stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 [color="blue"]Marsa, Bobnar ni opazil... tak da maš srečo zaenkrat... [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 POZDRAVLJENI VSI... spet nimam dobrih novic...prejšni teden so fantu vdrli v avto...no sva rabila cel teden da sva tole šipo zrihtala pa da je bilo zdaj vse ok....prvič po pokrpani šipi(v nedeljo ) je spet parkiral avto pri nas doma...in ko se zjutraj v ponedeljek odpravljava v službo nisva nič opazial...ko pa se je peljal...je čutil da mu nekaj čudno piha...nekdo je s šraufencigerjem spet poizkušal vdreti... Zvečer pa me kliče in mi reče da sta mu umrla stric in pa bratranec (članek v Dnevniku - v Dupljah - sin in oče)...elektrika ju je stresla do smrti.... To leto ima resnično zelo težko...že oče mu je umrl junija ravnotako čisto nenadnop...sedaj pa še tole...Bratranec ima 1 letnega sinčka... Jaz pa bi se lahko jokala non-stop..ne vem kaj se lahko sploh še zgodi...groza... Lp, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sončk težke dneve doživljata.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 [quote name='sončk' date='19. Oct 2004 ob 11:46'] POZDRAVLJENI VSI... spet nimam dobrih novic...prejšni teden so fantu vdrli v avto...no sva rabila cel teden da sva tole šipo zrihtala pa da je bilo zdaj vse ok....prvič po pokrpani šipi(v nedeljo ) je spet parkiral avto pri nas doma...in ko se zjutraj v ponedeljek odpravljava v službo nisva nič opazial...ko pa se je peljal...je čutil da mu nekaj čudno piha...nekdo je s šraufencigerjem spet poizkušal vdreti... Zvečer pa me kliče in mi reče da sta mu umrla stric in pa bratranec (članek v Dnevniku - v Dupljah - sin in oče)...elektrika ju je stresla do smrti.... To leto ima resnično zelo težko...že oče mu je umrl junija ravnotako čisto nenadnop...sedaj pa še tole...Bratranec ima 1 letnega sinčka... Jaz pa bi se lahko jokala non-stop..ne vem kaj se lahko sploh še zgodi...groza... Lp, Sončk[/quote] Ojoj, Sonck, tvojemu fantu pa v tem obdobju prav zares ni prizaneseno. Moje sozalje za njegova sorodnika. Si ze obupovala malo, je pa le prav, da si mu tolk ob strani stala, tega on ne bo nikoli pozabil, ti pa, da je bilo tudi tezko. Najbrz se ne bo nic vec, veckrat pa stvari -tudi slabe- prihajajo v takih 'paketih'.... Upam, da od sedaj samo se navzgor! Srecno obema! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hvala Selene in hvala Marsa...mi prav pridejo kakšne spodbudne besede. Upam da bo nasjednje leto za naju res uspešno in veliko bolj pozitivno Lp, sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 jaz tudi upam in malo se lahko zaneses tudi na to, da nic ni konstantnega, tudi ne nesreca in slabe stvari, ne more se kar slabsati, od nekje dalje gre lahko samo na boljse... in ce si ze na dnu, ne rabis se nize, da se lahko odrines. saj bo! - ne prevec razmisljat zdaj, ne iskat odgovorov, fant je itak ze ranjen, morda pa je delno tudi 'slutil' malo... Moli za zascito, meditiraj, potem pa bo se cas 'pomagal'. Drzita se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tale tedenski horoskop za mene drži. Nekako se je spet pojavila melanhoničnost, a jo odpravljam. Tudi novi plani, oziroma ideje so. [quote]Sonce se ves delovni teden nahaja še v Tehtnici, tako nas bodo v tem času še vedno zanimali predvsem odnosi, sklepanje dogovorov in poslov in vseh pomembnih projektov. V soboto ponoči (ob 3:50) pa se bo premaknilo v znamenje Škorpijona in spet se bo začelo intenzivno obdobje, ko bomo lahko pozabili na počitek in na umirjene urice. Zdaj se bomo z vso močjo vrgli v realizacijo načrtov, ki smo si jih predhodno zadali in bomo predvsem naravnani na to, kaj, kje in kako lahko stvari izboljšamo.