borism 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Da ne pozabim.....me je veselilo!... Free, Taj-ci(če te nismo smeli zmotiti ), Dadika, Vilma, MBmetuljčica, Staneta in Berna sem pa že itak omenil, kdo se je pa skrival, je pa že sam tako hotel, LP, B. Sory Santos Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Pa pejte se solit , vse sem zamudila, bemti. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Borism, se ne spominjam, da bi se naju dva srečala oz. da bi se predstavila !? Sem morda zgrešil še kako luknjo...Astra ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa pejte se solit , vse sem zamudila, bemti. Pa še mene si zgrešila...res škoda !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ja prav prijetno je bilo danes na ALTERMED-u, spoznala Dadiko , ful si nežna in luštkana, upam, da še kdaj kakšno rečemo, in moj prijatelj Boris je bil tam, hvala obema za družbo. Ter seveda Vilma, ki je bila tako potrpežljiva in me čakala... No poškilila sem še na Stanetov štand, a je imel obisk, pa nisem želela motiti in tudi na Bernov sem pogledala... oba sta zanimiva moška, mogoče pa drugič zberem pogum in vaju ogovorim... Bila na predavanju moje prijateljice iz Nemčije Ire Gilberg in na predavanju Mirze... super podano znanje, se vidi da sta strokovnjaka Skratka super... lp Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Sejem bil je živ Na kupu je bila zbrana pisana druščina zdravilcev in drugih strokovnjakov za razna področje, tako da sem bil kar malo v zadregi, da se na posamezne specialnosti bolj slabo spoznam. Sem pa zato izkoristil njihovo prisotnost in z mnogimi tudi izmenjal po nekaj besed. Sami zanimivi ljudje brez izjeme, za katere mislim, da v vseh primerih izhajajo v osnovi iz neke svoje izkušnje in že v tem so v veliki prednosti pred večino uradnih zdravnikov.Je pa posebej zanimivo nekaj, vsi dobivajo enake ali vsaj podobne rezultate, ne glede na metodo, ki jo kdo uporablja, ker vsi po vrsti spravljajo v resnici celoten organizem v ravnotežje, ne njegovih parcialnih delov. Vsi poskušajo doseči ravnotežeje med energijo in materijo v telesu, le da to vsak po svoje imenuje nekoliko drugače.Mislim, da bo lahko moja knjiga slehernemu zdravilcu v korist, ker tudi jaz ne govorim popolnoma nič drugega, kot oni in ko sem nekaterim razložil svojo ugotovitev okoli jodirane soli, so bili sicer nekateri nemalo začudeni, so pa na koncu skoraj vsi pritrdili, da je verjetno res razlog večine bolezni sodobnega človeka pomanjkanje elektrolitov iz preprostega razloga, ker je jedilna sol taka, kot pač je, neužitna.Pričakujem, da bom to v najkrajšem času uspel dopovedati tudi vladi, da bo jedilno sol zopet spremenila v užitno s spremembo normativa za jodiranje.Sejem je res bil živ in prav prijetno mi je bilo v živo spozneti tudi nekaj lunatkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da bo lahko moja knjiga slehernemu zdravilcu v korist, ker tudi jaz ne govorim popolnoma nič drugega, kot oni in ko sem nekaterim razložil svojo ugotovitev okoli jodirane soli, so bili sicer nekateri nemalo začudeni, so pa na koncu skoraj vsi pritrdili, da je verjetno res razlog večine bolezni sodobnega človeka pomanjkanje elektrolitov iz preprostega razloga, ker je jedilna sol taka, kot pač je, neužitna.Pričakujem, da bom to v najkrajšem času uspel dopovedati tudi vladi, da bo jedilno sol zopet spremenila v užitno s spremembo normativa za jodiranje...Stane, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V kratkem...morda v tem mesecu, enkrat proti koncu, naj bi organizirali spet en lunun.net.party na pohorju...ali nekje v MB ! Tako da boš imela priliko tudi ti nas spoznat...! MMMM Santos,Pohorje mi kar diši....Sporočite kdaj in mogoče pa res pridem...., pa svojo pupiko pripeljem s seboj, če lahko... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>MMMM Santos,Pohorje mi kar diši....Sporočite kdaj in mogoče pa res pridem...., pa svojo pupiko pripeljem s seboj, če lahko... Vsekakor...mislim, kake sprašuješ..jaz imam rad otroke in se tud rad igram z njimi ! Upajmo, da boš prišla s pupiko ! to pa boš morala sledit v tem forumu...pod temo (Lunin.net Party) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Dva prav lušna dneva. Še v nedeljo nekaj lunatkov pa nekaj lepih klepetov. Pa še veliko drugega tudi. Drugi dan več naroda kot v soboto, ko je bila bolj kriza. Na predavanjih bojda gužva, čeprav je šlo večinoma bolj za predstavitve kot za prava predavanja. Tam se je en tip naslonil na pult in me (očitno) čakal, ko sem delal kratko astrološko analizo eni gospe, pa mi Olga potem pravi, da je prav nevarno zgledal, pa pravim jaz, ma ne, to je samo Santos! Dobričina od človeka, poglej ga!