Skoči na vsebino

Napoved za 43. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=43"][b]Napoved za 43. teden[/b][/url] - [b]18. - 24. oktober 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[color="darkblue"]Lepa reč x:Ix . K da bi med dvama šleparjema vozili :eek: :eek: :eek: . Skratka nov mrk, da niti pošteno zadihat ne moremo na vidiku x:Ix .

No ja, delat na sebi, pa tiste iskre med partnerjema so mi všeč xsrcx :palec: , se bom kar malo butasto naredila, pa razumela tisti ogenj kot fuuuuuuul pozitivnih isker z dragim [/color] x:Ix x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Citat: "v sredini tedna se bo energija v ozračju povsem spremenila, še vedno bo prisoten nemir in določene napetosti, vendar bomo mi sami zadeve dojemali z nekoliko manj teže in ne bomo več tako togi, mrki in črnogledi, pač pa vznemirjeni in radovedni, čeprav se nas bo na trenutke še vseeno polotila melanholija...Utegne se pojaviti tudi kakšen škandal ali pa bodo odkrili in obelodanili škandalozno početje v preteklosti.
V tem tednu se bodo zaiskrile tudi številne iskre, na vseh področjih, dobesedno in simbolično.
Morda bo tako prihajalo do izjemne privlačnosti med spoloma in nepozabnih trenutkov ljubezenskih doživetij, vendar pa prav tako lahko pričakujemo tudi kratke stike ali celo požare..."
[color="blue"]Aha, prehod Lune iz Kozoroga v Vodnarja bo sprostil ozračje, vendar tam je Neptun, ki še zna malo naredit koga občutljivejšega, ne? Pride tudi Venera v sredo v kvadrat s Plutonom (hja, na moj asc :inocent: ) in to zna biti tista fatalnost nekih strasti v zraku :fiju: :2src: po zateženem vikendu bi se prav prileglo! Tiste iskrice bi rabile Urana, uf, kje si ga vzela in pokombinirala, oprosti, spet sn radovedna x:o)x x:Dx
Škandali... ijoj prejoj, da me ne boste razkrinkali... x:o)x x8Dx x:Dx
Pestro, ni kaj, Luno v Vodnarju pa itak imam rada, poudari astrologijo...med drugim...
Strašno me ima tud odpotovat ta teden, pa pojma nimam, kako bi pokombinirala... xrolleyesx [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='stankaa' date='18. Oct 2004 ob 13:17'][color="blue"]... ijoj prejoj, da me ne boste razkrinkali...  x:o)x   [/color][/quote]
Smo te ze, lisica! xDDx x:o)x x:px

Stanka, ful tezavno blo pisat tole... ker najprej pluton (potegne aspekte mrka), potem se kao malo sprosti, a vendar - na koncu tedna pa glih sonce v sco spet pride... pa kombiniraj pol... :o|o: xrolleyesx x:o)x

Potovanja?
Hmm zakaj pa ne, vsekakor, ce ze, v casu med sredino tega do sredine drugega tedna...
Ne kar po defoltu, za vse (je prevec zblojene energije, vendar govorim zate, ki imas mix uranovih in neptunovih energij in bo sonce v trigonu s tvojim merkurjem,luna pa v konjunkciji). :palec:

janja, to tako razumi, ja, vse ostale nianse pa bos razumela, ko se bodo pojavile (in bos rpec vedla, da je to to, slaba tolazba. :D :P)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="blue"]lisica, pa glih sem se spomnila, da to moram brisat x:o)x x:Dx
in ti ta stavek prvo ven potegneš, eh, saj se hecam,...
Sem vidla, da si od zjutraj to napoved kombinirala, lepo spisano, pridna!
Jupiter me vleče-konjunkcija...če mi to rata, bi blo prav Megastično!...in to v tvoje kraje x;)x [/color]

Končno x!x ...počasi planeti prihajajo v sco...sem se že naveličala tehtnice... xrolleyesx ...ker men to potem v 12 čepi... :xx!:

Ok, ne bo lahko...ampak, a ni fino... x?x ..mix dogajanj, sam da ni dolgcajt x:Dx ..men pa Pluton, pa sco energije tko al tko pašejo... x^x

Prav čutim že spremembo...že delam cut cut cut po tekočem traku... x:Dx

Ja, seveda, nestrpnost, pa hitrost in globina razmišljanja.. :palec:

kakšno solzico pa je včasih treba potočit, že zarad zdravja... x;)x x:Dx

jaz zadovoljna...še tiste iskrice si omenila, ja kaj pa bi potem še radi.. x;)x x:px

:palec:

Astra
Per aspera ad astra

Stanka, zadnjic mi je tam v temi mars se marsikaj (x;)x x:px) razjasnilo v zvezi s tvojo tole teznjico, da potujes....
Si kar modelinja, v bistvu se ti vidi, da imas potentno 9. (pa ne samo zaradi potovanj). xDDx

Coccinelle, meni se zdis ti tako pri sebi, stvarna in vse, da si te kar tezko predstavljam, da bi te 'po ribje' premetavalo ipd. :D ;)
No, ampak zdaj v tem tednu pa bo tako (ce kdaj, zdaj!). :)

