Galadriel 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Moj "happy place" je šporhet (štedilnik op. a.). Ko sem besna, žalostna, nejevoljna in na splošno slabe volje, grem sčistit šporhet. Glede na stanje, v kakšnem se nahaja danes (jao...), sem zadnje čase precej dobre volje. Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 1,5km stran od hise tece potocek/reka (neki umes, ce si uber atlet lahk celo preskocis), po 1km pa se zlije v mini slap. No, tam je ta plac. Energetsko nabit, idealn za meditacije in opazovanje energij. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Gozd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 - Ko sem doma in sem slabe volje, grem laufat, na sprehod, v glavnem - narava. Ali pa poslusam odstekano musko, ali pa slikam ( ceprav zadnje case ne vec toliko)- Ko sem doma v prestolnici in sem slabe volje, grem v center, kjer dam skozi vse trgovine od Robovega vodnjaka pa do Trnovega Najveckrat pa objamem psa in se z njim igram, to mi da nek...lep obcutek...mi je ful fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 morje, sam ga nimam.drugac gozd, sam ga tud nimam.Grem pa na balkon, vdihnem, pogledam proti Smarni gori in sem prec boljs volje.Drugac pa mi je tovrstna meditacija tud obesanje cunj na balkonu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Če sem razburjena, al pa jezna me vedno najbolj pomiri, če grem na en dolg sprehod Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Men pa ne pomaga nč gruzga kot pa se zleknt pogledat eno risanko, mal še Animal planet pol pa ven z psičkama, ki jih v glavnem kr cartam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ja, jaz tud Mimi bozam pa muckam.Pa posodo pomivam, grozotno zoprno opravilo, v bistvu, najbolj sovrazim prav to..and yet.. se ful sprostim, meditiram (ko se koncno le spravim). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 jaz pa grem v mojo sobo, najprej poslušam cd buddha & bonsai, potem joga nidra in pri sproščanju palca desne roke ponavadi zaspim...al pa grem na orbitrek (sem šla že 1x!!!). Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> (sem šla že 1x!!!). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 definitvno se najbolje počutim v svoji domači okolici, narava, jezero, otok, pub obožujem svoj kraj, kjerkoli sem, vedno se vrnem z največjim veseljem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 skochniki (beli potok) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 tole je pa drug del zgornje fotke : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 uuu lepo aakhut Moj najlepši kraj pa je meni med našimi med vingradi, ko mi je full bad grem tja in se vržem na travnik pa lenarim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 aakhut,ful lepo jaz pa se najbolj pomirim na mojem vrtičku Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jaz tud Mimi bozam pa muckam.Pa posodo pomivam, grozotno zoprno opravilo, v bistvu, najbolj sovrazim prav to..and yet.. se ful sprostim, meditiram (ko se koncno le spravim). glede na to da imaš super službo in uspešno spletno stran + biznis mana (moža) me preseneča da nimaš pomivalnega stroja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Gozd za hišo... takrat ko imam res vsega dovolj grem za pol ure na eno klopco, kjer je najlepsi razgled.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Aakhut, ful lepo!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Meni je tudi najljubsi gozd, to je res prostor, kjer se lahko najdem, kjer imam mir.Prejsni teden sem si uzela nekaj casa in odala malo na sprehod, pa mi je bilo najlboljs ko sem vidla nekaj misk, pticke, ki so skakali ne dalec proc od mene. Drugace pa me lahko najbolj pomirijo moji mucki, ki so res najboljsi. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to da imaš super službo in uspešno spletno stran + biznis mana (moža) me preseneča da nimaš pomivalnega stroja No ja, recimo.Ga pa nimamo, ker smo ga pustili v prejsnjem fletu, da nam ni bilo treba prefarbat celga stanovanja, ko smo se na hitrico preselili, pa bi bila priblizno taka cifra, barvanje, pa smo skompenzirali.Pa itak je bil glasen in ne tolk zlo dober.Tu pa je kuhinja v kompletu, stara in vse in bomo itak novo rihtal nekoc (najprej smo kopalnico) in pol bo pa spet pomivalc na broju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 kopalnica, peneča kopel, svečke, tišina... potem gozd, tek in ena sobica, v kateri ustavim čas... in tudi jaz nimam pomivalca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Gozn ma ene najbolsih energij za regeneracijo in meditacijo.Prav tako voda... ceprav gozd je le gozd.Na vodo smo pa ribe "fukjene" L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ja valjdka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Že 2 dni premišljujem, kje je moj happy place, pa se nekako ne morem odločit. V bistvu je zelo odvisno od razpoloženja. Če se počutim dobro, mi je čisto vseeno kje sem, važno mi je pa s kom sem. Če sem down, mi je najboljše doma, slušalke na glavo ali pa kovter čez glavo ali pa **besno** čistim...Recimo kot prostor sem vedno znova v zasnežene gorske vasice, sneg, belina, zrak, vzdušje in arhitektura so mi pravi balzam za dušo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Meni najljubši kraj: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.