Škoda, da nisva imela prilike za kaj več kot samo pozdraviti se, drugič bo bolje, ampak saj veš, obveznosti so kljub vsemu obveznosti ... Ampak, Santos, da veš, ti me s tira spravljaš:<citat> Bern,lepši si v živo, kot na forumu...! Križana gora, kaj tudi tisto, kar pravim, da sem bil nazadnje lep še kot dojenček, ne velja več al kva?! (Moral bi očala dol dat po moje de b me bol vidu )Lepši Je pa res tudi to, Santos, da sta se z Borisomm in Dadiko zgrešila kar za en dan, ni bilo kaj bolj blizu. Sstane je prišel res malo kasneje, iz prve roke lahko rečem, da mu večerja do treh zjutraj (bojda) pa pot na Koroško pa drug dan spet v CE ni kaj dosti škodila, čisto v redu je izgledal. Chandra: <citat>Pa pejte se solit , vse sem zamudila, bemti. Vem samo, da si se zame morala več ali manj trudit da si me zgrešila, ker sem bil čisto naravnost po tasrednji poti lepo razstavljen in razsvetljen . Če si bla pa v soboto, si se pa morala po mojem za Santosa zgrešit že prav matrat - ker je to namreč nemogoče. (Sstaneta, če že ni zunaj na cigareti ali pa na kakem piru, tudi ne moreš zgrešiti.) Po mojem je bla neka napaka v sistemu. Če pa že glih praviš, da se naj pejmo solit, smo pa PRAV TO čisto vsi napravili - je že Sstane poskrbel za to, dont vori. Marsa, vsi smo se nekaj pogovarjali, al' Marsa pride al' ne. Če drugega ne, se ti je moral orenk kolcat! Kar fino je bilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane je prišel res malo kasneje,Nič kasneje, bil sem na predavanjih, sem malo poslušal še druge in ugotovil, da vsi govorijo o soli, pa se tega sploh ne zavedajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 prav lustno je bilo, tolk novih ljudi spoznala edino zal mi je, da nisem na predavanja tolk hodila, samo na gonge sem sla pa sem skor zaspala. Drugace sem mi je pa tolk dogajal (vse novo), da sem cist utrujena domov prisla, vse me je maksimalno zanimalo Spoznala staneta in njegovo sol , santosa (sem bla cist presenecena kaksne fant je to ), berna in olgo -oba res dbest , tud conteso pa nisem vedla da je ona (res skoda) in se velik drugih, pa ne vem koga ma nism tolk na forumu pa ne poznam vseh, sorry aja, ful dobra mi je bila terapija ko noge namocis v vodo (voda je cist cista na zacetku) potem te pa ena naprava razstruplja telo cez noge, voda je na koncu crna, sluzasta, mastna, gosta ... ej ne mores verjet. Po tem sem se pocutila ful dobro. Nakupila sem si pa ful stvari pa kaj naj ce me vse potegne Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič kasneje, bil sem na predavanjih, sem malo poslušal še druge in ugotovil, da vsi govorijo o soli, pa se tega sploh ne zavedajo Sorry, samo en tak filing sem imel. :xx!: Ampak potem si pa še večji kerlc kot zgledaš. A spal si tudi kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sorry, samo en tak filing sem imel. :xx!: Ampak potem si pa še večji kerlc kot zgledaš. A spal si tudi kaj? Malo je manjkalo, da ne bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ampak tanartabolša s tega Altermeda je prišla pa na koncu. (Tale bi bila bolj za v temo Indigo otroci.) Se oglasi pri najinem pultu mamica s sinkom, takole ene pet let je imel, kvečjemu manj, več garant ne. Pa je gledala, če bi kupila kakšno revijo, in je listala, on pa tudi, komaj za glavo je bil višji od tanizke mizice. Pa se je hitro vpiknil v naslovnico od 42. številke, na kateri je neka reinkarnacijska slika (iz simbola "neskončno" na levo leze dojenček, ki potem zraste in odkoraka z roba naslovnice, na desni rob pa prikoraka odrasel človek, ki se stara in nato sključi v tisto neskončno "osmico"). Pa gleda fantek tisto sliko pa pravi, aha, tule grejo pa sem (pa pokaže prstkom proti levi) pol pa sem (pa naredi sprstkom polkrog po zraku?!) pol pa spet tule (pa nadaljuje z desne proti sredini) pa tule not. Mamica je zavila z očmi v smehu, jaz pa - pobček je lepo