imam veliko prijateljev. Vsem pomagam. Vedno. Taka sem. Ja, to sem jaz. Ne morem si pomagat. To je v meni. To sem podedovala od dedka. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Prijatelj je nekdo, ki bi rad daroval. ne pa zahteval. John Knittel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Prijatelj je nekdo, ki bi rad daroval. ne pa zahteval. John Knittelkaj si pa podaril? Pa je ne ledvico? Ti si tudi cuden! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...tebi ni kaj podariti :xx!: :xx!: , raje pojavi nazaj pod starim nickom, če ne boš imel kratko kariero s tem, daj saj se ti že vsi smejijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ves kaj. Sem postena punca in ne vem o cem govoris. Ce imas kaj proti meni, povej. Nisem te prizadela in ne prizadevaj mene. Imam svoje mnjenje in ga bi rada izrazila. Kaj je s tem narobe?Pusti mi svobodo, da si ocistim duso od vsakdanjih problemov. Poznam en par, ki tega ni pocel pa je ona imela resne tezave in je morala k psihologu cez nekaj let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 .....O.K., nič se ne razburjaj , saj te pustim pri miru , evo en lepo nedeljo ti želim, pa lepe praznike....uživaj življenje, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Dobro. Rada bi imela veliko prijateljev. Tudi tebe. Ampak ne smes biti nesramen. Prijatelji niso taki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 če si prijatelj s samim seboj , z drugimi tudi ni tako težko biti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 JAZ MAM SEBE ZELO RADA. VAS VSE PA TUDI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 No lepo tole, ker včeraj sem bil že mal čuden, menda ne bom danes tudi....lep dan, ko se zdani Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Sovražim prijatelje-ce Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 hah počak, te bo minil Ma jok,v vseh teh letih me ni Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 treba nardit napredek, se prav, menjaj okolje, pa ne izbiraj novih obrazov s podobno vsebino ;( če enegija ni radodarna, prekin prec )napredek zame al za prjatle ne nima smisla Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ko se te bo želja oprijela ,boš zmagau´ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ma sej se me je že oprijela,zato pa je pač tako kot je! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 to velja tudi zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.