Astra si ze roke mane ;)

selene pa pravi, saj bomo (vendar ne zelo prepricano). :D :P

x;)x

Jaz pa zgazena do konca, cist off, vse mi gre na zivce.
... obvezno pa ponoci vstajam in se mi dogajajo cudne stvari, ko je luna/pluton, kot danes...
sem se recimo prav zares poigravala z mislijo, da bi si ubodla nek skalpelcek, pa bi si sama spedenala tisto bulo na zapestju. x:o)x
In se spomnila na modela iz filma Cudoviti um, ko si je kao one kode, ploscico, ven hotel izpraskat...
Skratka, horror...
saj lotila se v koncni fazi najbrz jasno ne bi, a ze da pomislim na to.
Lazje pa bi bilo reznit kot pa pol zasit, saj bi bila kot Rambo, madonca. x:o)x
No take misli (tudi) da Pluton.
:8):

Picasso

[quote name='Marsa' date='18. Oct 2004 ob 15:37']poigravala z mislijo, da bi si ubodla nek skalpelcek, pa bi si sama spedenala tisto bulo na zapestju[/quote]
[color="blue"]Čisti Pluton si! Zelo hudooo. Bobnar bi ti Pazi! rekel, da nisi čist diht, tak da upam, da ne bo to prebral x:Dx Ah a še zmeraj imaš to bulo. Pa ti vse to znaš natur stran spravit. To je od tega, ko si si poškodovala ali kar samo od sebe? Obkladki, kopeli? in glih danes sem o svojih bulah v temo astromedicina pisala (revma in to pri 7 letih), potem je mama našla enega, ki je sam kafrino mazilo naredil in sem si s tistim masirala... (veš ko peče in ti potem vse prekrvavi bolj, meni je dobro delo). Rada bi ti pomagala, če bi vedla kako xrolleyesx
Aja moje poti... Veš, dokler nisem spoznala (moža) kako fino je kam iti, sem vedno govorila, da sem doma v najlepšem kraju na svetu in tudi zdaj v bistvu me vleče bolj tisto nekaj določenega (eno znanje, eno točno doživetje, neka narava) niti ne samo potovanje in potepanje...[/color]

[quote name='astra' date='18. Oct 2004 ob 12:49']kakšno solzico pa je včasih treba potočit, že zarad zdravja... x;)x  x:Dx[/quote]
jaz ravno danes..pa še nisem uspela prebrat napovedi. A imamo zapovedane solze ta teden? No če so...evo mene ...prejle mi je nekaj lilo iz oči. Si napoved preberem kasneje, ko bom imela malce več časa.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='stankaa' date='18. Oct 2004 ob 16:48']... in glih danes sem o svojih bulah v temo astromedicina pisala ...[/quote]
Ja vem in to je bila prva stvar ki sem jo zagledala, predno sem se spravila do konca pisat napoved. :xx!: xrolleyesx x:Dx x:o)x x:px xrolleyesx
Mah stanka saj glih to je!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: :xx!: :xx!:
Moram priznat poraz, ker to pa je nekaj, kar NE gre z naravnimi sredstvi stran... In ravno zato mi ne glina ne sol ne kis niso pomagali.
mah.
ja, to je pa pluton in potem grem v temo astromedicina, no da vidmo, predno zacnemo, pa vidim, bule, zapestje, pluton...
bejzmo! x:o)x x:Dx

Picasso

Cosma, tako je, solze so zapovedane, kul ne? To je pa zdej cist nekaj drugega, ce tako zvezde 'priporocajo'. :P ;)

selene, se kar, ja... x;)x xDDx xcivx

Picasso

[quote name='Selene' date='18. Oct 2004 ob 16:57']in celo dovolim x;)x[/quote]
x;)x x:)x xDDx :palec:

Spet bodo fotke se pojavile najbrz tule, tega pa nisem napisala, sme imela polno glavo ze vsega.
Art pa to tudi, ne samo zdravljenje in duhovnost.

Picasso

[color="blue"]cosma, saj bo, eto miljon pobožkov od mene... x:Xx samotarka sem bila v petek in soboto in milo pretakala tudi...ker enostavno nisem videla več naprej... xrolleyesx

Zdaj pa rečem: "Kaj se to pravi!" Taka kapitulacija ničemur ne koristi, gremo naprej! in Zapovedujem nam vsem, da si naredimo lušno življenje, najprej smo sami odgovorni za to! :vtz:

Aja, Marsa, no in kaj je bilo dalje, tale sklepni artritis baje mi ne bi smeli operativno odstraniti bule je trdil ta naturdohtar, ker se mi je baje zato selilo še na gležnje in potem na koncu še kolena in ...posledice še danes. No, že takrat je prišla na udar moja 6.h in od tu je izvor, da me zanimajo alternativci vseh sort (vredu, pri enem očitno sem zgrešila, kar smo tudi tu rekli).
Ampak hočem reči to, da če se toliko stvari da z naravnimi stvarmi rešit, ne morem verjet, da pri tebi tokrat ne... a si ziher, da ne...ti boš ziher se še sama kaj spomnila[/color]

[quote name='Marsa' date='18. Oct 2004 ob 15:55']Cosma, tako je, solze so zapovedane, kul ne? To je pa zdej cist nekaj drugega, ce tako zvezde 'priporocajo'. :P ;)

selene, se kar, ja...  x;)x  xDDx  xcivx[/quote]
Ja seveda, pomeni, da sem čist v trendu. Pa še enkrat, nisem še prebrala napovedi, samo feedback od astre sem prebrala, zato sem sklepala da je zapovedano.

