Skoči na vsebino

Prijateljstvo z bivšim partnerjem

rumawumn

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz imam s hčerinom očetom, ki je zdaj poročen z drugo, kar normalen odnos. No, ne vem, če ga štejem glih za prijatelja (ker prijatelj je zame nekaj več), ampak za določene stvari vem, da mi ne bi obrnil hrbta.

Včasih se ustavi pri nas na kavi ali pa me pokliče po telefonu, in imam občutek, da bi kar nekaj klepetal z mano, meni pa se ne da... :o|o: Ne vem, nekako nimam kaj z njim klepetat, on pa kar nekaj bi... brez veze. Saj včasih mu rečem: "Daj, povej že enkrat!" - ker večinoma me pokliče, da mi kaj pomembnega pove, potem pa to nekam na dolgo raaaztegujeee...

Se pa tudi odnos s ta drugim zadnje cajte izboljšuje. Hja, čas dela svoje... Še pred 2 leti sem bila besna na njega, da bi ga v žlici vode utopila, zdaj pa že vidim, da se premikam naprej. x^x Zadnjič sem ga povabila na kavo, ker si je sin tako želel. Ja, saj sva se normalno pogovarjala, ampak glih tako zaupna, kot sem do prijateljev, pa vseeno ne morem biti z bivšim - vsaj z njim ne. :sori:

Deli na socialnih omrežjih

S prijatelji ne sexamo. Torej bivši ne more biti prijatelj (ker je bivši ane) vsaj par let (desetletij) ne, ker si čustveno še preveč vezan nanj.

Ko ti pa popolnoma "dol visi" zanj, potem mogoče. Odvisno od tvoje/njegove(njene) zrelosti in pa, ali ti je všeč kot prijatelj, mislim, imata iste interese ipd, kot če okarakteriziraš doslej nepoznano osebo kot prijatelja.

V praksi je men ljubši čist gladek rez: ko je konec je KONEC. Tako in drugače. Sicer sprva boli ko hudič, ampak s časovno distanco pojema. Če pa sta prijatelja, je tko, kot da si stresaš sol na rano vsakokrat ko ga/jo vidiš. Če si mazohist, še uživaš x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

V praksi je men ljubši čist gladek rez: ko je konec je KONEC. Tako in drugače. Sicer sprva boli ko hudič, ampak s časovno distanco pojema. Če pa sta prijatelja, je tko, kot da si stresaš sol na rano vsakokrat ko ga/jo vidiš. Če si mazohist, še uživaš  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Občudujem ljudi, ki lahko s tolikšno mero razuma gredo skozi življenje!

Če si mazohist, še uživaš    

Hehe, ampak ne, lej, sva z bivšo čist kul prijatelja, hehe je res da to je sam ena od nevem kolkih, (prejle sem jih štel) ampak mi je ful všeč to, nič me ne boli, čist je nice, fer lepo debatirava..., pa to

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ves kaj. Sem postena punca in ne vem o cem govoris. Ce imas kaj proti meni, povej. Nisem te prizadela in ne prizadevaj mene. Imam svoje mnjenje in ga bi rada izrazila. Kaj je s tem narobe?

Pusti mi svobodo, da si ocistim duso od vsakdanjih problemov. Poznam en par, ki tega ni pocel pa je ona imela resne tezave in je morala k psihologu cez nekaj let.

treba nardit napredek, se prav, menjaj okolje, pa ne izbiraj novih obrazov s podobno vsebino x:Dx ;( če enegija ni radodarna, prekin prec x8Dx )

napredek zame al za prjatle ne nima smisla

Vsaka ovira je priložnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...