Skoči na vsebino

Happy place

Galadriel

Recommended Posts

Moj "happy place" je šporhet (štedilnik op. a.). Ko sem besna, žalostna, nejevoljna in na splošno slabe volje, grem sčistit šporhet. Glede na stanje, v kakšnem se nahaja danes (jao...), sem zadnje čase precej dobre volje.
Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!
Deli na socialnih omrežjih

1,5km stran od hise tece potocek/reka (neki umes, ce si uber atlet lahk celo preskocis), po 1km pa se zlije v mini slap.

No, tam je ta plac.

Energetsko nabit, idealn za meditacije in opazovanje energij.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

- Ko sem doma in sem slabe volje, grem laufat, na sprehod, v glavnem - narava. Ali pa poslusam odstekano musko, ali pa slikam ( ceprav zadnje case ne vec toliko)

- Ko sem doma v prestolnici in sem slabe volje, grem v center, kjer dam skozi vse trgovine od Robovega vodnjaka pa do Trnovega x:o)x

Najveckrat pa objamem psa in se z njim igram, to mi da nek...lep obcutek...mi je ful fajn xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

morje, sam ga nimam.

drugac gozd, sam ga tud nimam.

Grem pa na balkon, vdihnem, pogledam proti Smarni gori in sem prec boljs volje.

Drugac pa mi je tovrstna meditacija tud obesanje cunj na balkonu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, jaz tud Mimi bozam pa muckam.

Pa posodo pomivam, grozotno zoprno opravilo, v bistvu, najbolj sovrazim prav to..

and yet.. xDDx se ful sprostim, meditiram (ko se koncno le spravim). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa grem v mojo sobo, najprej poslušam cd buddha & bonsai, potem joga nidra in pri sproščanju palca desne roke ponavadi zaspim...al pa grem na orbitrek (sem šla že 1x!!!). x:Dx
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

uuu lepo aakhut :D

Moj najlepši kraj pa je meni med našimi med vingradi, ko mi je full bad grem tja in se vržem na travnik pa lenarim :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ja, jaz tud Mimi bozam pa muckam.

Pa posodo pomivam, grozotno zoprno opravilo, v bistvu, najbolj sovrazim prav to..

and yet.. xDDx se ful sprostim, meditiram (ko se koncno le spravim). :)

glede na to da imaš super službo in uspešno spletno stran + biznis mana (moža) me preseneča da nimaš pomivalnega stroja :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Meni je tudi najljubsi gozd, to je res prostor, kjer se lahko najdem, kjer imam mir.

Prejsni teden sem si uzela nekaj casa in odala malo na sprehod, pa mi je bilo najlboljs ko sem vidla nekaj misk, pticke, ki so skakali ne dalec proc od mene. Drugace pa me lahko najbolj pomirijo moji mucki, ki so res najboljsi. :flowers:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>glede na to da imaš super službo in uspešno spletno stran + biznis mana (moža) me preseneča da nimaš pomivalnega stroja :blink:

No ja, recimo.

Ga pa nimamo, ker smo ga pustili v prejsnjem fletu, da nam ni bilo treba prefarbat celga stanovanja, ko smo se na hitrico preselili, pa bi bila priblizno taka cifra, barvanje, pa smo skompenzirali.

Pa itak je bil glasen in ne tolk zlo dober.

Tu pa je kuhinja v kompletu, stara in vse in bomo itak novo rihtal nekoc (najprej smo kopalnico) in pol bo pa spet pomivalc na broju. :)

Picasso

Gozn ma ene najbolsih energij za regeneracijo in meditacijo.

Prav tako voda... ceprav gozd je le gozd.

Na vodo smo pa ribe "fukjene" x;)x

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

Že 2 dni premišljujem, kje je moj happy place, pa se nekako ne morem odločit. V bistvu je zelo odvisno od razpoloženja. Če se počutim dobro, mi je čisto vseeno kje sem, važno mi je pa s kom sem. Če sem down, mi je najboljše doma, slušalke na glavo ali pa kovter čez glavo ali pa **besno** čistim...

Recimo kot prostor sem vedno znova :2src: v zasnežene gorske vasice, sneg, belina, zrak, vzdušje in arhitektura so mi pravi balzam za dušo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...