Guest sstane 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Kdo pride jutri ali v nedeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 candlelight bo tam na 29. Lepo se imejte Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo pride jutri ali v nedeljo jest po vsej verjetnosti v nedeljo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Marsa, moraš priti, bejba na knjigi in embalaži je bomba. Lepšega designa na knjižnem trgu trenutno ni, je rekla knjigarnarka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo pride jutri ali v nedeljo Jaz bi najraje prišel jutri...!! Kaj praviš ? p.s.: baje v nedeljo bo dež po celi Sloveniji !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne bo! Bomo čarali! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Ja, jutri in pojutrišnem ste v Celju, ne? Mogoče vas pa pridem kaj pogledat na sejem (samo jutri me ni doma, mogoče v nedeljo)... Mislim, da bo zanimivo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 ej,santos z mano ne bo nic,glih da javim.ima frend r.d.in tko da grem na zhur jutri,verjetno na skrline.ti se pa fajn mej in odnesi gor malo nasega soncka in slanega zraka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej,santos z mano ne bo nic,glih da javim.ima frend r.d.in tko da grem na zhur jutri,verjetno na skrline.ti se pa fajn mej in odnesi gor malo nasega soncka in slanega zraka Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče vas pa pridem kaj pogledat na sejem (samo jutri me ni doma, mogoče v nedeljo)... Mislim, da bo zanimivo Obvezno pridet pozdravit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 V katerem razstavnem prostoru pa se to sploh dogaja??? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V katerem razstavnem prostoru pa se to sploh dogaja??? Sstane !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 V hali E Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Že doma po prvem dnevu. Kar dobro je bilo. Ampak lunatkov pa še nisem skupaj srečal toliko kot danes. Za osem se jih spomnim, morda sem še koga celo pozabil. Ene par spoznal na novo, čeprav kaj dosti časa ni bilo za :xx!: . Sstane jih je odpeljal z mercedesom na boljše (večerjat, so rekli). Jutri je še en dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Joj, kako mi je žal, da vas nisem danes mogla priti pogledat. Upam, da mi jutri uspe..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Jaz pridem jutri zjutraj Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že doma po prvem dnevu. Kar dobro je bilo. Ampak lunatkov pa še nisem skupaj srečal toliko kot danes. Za osem se jih spomnim, morda sem še koga celo pozabil. Ene par spoznal na novo, čeprav kaj dosti časa ni bilo za :xx!: . Sstane jih je odpeljal z mercedesom na boljše (večerjat, so rekli). Jutri je še en dan.Bern,lepši si v živo, kot na forumu...! <{POST_SNAPBACK}>Joj, kako mi je žal, da vas nisem danes mogla priti pogledat. Upam, da mi jutri uspe..... Mene pa ne bo...! Bo za naslednje leto...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Bili danes čist veseli zjutraj, da ja ne bi zamudili Stanetovega predavanja, njega pa nikjer Čakamo, čakamo...gremo na štant pogledat, pa prazen. Smo šli še vmes v trgovino nabavljat, pa nazaj, če mogoče že prišel vmes, pa žal... Razočarani, ker smo samo zaradi njega in soli prišli. Tak da ostali brez soli pa tak sem se že veselila, da končno začnem s to biodieto... Stane upam, da nisi imel kakega nesrečnega dogodka... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Bil danes na sejmu in spoznal na novo, kar nekaj lunatkov .....Stanetu HVALA za sol in prijeten klepet (Marse nismo pričakali-škoda!), kot tudi Bernu , me je veseli, ko smo se spoznali....prijetno vožnjo domov iz sejma! Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bili danes čist veseli zjutraj, da ja ne bi zamudili Stanetovega predavanja, njega pa nikjer Čakamo, čakamo...gremo na štant pogledat, pa prazen. Smo šli še vmes v trgovino nabavljat, pa nazaj, če mogoče že prišel vmes, pa žal... Razočarani, ker smo samo zaradi njega in soli prišli. Tak da ostali brez soli pa tak sem se že veselila, da končno začnem s to biodieto... Stane upam, da nisi imel kakega nesrečnega dogodka...Ne se bat...Stane je ceu in zdav...morda ima kakega malega tigerčka...zato je zamudil ! Jaz sem tudi spoznal veliko lunatikov;Astro, Free, Taj-ci (upam, da sem napisal prav), Berna....pol pa smo še šli s Stanetom, Meliso, Conteso, Krokotom in še enim elementom na večerjo...pol pa domov !Zelo lepo smo se imeli in sem prav vesel, da smo se spet združili...upajmo še veliko krat...!! Res škoda, da nisem imel možnosti še spoznat Marse na četri oka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Pozdravček...tudi jaz bila na sejmu in lepo ,da sem spoznala nekaj lunatikov Stane, hvala za sol in prijeten klepet Borism,hvala za družbo in lepo,da sem spoznala Berna in Free in MBmetuljčico Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Potem pa še sreča, da jaz danes tudi nisem priskakljala, ker sem jo oddtavala proti Mariboru....Pa naslednjič...Upam, da vas tudi jaz enkrat spoznam... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem pa še sreča, da jaz danes tudi nisem priskakljala, ker sem jo oddtavala proti Mariboru....Pa naslednjič...Upam, da vas tudi jaz enkrat spoznam... V kratkem...morda v tem mesecu, enkrat proti koncu, naj bi organizirali spet en lunun.net.party na pohorju...ali nekje v MB ! Tako da boš imela priliko tudi ti nas spoznat...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> na večerjo...pol pa domov ! ..eno časovno luknjo vidim tule.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..eno časovno luknjo vidim tule.. Astra Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.