[/quote] Tudi tole nekako sovpada v mene ta teden. Plod začetkov enega posla je dal besedo in ministrstvo mi hoče pomagati in vse živo. Sem klical tja, tako da problema ni. To sem napisal zato, ker v mestno občino Ljubljana se mora neke vloge pisat, med ribiči na Islandiji ti pa rečejo iz ministrstva kar pridi, lahko takoj, bomo skupaj rešili. In potem se sprašujem kdo je večji ribič, kdo ribari v blatnem? Islandci al Slovenci? Zdaj moram pa mail napisati za to stvar. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Aja še to. Slabo vreme burja ipd. Imajo planeti vpliv na to teden? Pri nas je na enem mostu asfalt dol potegnilo zaradi močne burje te dni. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Te dni je res tako, fifty - fifty... mal gor, pa mal dol...ma saj bo, ane! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Thanx Andres! ja, navadno je kadar jhe P?luton v igri ze dovolj za kaksne shtale, vsekakor so planeti big deal 'krivi'. jaz pa sem nespecna in danes sem po dolgem cajtu imela grozne sanje - sicer me v sanjah ni bilo strah, v bistvu nisem dozivljala kot grozno, a... Napisem pol v sanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Opažam da se narod predvsem zadnje dva dni zelo dobro o poslih pogovarja. Vsi. Torej tisti s katerimi sem na vezi že od prej, in tisti s katerimi sem imel stik prvič. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 O, Andres, me veseli, tako zaradi tega facta kot ze zato, ker si videti boljse volje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Saj sem boljše volje. Vse je šlo mimo, vendar se še vedno postavljajo neka vprašanja principa humanosti, principa človeškega značaja. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 Ja, merkur v sco in sploh zdaj je sco (=sonce v sco) se ne sprasuje o banalnih vprasanjih, pac pa o bistvih... Si torej cisto v skladu z.., Andres... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='23. Oct 2004 ob 14:15']Ja, merkur v sco in sploh zdaj je sco (=sonce v sco) se ne sprasuje o banalnih vprasanjih, pac pa o bistvih... Si torej cisto v skladu z.., Andres... [/quote] Verjetno drži. In tale Sco v soncu mi izgleda daje ponovno zmago. Namreč nikoli še nisem izgubil na dolgoročni rok. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 Meni tudi... kolkrat sva se selila, smo se selili... v sco obdobju.... Vse zivo pomembno se je dogajalo... No ampak pri nas je 'jasno' (mitja sonce, jaz ascendent... itd...), ampak tebi pa tvori -predvidevamo- kvadrat... in prav tako predvidoma sekstil (slednji pa dvomim, da bi tvoje dejavnosti, energijo, lajf... spremenil, zaktiviral do taksne mere, da bi lohk rekli - to je to)... Ceprav... kar znas, v bistvu, s temi... hmmm... 'stvarnimi' dejavniki, kar pa sede energiji sco... in prav tako devici, kozorogu... kajti ti si pravzaprav zelo zemeljski lev... torej, ko je sonce, merkur, luna... v vodnem ali zemeljskem znamenju, nekako - po storasto in zbanalizirano- pase tvoji Luni, veneri, ascendentu..... ko pa so slednji v ognjenem znaku, pa pase tvojemu soncu... ali ko so v zracnih znamenjih... Itd... ne moremo se zavezati za te sisteme, a neke osnovne zakonitosti pac delujejo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Kaj? No, BObnar je opazil in nekaj gundja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 [quote name='Marsa' date='23. Oct 2004 ob 21:13']Meni tudi... kolkrat sva se selila, smo se selili... v sco obdobju.... Vse zivo pomembno se je dogajalo... No ampak pri nas je 'jasno' (mitja sonce, jaz ascendent... itd...), ampak tebi pa tvori -predvidevamo- kvadrat... in prav tako predvidoma sekstil (slednji pa dvomim, da bi tvoje dejavnosti, energijo, lajf... spremenil, zaktiviral do taksne mere, da bi lohk rekli - to je to)... Ceprav... kar znas, v bistvu, s temi... hmmm... 