Skoči na vsebino

Ljubezen

Lady M.

Recommended Posts

Ljubezen....... :wub: Le kdo pa še ni bil zaljubljen x?x Ko si v nekoga zaljubljen je vse lepo in rožnato, potem pa se pojavi problem. Kako ljubljenega človeka pozabiti. To poskušam že par let pa mi nikakor ne uspe si pa to srčno želim. Rada bi vas vprašala za nasvet in ali poznate kakšen način kako pozabiti ljubljeno osebo. xredx xredx :2src: :2src: xlove2x xlove2x

Pomagajte mi prosim, ker sem že čisto obupana xloveyx xloveyx xsrcbumx xsrcbumx xloveyx xloveyx xsrcbumx :2src: xloveyx xsrcbumx :inlove:

Deli na socialnih omrežjih

Lady M., vsak najde (ali pa ga vsaj poizkuša najti) svoj način...pa ne pozabiti osebe, le zakaj vsak ki ga spoznaš in poznaš bo vedno del tvojega življenja - tako ali drugače...kot sanje ali pa kot spomin...

Dostikrat - ko sem bila mlajša - sem čustvo ljubezni nadomestila z jezo....in potem čez čas sem jezo nadomestila z pomiritvijo....in potem je ostal le spomin....meglen....

:palec: good luck!

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Lady M, pozabiti bo težko... Ker tiste prave ljubezni ne moreš pozabiti, lahko jo le preboliš... Pri meni čas pozdravi vse... Več ali manj. No res pa je to težje, če je to tista prava ljubezen... Potem pač ne vem, kaj naj rečem. Trenutno sem zelooooo :wub: zaljubljena in imam občutek, da je to to. Ne morem si predstavljati, da bi ostala sama... Tako da ti težko svetujem. Ampak boš mogla preboleti, druge variante ni...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Najboljša možnost se mi zdi da se ful zaposliš, tak da nimaš časa razmišljat o tem. Verjemi deluje, sem že probala. Al pa se sama pred sabo pretvarjaj da ti je všeč nekdo drug-tudi to deluje vsaj na meni- prvo je težko samo na koncu pa ti noben ni več všeč.

xsrcbumx + xsrcbumx = xflowx

...... ja , vse se zgodi z nekim namenom..... xDDx x;)x

...saj vsak konec je briložnost za novi , mgoče boljši začetek......ampak mora biti volja in nek cilj , ki si ga zastavimo.... xDDx :palec:

...moralo se je zgoditi to da si se razšel oz. razšla z ljubljeno osebo....čez čas bo prišla druga oseba... in ob njej boš srečna spoznala, da je v preteklosti bilo tako kot je bilo, ...drgače sploh tega sedaj ne bi spoznala in ne bi občutila, da so lahko še boljši , pe ljubkejši ljudje na tem svetu pod soncem...... :eek: x:Ix xDDx :palec:

.....hmmm tudi meni je sedaj hudo..v meni sta dva svetova.... tisti , ki sem ga živela v preteklosti in tisti novi, ki počasi a vzrajno "hod " po moji mislih........ xrolleyesx :eek: x:Ix :2src:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

• 2 weeks later...
Ljubezen....... :wub: Le kdo pa še ni bil zaljubljen x?x  Ko si v nekoga zaljubljen je vse lepo in rožnato, potem ]Ko si v nekoga zaljubljen je vse lepo in rožnato, potem pa se pojavi problem.

Porobaš rešit problem mogoče s pogovorom s tisto osebo? xwizardx

Kako ljubljenega človeka pozabiti. To poskušam že par let pa mi nikakor ne uspe si pa to srčno želim.

Naprej mi pride, ko da iščeš recept, kak najhitreje skujšat :devil: Tud shujševalne niso za vse enake x;)x

• 2 years later...
Daj mi usta za poljube,

daj mi roke krog vratu,

saj v ljubezni ni izgube,

ne poraza, ne sramu.

(Menart)

:palec: x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...