Lady M. 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ljubezen....... Le kdo pa še ni bil zaljubljen Ko si v nekoga zaljubljen je vse lepo in rožnato, potem pa se pojavi problem. Kako ljubljenega človeka pozabiti. To poskušam že par let pa mi nikakor ne uspe si pa to srčno želim. Rada bi vas vprašala za nasvet in ali poznate kakšen način kako pozabiti ljubljeno osebo. Pomagajte mi prosim, ker sem že čisto obupana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Mislim, da je nekje že tema ..Kako preboleti(pozabiti)..ljubljeno osebo, ali nekaj takega Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Lady M., vsak najde (ali pa ga vsaj poizkuša najti) svoj način...pa ne pozabiti osebe, le zakaj vsak ki ga spoznaš in poznaš bo vedno del tvojega življenja - tako ali drugače...kot sanje ali pa kot spomin...Dostikrat - ko sem bila mlajša - sem čustvo ljubezni nadomestila z jezo....in potem čez čas sem jezo nadomestila z pomiritvijo....in potem je ostal le spomin....meglen.... good luck! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ...A bo tole? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Lady M, pozabiti bo težko... Ker tiste prave ljubezni ne moreš pozabiti, lahko jo le preboliš... Pri meni čas pozdravi vse... Več ali manj. No res pa je to težje, če je to tista prava ljubezen... Potem pač ne vem, kaj naj rečem. Trenutno sem zelooooo zaljubljena in imam občutek, da je to to. Ne morem si predstavljati, da bi ostala sama... Tako da ti težko svetujem. Ampak boš mogla preboleti, druge variante ni... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lonnie 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Najboljša možnost se mi zdi da se ful zaposliš, tak da nimaš časa razmišljat o tem. Verjemi deluje, sem že probala. Al pa se sama pred sabo pretvarjaj da ti je všeč nekdo drug-tudi to deluje vsaj na meni- prvo je težko samo na koncu pa ti noben ni več všeč. + = Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrčica 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ČAS CELI RANE TO ZAGOTOVO! Čas te pripelje do novih ljudi, dogodkov, in mogoče nekega dne preboliš ljubljenega človeka ko spoznaš koga drugega.Vedi:NIKOLI NE VEŠ KAJ TE ČAKA ZA OVINKOM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 NIKOLI NE VEŠ KAJ TE ČAKA ZA OVINKOM!Zato moraš pa predvidevati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Lady M. .... joči, a ne joči do večera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 V vsakem koncu,je začetek nekaj novega....še lepšega... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 če boš predolgo jokala za soncem, boš spregledala zvezde... Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...... ja , vse se zgodi z nekim namenom..... ...saj vsak konec je briložnost za novi , mgoče boljši začetek......ampak mora biti volja in nek cilj , ki si ga zastavimo.... ...moralo se je zgoditi to da si se razšel oz. razšla z ljubljeno osebo....čez čas bo prišla druga oseba... in ob njej boš srečna spoznala, da je v preteklosti bilo tako kot je bilo, ...drgače sploh tega sedaj ne bi spoznala in ne bi občutila, da so lahko še boljši , pe ljubkejši ljudje na tem svetu pod soncem...... .....hmmm tudi meni je sedaj hudo..v meni sta dva svetova.... tisti , ki sem ga živela v preteklosti in tisti novi, ki počasi a vzrajno "hod " po moji mislih........ Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 hote, nehote...sam dovoli si energija je tista, ki kroži daj-dam Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 tudi jaz sem težko pozabila.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ljubezen....... Le kdo pa še ni bil zaljubljen Ko si v nekoga zaljubljen je vse lepo in rožnato, potem ]Ko si v nekoga zaljubljen je vse lepo in rožnato, potem pa se pojavi problem.Porobaš rešit problem mogoče s pogovorom s tisto osebo? Kako ljubljenega človeka pozabiti. To poskušam že par let pa mi nikakor ne uspe si pa to srčno želim.Naprej mi pride, ko da iščeš recept, kak najhitreje skujšat Tud shujševalne niso za vse enake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Daj mi usta za poljube, daj mi roke krog vratu, saj v ljubezni ni izgube, ne poraza, ne sramu. (Menart) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Daj mi usta za poljube, daj mi roke krog vratu, saj v ljubezni ni izgube, ne poraza, ne sramu. (Menart) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.