Skoči na vsebino

pomoč pri iskanju službe

aiwa

Recommended Posts

:2src: waw! d best. kwa ste face. no sej po študentih sem že mau gledala. tenks veri muč. k sem mela tud u službi ful opravka s servisi tko da sem vedla kje iskat. sam tkole prou za službo pa pojma nisem mela.

bom pol popoldne prečekirala, k zdele lih vn šibam xokx

fuuuul hvala obema x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• 7 months later...
...sem zadnjic zasel v tole trgovino... ko bi vidli kako ubijalsko sta me gledali prodajalki, ker sm bil v leder jakni.... :inocent: x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

v knjigarni OM ŠIVA EZOTERIKA je bila vedno kadar se prisel zelo lepa in mirna energija. vedno sem se v knjigarni lahko pomiril od zunanje BTC panike. Hkrati pa sta bila lastnik Peter in dekle vecinoma prijazna in zelo umirjena.

Torej delo tam bi verjetno bilo vsekakor primerno za umirjeno osebo ali taksno, ki je pripravljena umiriti se in se primerno posvetiti tudi strankam.

vsak ima svoje izkusnje. ce tako zelijo imajo verjetno razloge. ce se komu zdijo butasti, se mu pac zdijo zaradi njegovega dojemanja tega.

---------

torej lahko takšno umirjeno vzdušje ohrani le oseba, ki je vegetarijanka? nič najbolj, da kar vegetirat začnem... to bo šele umirjenost ;)

ja prav imaš odvisno od dojemanja... xsrcx

grem vegetirat nazaj v posteljo...želim pa si, da bi pri iskanju moje službe vplivalo na rezultat odločitve bodočega delodajalca moja pridnost, poštenost, znanje in ne da mi bo nekdo rekel n razgovoru -če se ukvarjate s spoznavanjem svoje osebnosti, svojih notranjih svetov, poslušate Enyo in podobno navlako - niste zaželeni ;) svet gre lahko tudi v drugo butasto skrajnost ane... res sem naivna ko upam, da bo čez čas- glede na to, da se vse več ljudi ukvarja z "duhovnostjo", vegetarijanstvom, jogo, hodi na delavnice, z odprtimi usti posluša Mojstre, torej, da bo končno prišlo do sprejemanja, sožitja in enakosti.... ampak očitno sem res naivna in butasta...

(drugače je bilo pa tisto o vegetiranju malo mojega črnega humorja posledica mojega trenutnega zdr. stanje, bližajočega se pogreba ene meni ljube osebice in določenih misli o prehodu,ki me obdajajo, tko da se prizadetim opravičujem... mogoče vegetarijanka zna tudi bolj svetovat o vegetarijanskem načinu prehranjevanja, ane - iz prve roke,mah ne, grem se zabubat v eno simpatično knjigico in se delat butasto ;) )

grem vegetirat nazaj v posteljo...želim pa si, da bi pri iskanju moje službe vplivalo na rezultat odločitve bodočega delodajalca moja pridnost, poštenost, znanje in ne da mi bo nekdo rekel n razgovoru -če se ukvarjate s spoznavanjem svoje osebnosti, svojih notranjih svetov, poslušate Enyo in podobno navlako - niste zaželeni ;) svet gre lahko tudi v drugo butasto skrajnost ane... res sem naivna ko upam, da bo čez čas- glede na to, da se vse več ljudi ukvarja z "duhovnostjo", vegetarijanstvom, jogo, hodi na delavnice, z odprtimi usti posluša Mojstre, torej, da bo končno prišlo do sprejemanja, sožitja in enakosti.... ampak očitno sem res naivna in butasta...

(drugače je bilo pa tisto o vegetiranju malo mojega črnega humorja posledica mojega trenutnega zdr. stanje, bližajočega se pogreba ene meni ljube osebice in določenih misli o prehodu,ki me obdajajo, tko da se prizadetim opravičujem... mogoče vegetarijanka zna tudi bolj svetovat o vegetarijanskem načinu prehranjevanja, ane - iz prve roke,mah ne, grem se zabubat v eno simpatično knjigico in se delat butasto ;) )

Hja jaz tudi poslušam Enyo.....

x:Dx ja ja, saj no pravim, da odvisno od dojemanja! x:Dx x;)x

tako kot si opisala pac ti vidis kajne! skozi tvoej dojemanje.

recimo morda bi celo pomislila, da delodajalca prav tako zanima tudi to, kaksne izkusnje imas, ipd... hkrati pa, kar tebi pomeni pridnost je spet vprasanje kajne. Kaj nekomu pomeni dober delavec, je spet vprasanje kajne.

