Skoči na vsebino

ALTERMED

Guest sstane

Recommended Posts

• Komentarji 139
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

candlelight bo tam na 29. Lepo se imejte x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Marsa, moraš priti, bejba na knjigi in embalaži je bomba. Lepšega designa na knjižnem trgu trenutno ni, je rekla knjigarnarka x:Xx

Ja, jutri in pojutrišnem ste v Celju, ne? Mogoče vas pa pridem kaj pogledat na sejem (samo jutri me ni doma, mogoče v nedeljo)...

Mislim, da bo zanimivo :palec: xDDx

Smisel življenja je največja sreča

ej,santos z mano ne bo nic,glih da javim.ima frend r.d.in tko da grem na zhur jutri,verjetno na skrline.ti se pa fajn mej in odnesi gor malo nasega soncka in slanega zraka :palec: x:Dx x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ej,santos z mano ne bo nic,glih da javim.ima frend r.d.in tko da grem na zhur jutri,verjetno na skrline.ti se pa fajn mej in odnesi gor malo nasega soncka in slanega zraka :palec:  x:Dx  x;)x

x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Že doma po prvem dnevu. Kar dobro je bilo.

Ampak lunatkov pa še nisem skupaj srečal toliko kot danes. Za osem se jih spomnim, morda sem še koga celo pozabil. Ene par spoznal na novo, čeprav kaj dosti časa ni bilo za xchatx

:xx!: :vragec: .

Sstane jih je odpeljal z mercedesom na boljše (večerjat, so rekli). xDDx

Jutri je še en dan.

<{POST_SNAPBACK}>Že doma po prvem dnevu. Kar dobro je bilo.

Ampak lunatkov pa še nisem skupaj srečal toliko kot danes. Za osem se jih spomnim, morda sem še koga celo pozabil. Ene par spoznal na novo, čeprav kaj dosti časa ni bilo za xchatx 

:xx!:  :vragec: .

Sstane jih je odpeljal z mercedesom na boljše (večerjat, so rekli).  xDDx

Jutri je še en dan.

Bern,

lepši si v živo, kot na forumu...! x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Joj, kako mi je žal, da vas nisem danes mogla priti pogledat. Upam, da mi jutri uspe..... x:Xx  xDDx

Mene pa ne bo...! :sori:

Bo za naslednje leto...! x:Dx x:Dx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Bili danes čist veseli zjutraj, da ja ne bi zamudili Stanetovega predavanja, njega pa nikjer :V: Čakamo, čakamo...gremo na štant pogledat, pa prazen. Smo šli še vmes v trgovino nabavljat, pa nazaj, če mogoče že prišel vmes, pa žal... :V: :sori: Razočarani, ker smo samo zaradi njega in soli prišli. Tak da ostali brez soli :sori: pa tak sem se že veselila, da končno začnem s to biodieto...

Stane upam, da nisi imel kakega nesrečnega dogodka...

<{POST_SNAPBACK}>Bili danes čist veseli zjutraj, da ja ne bi zamudili Stanetovega predavanja, njega pa nikjer  :V: Čakamo, čakamo...gremo na štant pogledat, pa prazen. Smo šli še vmes v trgovino nabavljat, pa nazaj, če mogoče že prišel vmes, pa žal... :V:  :sori: Razočarani, ker smo samo zaradi njega in soli prišli. Tak da ostali brez soli :sori: pa tak sem se že veselila, da končno začnem s to biodieto...

Stane upam, da nisi imel kakega nesrečnega dogodka...

Ne se bat...Stane je ceu in zdav...morda ima kakega malega tigerčka...zato je zamudil ! xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz sem tudi spoznal veliko lunatikov;Astro, Free, Taj-ci x:px :vragec: x:Dx (upam, da sem napisal prav), Berna....pol pa smo še šli s Stanetom, Meliso, Conteso, Krokotom in še enim elementom x:Dx x;)x na večerjo...pol pa domov !

Zelo lepo smo se imeli in sem prav vesel, da smo se spet združili...upajmo še veliko krat...!! xsrcx x;)x :palec:

Res škoda, da nisem imel možnosti še spoznat Marse na četri oka ! :V:

:palec: Pozdravček...tudi jaz bila na sejmu in lepo ,da sem spoznala nekaj lunatikov x:Ix

Stane, hvala za sol in prijeten klepet x;)x

Borism,hvala za družbo x^x in lepo,da sem spoznala Berna in Free in

MBmetuljčico x:)x xDDx

Lp,D :flower:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Potem pa še sreča, da jaz danes tudi nisem priskakljala, ker sem jo oddtavala proti Mariboru....Pa naslednjič...Upam, da vas tudi jaz enkrat spoznam... x?x xDDx
Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Potem pa še sreča, da jaz danes tudi nisem priskakljala, ker sem jo oddtavala proti Mariboru....Pa naslednjič...Upam, da vas tudi jaz enkrat spoznam... x?x  xDDx

V kratkem...morda v tem mesecu, enkrat proti koncu, naj bi organizirali spet en lunun.net.party na pohorju...ali nekje v MB ! Tako da boš imela priliko tudi ti nas spoznat...! x:px :vragec: x:Dx :palec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...