Nazadnje sem tko jokala, ko sem pripovedovala povzetek meni zelo ljube knjige, pa sem v jok spravila pe sestro in sestrično, pa smo družno cmerile kakšne pol urce. ampak to je bilo že več kot 1 mesec nazaj, najbrž celo 2. Pa takrat ni bilo napisano v napovedi. Zdaj se mi zdi pa fino, ko tako spontano ujamem tak moment x:Dx

Stankos x:Xx teb tud en pobož. Sej se ne dam..ampak tole mi je pa res :V: eh...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='stankaa' date='18. Oct 2004 ob 16:48']....Bobnar bi ti Pazi! rekel, da nisi čist diht, tak da upam, da ne bo to prebral  ...[/quote]
haha! x:o)x x:Dx x;)x

Mah, bula, v bistvu je najbolj priporocljiv operativni poseg - ne, ne gre za revmo, so mi naredili vse mogoce izvide.
Aja, saj res! x:Dx :xx!: xrolleyesx x:o)x
zadnjic srecam frenda, ki je prebolel nekaksnega raka, nekaj odstekanega, se je pa nekako obnasalo kot rak... No in mi pove, da so mu to odkrili po tem, ko je sel k dohtarju zaradi bule na roki! :sori: xrolleyesx

x:o)x

Jok je kul, take male histerijice, kot taksni custveni orgazmi nekaksni... x:)x

Picasso

Guest sanjalica
[quote name='Marsa' date='18. Oct 2004 ob 17:43']Jok je kul, take male histerijice, kot taksni custveni orgazmi nekaksni...  x:)x[/quote]
Mislim HALOOOO... a mi je to pisano na kožo??? ( :vragec: x;)x :O: )

Espešelyformy????? :o|o: :o|o: :o|o: :inocent:

Guest sanjalica
MORDA bo tako prihajalo do izjemne privlačnosti med spoloma in nepozabnih trenutkov ljubezenskih doživetij, VENDAR pa prav tako lahko pričakujemo tudi kratke stike ali celo požare (npr. povzročene zaradi strele).

Povzetek:

MORDA Začutiva z možem privlačnost drug do drugega... VENDAR potem... ko začnejo kresati iskre, pride do kratkega stika, požara ali celo strela udari v bajto......

Uh..... :sori: :inocent: :O: xrolleyesx ... bo pester teden x^x
Si me pa naučila... bom jutri peljala gasilni aparat na servis x^x x:px x^x .

x:Dx x:Dx x:Dx ti si pa majster v postekanju kot je prav... x:o)x x;)x
Ja, tako nekako, vmes se kaksna melanholija, jokec, dva....
gasilni aparat, ja ne bi bilo slabo, pa tudi uhajanje kaksnega plina, joj, onesnazevanje tudi, kaj taksnega...
vendar se mi zdi, da ti bo tale teden, sanjalica, kar res na kozo pisan, bomo spet tvoje dobre domislice brali, spet bos stara dobra sanjalica, v elementu. Bos videla. x^x x;)x

Ali sem napisala, da bo izjemno nasponana nasa intuicija? mensezdi da sem... xscratchx

Picasso

Marsa...zdaj, ko sem brala tvoje o buli... xrolleyesx ...sem se spomnila, kaj sem razmišljala danes zjutraj, še v postelji..

na nogi, v peti se mi je naredil izrastek iz kalcija...in ker me :vragec: kr naprej boli..sem prišla na idejo, da bi ga nekak nalomila na drobne kose... x:Dx z udarci ali čim podobnim... xrolleyesx ...ker je točno tko kot praviš...težko priznam poraz...in da me zdaj j*** tale zadeva... :xx!:

Seveda, konj pluton-luna je bila točno x!x ...na mojem saturnu...

ja, ja...tisto veselje...je bl tko tko....zoprna sem do vseh, tut do najbolj dobro mislečih...

mislim, da sva trenutno pravi drim tim... x:Dx ...za okolico...

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='astra' date='18. Oct 2004 ob 19:58']...z udarci ali čim podobnim...  xrolleyesx .[/quote]
x!x :eek: x?x :O:

... druga varianta pa je bila (opcija: skalpel, bla, bla) - udarec. x:o)x x:Dx :eek:
Namrec tele ganglije (kar to je) so vcasih, ne boste verjeli, 'zdravili' ali bolje odpravljali tako, dobesedno s takim kladivcem...
No in sem razmisljala tudi, pismu, kje cem dobit tole kladivce...
sam ona je bila bolj drasticna in plutonovska, ta je pa skoraj malo marsovska... :vragec: x:Dx x:Dx x:o)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...