Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 heh, rudniki... včasih so bili, pod Peco, Mežica, Leše... Danes so rudniki zaprti. Zakaj te to zanima? Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 [quote]Da ne bos glih ti vse teze nosila?[/quote] Hvala, da mi pomagaš... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 zaradi morebitnih kaksnih sevanj in taksnega, pa pac - samo okolje... Mislis, da ce si 50 km oddaljen, da je v bistvu kaj blazno razlike, kot ce si oddaljen 10 km? Ko si na morju, dobis ze z vdihavanjem nekaj joda, ono tretje... itd... pomislila sem pac... Kot je v stepanjcu vec samomorov in odstekanih stosev, ko so neke vodne zile cudne... Aha, no problem, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 glej glej tole bi pa za naše okolje tud držalo a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Eh, itak tale naša ljuba Koroška je tako zabasana s hribi, da se ljudje po moje že od tega počutimo malo utesnjeni. :o|o: Pa saj bo, nekateri smo pozitivci ali pa prevečkrat pretirano evforični, ... nas pa tudi včasih zabaše kakšna teža. K sreči sem sama opazila, da moram ponavadi samo tisti dan preživeti, potem pa je že naslednji dan vse drugače; če imam srečo je tako krasno, kot nebo po kakšni nevihti... ma kdo bi razumel človeka Dobro pomagaš, evforija popušča oziroma se je umirila! Lep dan, grem še malo delat! (se bo že našlo kaj )! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 [quote name='Danda Luna' date='25. Oct 2004 ob 14:02']... K sreči sem sama opazila, da moram ponavadi samo tisti dan preživeti, potem pa je že naslednji dan vse drugače; če imam srečo je tako krasno, kot nebo po kakšni nevihti...[/quote] ce bi vsi znali tko gledat... Selene, ja, seveda, okolje pac vpliva, a ves kok je odstekano recimo pa tam ko so ble te soske fronte in vse... sam energy ze... kaj sele pa kaksni konkretnejsi vplivi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja ja, saj grem... grem se za pol urce se uleci... pol pa akcija... ... cudno da nisem ze dobila kaksnega razburjenega maila na urednistvo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.