Skoči na vsebino

pomoč pri iskanju službe

aiwa

Recommended Posts

ma ja sej vem, sorry. sm tut jst mal 'zabredu'... :o|o: :xx!:

mama tut jst ene cudne dneve zgleda :sori:

pa sej itak sam sep pisem. x:Dx x;)x tko kt ponavad. x:o)x

lepo se mej x:Xx x:Xx

--------

free, a si prebral rumeni delček mojega posta ;)

glej - sej določeni delodajalci imajo tudi boljše izkušnje s tem, da ne zaposlujejo mladih mamic, al pa deklet, ki bi potencialno lahko postale mamice, ane... ker potem sledi več bolniške, manjša zbranost...

aja pa še to, sej bi lahko bilo vprašanje na samam razgovoru o prehrani ane... pa se potem odločijo na osnovi tega ?! Manj vpijajoče v nebo, pa vseeno isti rezultat ;)

Vem, da v eni banki morajo ženske nositi krila, se spomniš kakšen halo je bil zaradi tega...

In ne, ni mi težko sprejet da oni hočejo vegetarijanca, zakaj? To se mene ne tiče, lahko bi bila lepo tiho, ampak pojavilo se je ravno tisto vprašanje, katerega sem nakazala zgoraj - v kaj vse bodo spuščali delodajalci pri zaposlitvah...

Sicer pa, ne poznaš me, da bi lahko na osnovi tega kar napišem sodil ti ali kdo drug kdo sem in kako živim, tako kot ne jaz tebe ali koga drugega...

zadnje čase imam tudi občutek,da sem povedala tisto, kar sem imela...

in če pogledaš moj rumeni tisk in tvoje nadaljevanje govoriva o isti stvari x;)x

in mimogrede - moja mala dosegla da je tudi mami se odpovedala mesu, oz. zelo zelo omejila...

s em se pa furas naokol? s mopedom al kako? :inocent:

Ma ja, ves, ce ima nekdo firmo in bi rad ohranil nek nejmu zeljen nivo, mora vseeno malo paziti koga bo zaposlil. seveda odvisno od narave dela, okoliscin ipd... tko da treba tut delodajalce mal razumet ane.

sicer pa sploh ni slaba ideja! :palec: raznasanje casopisov. sam, zakaj pa samo obcasno?

--------

Eh saj gre samo za eno sluzbo prodajalke v eni trgovini. Vmesavajo se pa delodajalci v zivljenje ja. Saj drugje pa ne tako zelo, Selene, ce se prijavis za raznasalko casopisov, bos zasluzila v tistih 3 do 4 urah dela vec kot v 9 urah v eni prodajalni in dol jim visi, kaj ti jes, glavno jim je, da vstajas ponoci ob 3 x:)x

Delo d.d. dostava casopisov, trenutno menda isce tu pa tam. jaz sem se prijavla, zdaj pa nikol nimajo casa zame, skoz imajo neke sestanke ravno, ko jih klicem al se jim najavim :o|o: Je pa bojda dost zensk zadnje case... al so vsi upokojenci, ki to delajo, pomrli al kaj...

Deli na socialnih omrežjih

ma ja sej vem, sorry. sm tut jst mal 'zabredu'... :o|o: :xx!:

mama tut jst ene cudne dneve zgleda :sori:

pa sej itak sam sep pisem. x:Dx x;)x tko kt ponavad. x:o)x

lepo se mej x:Xx x:Xx

--------

Sva oba mal zabredla in tud jaz ponavadi sama sebi pišem ;)

tud tebi lep dan x:Xx

Mantis, ja tole je zlo donosen posel, težko je zraven pridit ;)

ma ne sej jaz trenutno imam svojo službico, oz. kar dve službici... ampak nikoli se ne ve ane :)

lep dan tudi tebi x:Xx

saj imajo delodajalci menda ja pravico, da iščejo lastne uslužbence po kriterijih, ki njim najbolj ustrezajo. Menda ja vedo, zakaj so se odločili, da bodo raje vzeli vegeterijanca, kot kogarkoli drugega. Pa ja niso objavili ta pogoj iz čiste zlobe in zato da bodo zafrkavali ljudi. Menda ne, no....

Sami najbolj vedo, zakaj hočejo prav takega, mi pa lahko samo ugibamo in zato jih še ne gre obsojati, če nam njihovi pogoji niso pisani na kožo.

Ko bi jest odprl programersko firmo, bi tud želel zaposliti programerja in bi zahteval to znanje oz. prednost bi imeli seveda tisti, ki jim je programiranje način življenja, (kdaj tudi ponoči, če so roki prekratki ipd.), potem bi se pa našla kaka mamca, ki pa obvlada samo strojepisje, in me obtožila diskriminacije, ker ji ne dam prednosti pri zaposlitvi... Mislim, da je prav, da se vživimo tudi v kožo delodajalca in ga poskušamo razumeti. Sigurno ne daje takih pogojev za brezveze.

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

glej - sej določeni delodajalci imajo tudi boljše izkušnje s tem, da ne zaposlujejo mladih mamic, al pa deklet, ki bi potencialno lahko postale mamice, ane... ker potem sledi več bolniške, manjša zbranost...

Sam tole... :palec: x!x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mantis, saj sem ravno prejle jokcala v Dnevniku glede tega.. biti šefica na svojem.. en kup idej in vse se ustavi pri denarju.. osnovnih sredstvih, da se nečesa lotiš, ko bi se morala zapufat za 10 let naprej (+ kdo bo dal kredit študentki), pa če stvar ne bi uspela, lahko grem kar med klošarje, še prej pa spremenim ime, da me ne bodo terjali :o|o:

Ma ja, sej mogoče bo pa enkrat uspelo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:inocent: nimamo samozavesti...

men je en švaba reko na razgovoru za službo, pa ste res čudne slovenke , zadovoljne ste s 40% manj zaslužka za isto delovno mesto kakor moški xcivx

*

o diskriminaciji pa raje ne bi..... :xx!: me zanima katerega moškega sprašujejo o njegovi fertilnosti, ko pride na razgovor za službo :vragec:

*

Aliana....probaj s sivo ekonomijo...najprej tak za hobby, pol pa ono počasi samo krene...pa greš pa šefu odrežeš kravato...bi šlo?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: nimamo samozavesti...

men je en švaba reko na razgovoru za službo, pa ste res čudne slovenke , zadovoljne ste s 40% manj zaslužka za isto delovno mesto kakor moški xcivx

*

o diskriminaciji pa raje ne bi..... :xx!: me zanima katerega moškega sprašujejo o njegovi fertilnosti, ko pride na razgovor za službo :vragec:

*

Aliana....probaj s sivo ekonomijo...najprej tak za hobby, pol pa ono počasi samo krene...pa greš pa šefu odrežeš kravato...bi šlo?

Toooooooooooooo, baba pa res ne more tolk zaslužt kot dec. To je menda pa ja čist jasno, kot beli dan x;)x

Vam bom jaz dal diskriminacijo, eno na gobec če čte x;)x

Aja, ti mislis isto delo. Ja v Svici se precej pritozujejo, tam je zenska placana samo 75% tolko kot moski, vem, ker imam zlahto tam. Pri nas v Slo pa menda 85% :o|o: Ne vem, kolko so ti podatki stari...

Švicarji že vejo kaj delajo, se pa bojim da se bomo mi čist pobabl x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...