Skoči na vsebino

Naredi Čudež

ananta

Recommended Posts

Bucke.

Manipulacija.

Ne z energijami, ampak z ljudmi.

Ne seri o minutah, ce se ti sanja ne o principih duhovne energetike.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.
Deli na socialnih omrežjih

Aha, veliko si mi povedal s tem.

Ali se ti pac mogoce samo zdi? =)

Kaj ko nebi trosu samo teme po forumu, ampak bi se kj napisu zraven?

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

Guest sstane
Poslušaj, lepo bi bilo, ko bi prišla na 1. slovenski sejem alternativne medicine v Celje 4. junija letos. Čudež bi bil popoln :palec:

Ananta bi lahko bolj podrobno to razložil kako ta stvar deluje. Sam bil na strani pa nič ne razumem. Niti se mi ne sanja. Kaj mate sposobnost materializacije al kaj, ali za to potrebuješ napravo ???

<{POST_SNAPBACK}>Ne morem; take stvari se morajo veliko vnaprej organizirat in planirat  x;)x

Mogoce cez kaksne 2 leti  x;)x

Jaz v Slo nimam vec drucga kot LF, do takrat se bomo pa ze zmenli  xDDx kako pa kaj pa kdaj pa kje pa kolk m²..... x:Dx

...

Principeska, kaj si spet brezmadezno spocela? x:o)x  x:Xx

x:o)x

joj ljuba moja vrba x;)x xsrcx kaj ti vse znaš x;)x ampak tole kar si mi poslala je pa ČUDEŽNO :eek: od Daria Corteza je x:)x in on je velik raziskovalec rastlinstva na slovenskem in pa zaprisežen vegeterijanec.. :inocent: jaz se tko rada objemam x;)x pa ti x?x x;)x :2src: Človek je vedno na poti. Kar objameš, narediš, drugo pa ostane. Radovednost je vir doživetih sprememb. Vse je tako, da je prav. :2src:

x:Xx to mi je pa najbolj všeč xsrcx

hvala ti vrbica za tale članek x:Xx

"Objemanje je komunikacija, vir temeljnih resnic; nekatere so kje zapisane, druge zasijejo med pogovori, nekatere se sestavijo same. Če se tabla z napisom naselja ne sklada z imenom kraja, kamor smo namenjeni, ni nič narobe. To je le namig na stranpot, postanek, večjo pozornost, kar koli. Po navadi gremo na take vaje v predanosti spremembam daleč, zelo daleč. Evropa jih zadovolji le deloma, Azija je zanje privlačnejša. Ampak da bi domači prag obkrožili, kot da bi si privoščili veliko potovanje kod drugod po svetu? Izziv je velik, izidi presenetljivi in osupljivi. Potrebujemo le čez mero radovednosti, nekaj osnovne popotniške opreme in odprt čas. Prostor se v njem oblikuje, spreminja in ukrivlja sam."(D.C.) xsrcx xDDx

xflirtx xflirtx xegox :detelca:

No vsake toliko časa grem in berem stvari, ki me že od vsega začetka odbijejo.

Samo zato da vidim kaj vse ljudje zmečejo skupaj in potem trdijo da to drži.

Glede na tehnike, iz katerih je vse pobrano nerabiš te "nove metode" ker če dojameš bistvo vsaj ene od naštetih tehnik potem obvladaš tudi to "novo metodo".

Sicer pa lahko je govoriti o druidih in začetkih nevem česa vse, ter se delat pametnega glede tega. Saj danes o tem neve skoraj noben nič.

Brez zamere samo glede na napisano druge izjave nemorem dati. Saj glede tehnike ne piše nič, razen da je sestavljena iz vsega mogočega

xrainbowx ja vrbica ljudje različno gledajo na čudeže xDDx kar je enim čudež, drugim ni :vio: in obratno....meni je marsikaj čudež x:)x kar se mi dogaja xsrcx ne morem tega pisati x;)x samo VEM da JE xwizardx se dogaja xDDx hočem ali nočem :shsh: xrosex enostavno marsikaj nerazložljivega... x:Ix vendar vsaka stvar dobi čez čas svoj smisel in odgovor xDDx x;)x nekaj pa najdem tudi v šamanskih zapovedih.... x:Dx :vragec: :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...