coccinelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že 2 dni premišljujem, kje je moj happy place, pa se nekako ne morem odločit...a veš, da jaz tudi samo da meni neke sneženo-ledene scene glih ne sedejo preveč... voda pa vsekakor (riba, itaq )... včasih (ko sem še v KR živela) sem imela en plejs ob kanjonu Kokre, kjer sem se ful dobr počutila... tle v LJ pa v bistvu nimam kakšnega spešl plejsa... samo če že ni voda, morajo biti vsaj drevesa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kokica, ful lepo! O ja.... Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 mene najbolj pomiri generalka stanovanja-najbolj pa čiščenje z vodo...drugače pa mir,tišina, samota... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Julijana, dobrodošla pri meni, vedno! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 mene pomirijo samo južni kraji, kjer je vročina brez vlage topli ,nekompicirani in preprosti ljudje tam je moja duša doma.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Moja postla!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene pomirijo samo južni kraji, kjer je vročina brez vlage topli ,nekompicirani in preprosti ljudje tam je moja duša doma.. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja juzni kraji, eksotika, kjer je cim bolj naravno, ne turisticno, kjer so ljudje od katerih se ucim; ma sam da grem potovat pa je vse ok ... ob vodi, morju kjer se mi ne da niti premikat... slap, gozd kjer so vile in škratki pa dober zrak , gore.Pa v sauni mi je tudi happy place Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Happy place...hm hm....rolerji...urca z rolerji....totalno happy.... pa camp Valkanela... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hm...bl se z musko sprostim, ko sem sama doma in jo nabijem naglas in pojem....al pa v avtu, ko vozim...hehe Prov kraja posebnega pa nimam, mi je pa lepo vsepovsod, ko vidim naravne lepote...ful se klišejevsko sliš, ampak je res lepa naša Slovenija....velik lepih plejsov...jih zlepa ne zmanjka...which reminds me....konc junija enkrat gremo s pevskimi v Škocjanske....tok so lepe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kjer koli, ko sem zaljubljen !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Happy place...hm hm....rolerji...urca z rolerji....totalno happy.... jes, jes Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 happy place je umen. k sm jst happy, je tut plac okol mene men happy; cetudi je to doma ali pa kje drugje.. sam ali pa skom... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa grem v mojo sobo, najprej poslušam cd buddha & bonsai, potem joga nidra in pri sproščanju palca desne roke ponavadi zaspim...al pa grem na orbitrek (sem šla že 1x!!!). a to je taka cingi congi muska? Jst rabim ponavad ruženje... al pa vsaj kakega Neila Younga.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>happy place je umen. k sm jst happy, je tut plac okol mene men happy; cetudi je to doma ali pa kje drugje.. sam ali pa skom... lepo Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to je taka cingi congi muska? Jst rabim ponavad ruženje... al pa vsaj kakega Neila Younga.. Ja lahko bi rekli da je taka muzika, mene pomirja in naredi dobro podlago, vzušje za meditacijo. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja lahko bi rekli da je taka muzika, mene pomirja in naredi dobro podlago, vzušje za meditacijo. to se moram še navadit, že v počivališču v savni ratam čist živčna ko jo slišim, pa zdej sem mal pr enih par zdravilcih to čula in me je full ne vem zakaj... ne morem se sprostit ob tem, a ni hecno, ko je pa to temu namenjeno? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> to se moram še navadit, že v počivališču v savni ratam čist živčna ko jo slišim, pa zdej sem mal pr enih par zdravilcih to čula in me je full ne vem zakaj... ne morem se sprostit ob tem, a ni hecno, ko je pa to temu namenjeno? o Mushi, mene tudi. Kar pike dobim, ko mi naštelajo tako musko. Pol vedno rečem, če lahko kar radio poslušam al pa kj druzga, normalno musko, me bolj sprošča. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 tak ko da bi mi en po živčkih brenku cosma, lahk poslušam Motorheade al karkol, odvisno od počutja, ampak skor zmeri lahk poslušam totaln šus, tist dojng bojng pa uaaaaaa... še ena taka. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 (popravljeno) Soca Popravljeno 4. junij 2005 -> natalie Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 morje-kamenjak pa v kšnem objemčku je tut ful fajnse ful rada objemam gozd,gozd,gozd fajn,fajn,fajn Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.