Skoči na vsebino

Happy place

Galadriel

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Že 2 dni premišljujem, kje je moj happy place, pa se nekako ne morem odločit...

a veš, da jaz tudi :inocent:

samo da meni neke sneženo-ledene scene glih ne sedejo preveč... voda pa vsekakor (riba, itaq x:px )... včasih (ko sem še v KR živela) sem imela en plejs ob kanjonu Kokre, kjer sem se ful dobr počutila... tle v LJ pa v bistvu nimam kakšnega spešl plejsa... samo če že ni voda, morajo biti vsaj drevesa xsrcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

Julijana, dobrodošla pri meni, vedno! x:Xx x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja juzni kraji, eksotika, kjer je cim bolj naravno, ne turisticno, kjer so ljudje od katerih se ucim; ma sam da grem potovat pa je vse ok ... ob vodi, morju x8Dx kjer se mi ne da niti premikat... slap, gozd kjer so vile in škratki pa dober zrak x:Ix , gore.

Pa v sauni mi je tudi happy place x:)x x:)x x:)x

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Happy place...hm hm....rolerji...urca z rolerji....totalno happy....

pa camp Valkanela... x^x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Hm...bl se z musko sprostim, ko sem sama doma in jo nabijem naglas in pojem....al pa v avtu, ko vozim...hehe

Prov kraja posebnega pa nimam, mi je pa lepo vsepovsod, ko vidim naravne lepote...ful se klišejevsko sliš, ampak je res lepa naša Slovenija....velik lepih plejsov...jih zlepa ne zmanjka...which reminds me....konc junija enkrat gremo s pevskimi v Škocjanske....tok so lepe.... :2src:

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa grem v mojo sobo, najprej poslušam cd buddha & bonsai, potem joga nidra in pri sproščanju palca desne roke ponavadi zaspim...al pa grem na orbitrek (sem šla že 1x!!!). x:Dx

a to je taka cingi congi muska? Jst rabim ponavad ruženje... al pa vsaj kakega Neila Younga.. xrolleyesx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>a to je taka cingi congi muska? Jst rabim ponavad ruženje... al pa vsaj kakega Neila Younga..  xrolleyesx

Ja lahko bi rekli da je taka muzika, mene pomirja in naredi dobro podlago, vzušje za meditacijo. xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Ja lahko bi rekli da je taka muzika, mene pomirja in naredi dobro podlago, vzušje za meditacijo. xDDx

x;)x

to se moram še navadit, že v počivališču v savni ratam čist živčna ko jo slišim, pa zdej sem mal pr enih par zdravilcih to čula in me je full ne vem zakaj... ne morem se sprostit ob tem, a ni hecno, ko je pa to temu namenjeno? x:)x

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>x;)x

to se moram še navadit, že v počivališču v savni ratam čist živčna ko jo slišim, pa zdej sem mal pr enih par zdravilcih to čula in me je full ne vem zakaj... ne morem se sprostit ob tem, a ni hecno, ko je pa to temu namenjeno?  x:)x

x:Dx o Mushi, mene tudi. Kar pike dobim, ko mi naštelajo tako musko. Pol vedno rečem, če lahko kar radio poslušam al pa kj druzga, normalno musko, me bolj sprošča.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

tak ko da bi mi en po živčkih brenku cosma, lahk poslušam Motorheade al karkol, odvisno od počutja, ampak skor zmeri lahk poslušam totaln šus, tist dojng bojng pa uaaaaaa... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

še ena taka. x:)x

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...