He he.. x:Dx x:Dx ja prou smesn no, kok je to pac tesko sprejet, da oni hoce vegetarijanca al kaj!??

Clovk se ceu zivljenje trudi, je full priden, si zgradi eno drzo na tem, da kako je pa on priden, vesten, ucinkovit, ipd... potem pa pogrne v iskanju sluzbe preprosto zato ker ni vegetarijanec hah hahaha hahah x:Dx pa pozabi, da je se tisoce in tisoce sluzb, ki cakajo prav njega. In ne, ne sprejme in se buni in pravi da niso fer, ipd... xcivx

In potem oni, ki se je ceu zivljenje matral, zalagal... izpiliu disciplino, ipd... pogrne v iskanju sluze, ker je prisel nekgo, k inima pojma ampak je vegetarijance x:Dx he he.

Ok, sam mal hecam x;)x x:o)x

enostavno, ce izhajam iz sebe... meni je tudi malo glupo ker kao samo vegetarijanca; kakopak pa vseeno tudi razumljivo iz ene perspektive. Sam veckrat ne maram mesat svoje avre na fizicnem nivoju. Sem obcutljiv. Nekateri mesojedi ljudje zelo smrdijo, so nesubtilni in grobi. Tkasna je verejtno tudi njihova avra. Veckrat so morda vegetarijanci lahko bolj obcutljivi, senzibilnejsi in tudi bolj odprti. (govorim o prehranjenih osebah, ne podhranjenih nestrpnezih). Veckrat se ljudje, ki so vegetarijanci nagibajo tudi k duhovnosti, meditaciji, ipd... knjigarna ima veliko duhovne literature, akkor tudi literature o zdravju, kamor sodi tudi bolj zdrava prehrana, ipd...

Ce je lastnih recimo mocno senzibilna oseba in okoli sebe potrebuje manj grobe avre, potem je seveda vse skupaj bolj razumljivo. Ce pa gledam iz stalisca odstotkov, pa pa poznavalca duhvone literature in bolj zdrave prehrane vsekakor lazje nasel med vegetarijanci kakor med mesojedci. predvidevam.

Kljub temu, pa kakor sem razumel, ima oseba vegetarijanec pac prednost. - diskriminacija ;)

---------

free, a si prebral rumeni delček mojega posta ;)

glej - sej določeni delodajalci imajo tudi boljše izkušnje s tem, da ne zaposlujejo mladih mamic, al pa deklet, ki bi potencialno lahko postale mamice, ane... ker potem sledi več bolniške, manjša zbranost...

aja pa še to, sej bi lahko bilo vprašanje na samam razgovoru o prehrani ane... pa se potem odločijo na osnovi tega ?! Manj vpijajoče v nebo, pa vseeno isti rezultat ;)

Vem, da v eni banki morajo ženske nositi krila, se spomniš kakšen halo je bil zaradi tega...

In ne, ni mi težko sprejet da oni hočejo vegetarijanca, zakaj? To se mene ne tiče, lahko bi bila lepo tiho, ampak pojavilo se je ravno tisto vprašanje, katerega sem nakazala zgoraj - v kaj vse bodo spuščali delodajalci pri zaposlitvah...

Sicer pa, ne poznaš me, da bi lahko na osnovi tega kar napišem sodil ti ali kdo drug kdo sem in kako živim, tako kot ne jaz tebe ali koga drugega...

zadnje čase imam tudi občutek,da sem povedala tisto, kar sem imela...

in če pogledaš moj rumeni tisk in tvoje nadaljevanje govoriva o isti stvari x;)x

in mimogrede - moja mala dosegla da je tudi mami se odpovedala mesu, oz. zelo zelo omejila...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...