Skoči na vsebino

Napoved za 43. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
zaradi morebitnih kaksnih sevanj in taksnega, pa pac - samo okolje...
Mislis, da ce si 50 km oddaljen, da je v bistvu kaj blazno razlike, kot ce si oddaljen 10 km?
Ko si na morju, dobis ze z vdihavanjem nekaj joda, ono tretje...
itd...
pomislila sem pac...
Kot je v stepanjcu vec samomorov in odstekanih stosev, ko so neke vodne zile cudne...

Aha, no problem, :palec: :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Eh,

itak tale naša ljuba Koroška je tako zabasana s hribi, da se ljudje po moje že od tega počutimo malo utesnjeni. :o|o:

Pa saj bo, nekateri smo pozitivci ali pa prevečkrat pretirano evforični, ... nas pa tudi včasih zabaše kakšna teža. K sreči sem sama opazila, da moram ponavadi samo tisti dan preživeti, potem pa je že naslednji dan vse drugače; če imam srečo je tako krasno, kot nebo po kakšni nevihti... ma kdo bi razumel človeka x;)x

Dobro pomagaš, evforija popušča oziroma se je umirila!

Lep dan, grem še malo delat! (se bo že našlo kaj x;)x )!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

[quote name='Danda Luna' date='25. Oct 2004 ob 14:02']... K sreči sem sama opazila, da moram ponavadi samo tisti dan preživeti, potem pa je že naslednji dan vse drugače; če imam srečo je tako krasno, kot nebo po kakšni nevihti...[/quote]
xokx
ce bi vsi znali tko gledat... xcivx

Selene, ja, seveda, okolje pac vpliva, a ves kok je odstekano recimo pa tam ko so ble te soske fronte in vse... sam energy ze... kaj sele pa kaksni konkretnejsi vplivi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:sori: :8): x:Ix
Ja ja, saj grem... grem se za pol urce se uleci... ;) pol pa akcija... xrolleyesx xpolzx :switz:

... cudno da nisem ze dobila kaksnega razburjenega maila na urednistvo... x:o)x x:Dx :party: xsingx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...