'stvarnimi' dejavniki, kar pa sede energiji sco... in prav tako devici, kozorogu... kajti ti si pravzaprav zelo zemeljski lev... torej, ko je sonce, merkur, luna... v vodnem ali zemeljskem znamenju, nekako - po storasto in zbanalizirano- pase tvoji Luni, veneri, ascendentu..... ko pa so slednji v ognjenem znaku, pa pase tvojemu soncu... ali ko so v zracnih znamenjih... Itd... ne moremo se zavezati za te sisteme, a neke osnovne zakonitosti pac delujejo...[/quote] Hvala za to razlago Marsa. Saj če premislim mi nekako res uspeva vedno znova dosegati željeno, ne glede na okoliščine ki v življenju kot vemo pridejo same od sebe. Tiste slabe in dobre. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Imam strasen glavobol ... pa zdaj ne vem, je to posledica napovedi ali je macek od vcerajsnjega krokanja. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 O, ooo js nujno rabim napoved za ta teden... Na pomoč! Kako lepo, ko je tak sončen lep topel jesenski dan... me full meče... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 imam energije sam za piko nogavicko pa skorpijone danes... pijem tavzentroze in mi je slabo, vem, zgleda ko da sem cist kul, a ker delam do tolk kolkor lohk. Torej nic... napoved pa je kar zalogaj in mi fizicno ne znese... j*b*g* - do vecera ali vsaj do jutri zjutraj pa bo ziher gor.. Ziher? ... ja, nic, kar ziher, bom ze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ma tk me razjeda polno stvari in meče in sem mislila, da mi bo napoved pomagala ublažit napade sonca in lepega vremena... bomo že počaqkali in dočakali Marsa, čim prej se pocajtaj! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Poslus, sam tolk ti recem, ne prevec 'zaupat' temu vremenu v tem smislu... nic dobrega ne obeta, po mojem... Aja, to je sam iz... tako, vremena, nima zveze s planeti se... Itak pa je seveda v cetrtek zjutraj spet mrk. pa je to tudi to... Eni tako, drugi pa drugace... Ne meci se prevec ven, da ne bos kot cota na mrk. ... pa tud sicer, malo je tole na evforijo... to pa bo tudi itak v ozracju... Sicer pa fajn bod. (*sem te pa fajn *potrostala', bi rekel Boris ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 huh, ne zdržim... sam to mi povej, je danes pravi čas za popravilo ljubezenskih napak? Glede na to, da se bliža mrk, se mi zdi, da sploh ne bo pravega časa več... jao. Vem, da vreme nima veze s planeti... sam mene tako meče! Pa sem hotla vdet, če tud od planetov. Ajoj, saj lahko sama preverim. Za danes itak vse piše. Pač posebej za vsak planet, tranzit... Sam Marsa, tole je res hudo tu na Koroškem, te zadevce s planeti. V zadnjem času so naredili samomor (obesili so se - in to prav vsi), 4 ljudje. En se je pa že malo nazaj. Ne moreš verjet! Evforičen dan naj se prosim porazdeli še med druge prebivalce tega planeta (da ne bom vso njegovo težo ravno jaz nosila... )! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hm... to je malo prevec splosno, ampak v bistvu ja, luna se je pred uro premaknila v ovna, zato te tud tolk razganja, med drugim... ... tamle pravis... a so kaksni posebni rudniki kje kaj v blizini al kaj takega? Da ne bos glih ti vse teze nosila? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.