orisal reinkarnacijsko pot! Kako pride na idejo, da se z levega roba OKOLI pride na desni rob - ne moreš verjet! Potem so pa tam tudi razne živali (tigra je spoznal, s konjem je imel že težave), pa ga jaz vprašam, če zna narisati kakšno žival. Pa pravi, da ne upa, pa pravim jaz, a ti narišem miško. Fantič se strinja, jaz pa na papir eno tako lušno stilizirano miško s tremi potezami - ono kao "stara finta za malo deco". Pa jo pogleda pa s prstom pokaže na (črno) miško od računalnika na drugi mizici pa pravi, ja jo poznam, se je čist taka ko una! Miška! je bil vesel. Potem sva se pa z mami tudi več ali manj že zmenila pa pravi tamali, da bi šel "igrce igrat", nakar pa jaz pravim, da bo to šlo bolj težko, ker na tem računalniku nimam igric, pa pravi mali kot iz topa, ja kaj pa internet? Ej, koleno dam vrtat, da ni imel pet let. Mamici nerodno ... ... meni pa tudi, ker me je mali nabrisal ko pubeca - tri nula je blo. Škoda, da ga nisem slikal - saj mi tak in tak ne boste verjeli. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 , pa pravi mali kot iz topa, ja kaj pa internet? Bern, to ni bil indigas, tako je danes Jaz sem sel z necakom enkrat v trgovino, pa si je hotel izbrati neko igraco, pa jasno, se znajdem (skrtico jedna ) pa recem, da nimam dosti denarja s sabo.Pa me mali zacudeno pogleda, pa vprasa: "Ja, kaj pa kartica...? " Aja, tri pa pol je stel takrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sm govoru z 1 zdravnikom; pravi da so zdravniki najvecji prekupcevalci danasnjega casa... -----------kaj ste sami prekupcevalci tule? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm govoru z 1 zdravnikom; pravi da so zdravniki najvecji prekupcevalci danasnjega casa... -----------Akviziterji farmacevskih druzb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 hvala. zolcni kamni... mah 100 ljudi bi ti reklo, da si jih je pozdravilo na 100 nacinov... tko da GOOD luck!! jst ti pa vseen priporocam FHES za spomin... -----------Ja, prav si razumel, le da tu menda ni tekocina (bom videla), ampak so minerali v homeopatski potenci, tokrat v obliki tabletk ali globoli in zavbe. No, pravzaprav so je smo prvih 12 od Schüßlerja, druge so dodali po njegovi smrti in tudi niso tako pomembne.No, devetko sem narocila zardi presnove, predvsem presnove masti, ker imam ze dolgo zolcne kamne, pa jih nocem dati operirati dokler se metode operiranja ne izboljsajo ... poznana pa je od teh soli "vroca sedemka", ki baje pomaga hitro pri vseh vrstah krcev in neuralgijah... Tako se imenuje, ker je treba dati raztopiti 10 tabletk Magnesium phoshoricum v vroco vodo in piti po malem, vsakih 2-5 minut. Se ne sme mesati z metalno zlico.Pri reumi je menda st. 10st. 1 za tkiva, kozo...Pa se drugic kaj verjetno se rabim kaksno drugo st. k me ze spomin zapusca Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 candlelight pozdravlja VSE!! ------------candlelight bo tam na 29. Lepo se imejte Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 zmotila se je, ampka je resnicno dober!! ---------Marsa, moraš priti, bejba na knjigi in embalaži je bomba. Lepšega designa na knjižnem trgu trenutno ni, je rekla knjigarnarka Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sej to lapam ze 4 leta klele.. al kok ze no... --------zdravniki so samo podaljšana roka farmacije vsaka firma (a la Lek, Krka) ima svoje agente da propagirajo produkte pri zdravnikih, pol se seveda nekak zmenijo, da dohtari pišejo "taprave" recepte...ajnfoh ko pasul. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej to lapam ze 4 leta klele.. al kok ze no... --------A vidis kaksno podobnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sejem kulski. bla za spremembo na takih skupih 1x dobra energija!! v soboto manj ljudi v nedeljo vec in obakrat dobra vibra! zanimivo je, da je bilo (vsaj meni) kar veliko dobrih zadev ponujeno. ker sem bil dosti tudi na stantu, nisem bil prisoten na veliko predavanjih. sam na Gongih in dr. Wohlmanna (za zdravljenje hrbtenice). oboje je blo kul.upam, da bo drugo leto vsaj tako dobro kakor letos!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, to pomeni,da si tudi ti zaspal,Kje si pa to pobrala Bern me je samo vprašal, če tudi spal nisem. Eno urco sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.