Behemoth 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 a je kdo tu na forumu, ki ima razvite kineze (psihokineza, telekineza, pirokineza, biokineza, aerokineza, kriokineza...) če slučajno kdo ima to razvito pa ne zna kako se reče...priročnik: telekineza: Premikanje predmeta iz točke A v točko B s pomočjo sile, ki ni fizikalno dokazljivapirokineza:Povzročanje vžiga predmeta s pomočjo uma.aerokineza: povzročanje gibanje zrakakriokineza: z močjo uma spremeniti temperatiro v prostorubiokineza: posegati v člokov DNK in ga po želji spreminjati plis naj se kdo javi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Jaz nimam teh sposobnosti. Te lahko vprašam, kaj misliš počet z telekinezo. Po moje je najbolj pomembno, da naprej spoznaš samega sebe. IN naprej obvladaš svoje telo. Šele potem greš na telekinezo. To sm tud jaz nekaj časa sprobaval. Samo res rabiš rabiš velikoo vaje. Več let. Jaz nimam še nič od zgoraj naštetega razvitega. Ampak saj tega sploh ne potrebujem. Ja je možnost, da greš na levo stran in takoj dobiš takšne sposobnosti. Kaj je leva stran sm že pisal na forumu. Al se pa sam trudiš. Tko upam da nisem vse zakompliciral. Kaj se tiče posega na DNK, boš moral pa učitelja najt. Ker tega še nisem zasledil kako se sploh spreminja. Počasi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 je kdo slučajno rekel, da nameravam kaj počet? Jaz jo mam za svoje pojme dobro razvito. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 a ne...duše pa ne bom prodal hudiču, da bi se takoj nauču predmete premikat...sicer pa brez vloženga truda tud te sposobnosti ne znaš prav cenit... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>je kdo slučajno rekel, da nameravam kaj počet? Jaz jo mam za svoje pojme dobro razvito. Torej že lahko premikaš predmete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej že lahko premikaš predmete?ja, vsaki jiha laho, le tega se zaveda ne. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, vsaki jiha laho, le tega se zaveda ne.Behi, dej ne me strašit! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, dej ne me strašit! če pa je res, enako kot ti nisem vedel in ko sem probal me je sam vrglo. Veš kaj probaj, vzemi v roke nihalo ali pa karkoli na vrvici in ga probaj z mislimi usmerjat, uspelo ti bo v prvo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 nisem vedela ,da se temu rece kineza.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 tak se reče ja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 meni se dogajajo cudne stvari kr dost,pa nikoli ne vem kam spadajo,kako se temu rece,od kod prihaja in zakaj tocno k meni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni se dogajajo cudne stvari kr dost,pa nikoli ne vem kam spadajo,kako se temu rece,od kod prihaja in zakaj tocno k meni ti maš same neke magijske izkušenje, meni pa se nič paranormalnega noče dogajat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Tole z nihalom deluje pri vsakomur pomoje...Js sm ga vrteu skor po vzorcu ...Ampak to zat, ker nihalo je zelo obcutljivo, sploh se bolj, ce ga nabijes s svojo energijo... potem samo se sledi umu kot kuzek za kostjo. Drgac pa se pazi leve pa desne strani. so obe fatalne.Magija pa ni nobena paranormalnost, magija je del vsakega cloveka, kot tud mana. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti maš same neke magijske izkušenje, meni pa se nič paranormalnega noče dogajat behe,jaz si nisem tega nikoli zelela.se mi pa dogajajo res carovnije ena za drugo.ce seveda temu lahko recem carovnija Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole z nihalom deluje pri vsakomur pomoje...Js sm ga vrteu skor po vzorcu ...Ampak to zat, ker nihalo je zelo obcutljivo, sploh se bolj, ce ga nabijes s svojo energijo... potem samo se sledi umu kot kuzek za kostjo. Drgac pa se pazi leve pa desne strani. so obe fatalne.Magija pa ni nobena paranormalnost, magija je del vsakega cloveka, kot tud mana. L.ja sej, pa to je osnova za razvoj telekineze <{POST_SNAPBACK}>behe,jaz si nisem tega nikoli zelela.se mi pa dogajajo res carovnije ena za drugo.ce seveda temu lahko recem carovnijajah, jaz pa si to želim pa se mi ne dogaja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ah dej,behe...zakaj si pa to zelish?prevec filmov najbrzh gledash,pa mislish da je to super al kaj? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Jah sej.. ko si necesa nehaz zeleti in preprosto zivis/delujes v zivljenju, ti bo zacel dogajat. povsod. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Kaj se tiče nihala. Nihalo ni isto kot kineza. Z nihalom lahko kaj vprašaš ali kaj podobnega. Tudi če imaš telekinezo razvito. Kaj ti pmaga, če boš lahk iz 5 m premaknil svinčnik. Mislim kam se ti tako mudi Behemoth? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah dej,behe...zakaj si pa to zelish?prevec filmov najbrzh gledash,pa mislish da je to super al kaj?jah, pa ne mislim ok, blo bi fajn enega poltergajsta vidit <{POST_SNAPBACK}>Jah sej.. ko si necesa nehaz zeleti in preprosto zivis/delujes v zivljenju, ti bo zacel dogajat. povsod. L.jah, kaj pa misliš da trenutno delam, no saj si ne želim tega tak močno, ampak fajn bi blo vidit <{POST_SNAPBACK}>Kaj se tiče nihala. Nihalo ni isto kot kineza. Z nihalom lahko kaj vprašaš ali kaj podobnega.Mah čist isto je, ma ja bolj vem kot ti. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ja ok lahko premikaš nihalo po svoji volji. Lahko ga pa uporabljaš še za druge namene. Pa pri nihalu, držiš vrvico v roki. Tako, da tole ni kineza. Pri kinezi, nisi z ničemer povezan z objektom. Tko za razlago in primerjavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Matjazzek ma tule zlo prav po eni strani.Ti nihalo drzis v roki in ga premikas preko svoje energije in ne mentane sile.Kar je seveda veliko lazje.... Probi ga ubesit kam, in ga z razdalje 50cm premikat. Drgac pa poltergajsti ... heh...ti mislis vrjetno Astralno dimenzijo?V njej si trenutno, samo nezavedno... spis. Recimo da sanjas, le da so trenutne sanje malo bolj brezvezne kot Astralna dimenzija, kjer lahk pocnes vse. Ce bi pa rad to dosegu - to je pa astralno potovanje oz Astralna projekcija - kar si ze 1x sprasvau ce se ne motim. Al pa si razvij indigo cakro (tretje oko). L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 sam eno vprašanje - kaj pa je namen vsega tega poseganja v stvari okol sebe? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam eno vprašanje - kaj pa je namen vsega tega poseganja v stvari okol sebe? Da se ne rabiš za vsako figo vstat in kar na daljavo vse opraviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 a pa dej no..... sam podpiranje lenobe torej..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pa dej no..... sam podpiranje lenobe torej..... Nekaj takega ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.