pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 jah nevem, dokler se boš besedno nategovala in uživala ob tem, to še niso dejanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 saj zato:pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 fino, vidiš, me veseli. zlo lepo. menim, da hlepiš po zaščiti, nekoga met ob seb? Ma jok,kakšna zaščita pa tut glede osebe, ki trenutno trpi moj ego ni panike mam pa apčutek,da osebe ki me poznajo potrebujejo zaščito Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Potrebno je sodelovanje sovražnika in prijatelja,da ti ranita srce;prvi s kleveto in drugi, tako da ti jo posreduje. Twain Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.