Skoči na vsebino

Kineze


Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja mene pa tale telekineza tut full zanima, sam ne vem če bom kdaj to lohka počeu.....bi blo pa full dobr mislm vrjetn bi si s tem mal svojo samozavest poveču, al pa ne vem no saj tku mislm.....drgač ša behe a maš ti kk predlog kaku bi to začeu vadit???? x:px  x:Dx  al sam s tem nihalom probam???? :eek:  no sej bom nekak probu sam vrjetn to ne bo glih na hitro k nism tuk še duhovno razvit.....mam že 1 stopno rejkija sam tko druzga pa glih ne.....upam pa de bom meu....no sej vrjetn bom meu še priložnosti pa se  bom še bol potrudu za moj duhovni razvoj x;)x  x:px  drgač mam pa še velik časa x:Dx

Ja, lej najpre tak za finto probaj nihalo držat z roko da se naučiš premikat, potem pa ni lih treba z nihalom, naredi si tako 10 cm dolgo palčko iz alufolije potem pa jo natakni na nekaj špičastega in potem jo probaj premikat v željeno smer, nič ne rabiš napenjat, bodi proščen in z mislimi narahlo premikaj. V roku 1 meseca - že ne več bi moral opaziti da se nekaj dogaja.

Pa dugovni razvoj nma s tem nobene veze.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ja pa pozabil sem napisat: HVALA x:Dx  x;)x

prosim

 

<{POST_SNAPBACK}>Samo ko takole obvadaš kinezo. S kolikšno hitrostjo pa lahk letiš? Če šibaš hitrejše od zvoka potem tud pritegneš kar nekaj pozornosti nase.  xDDx

ne ne moreš, ker to ni za važenje :o|o: :xx!:

 

<{POST_SNAPBACK}>Ne morem se spomnit priimka enega radiostezista iz LJ, ki obvlada tud astralna potovanja in je nekomu z nihalom pravilno napovedal tudi stevilke za loto - SEDMICO!, en starejsi gospod, ne vem niti, ce je še ziv, v glavnem je rekel, da tretje oko se lahko razvija in odpre, sposobnost telekineze pa je prirojena, se meri v procentih in nanjo ne moremo vplivati. Vecinoma imajo ljudje okol 50% ali manj, nekateri 20%, nekateri sploh nic.  Povečati in razviti pa se je nikakor ne da, ce pa že, pa le malenkostno! Kaj vse lahko dleas s tocno toliko in toliko % razvitostjo te sposobnpsti, pa ne vem, ni rekel.

Domančič in Kranjske Gore vem,da lahko predmete premika, ce hoče in je to zmoznost pr sebi odkril še preden je zacel zdraviti z bioenergijo.

to je totalna laž, moja poznanka ni imela nič razvito, pa si je potem vse kar piše v prvem postu razvila. Tako da ne nekaj na pamet.

 

<{POST_SNAPBACK}>Hm torej le imajo kineze nekaj veze z duhovnostjo.

ne nimajo. :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Behemmoth, tu nekaj mešaš ti. Vsak ima prirojeno. Vendar nihce nima razvito ali pa redkokdo. Tako kot je vcasih lahko prirojena sposobnost prevajanja bioenergije. Vendar ce oseba ne vadi, se ne bo nikoli udejanjala in dokazala.

    Tvoja znanka je torej morala imeti to lastnost prirojeno v vec %, kot ima vecina. Ker ce ne bi imela povecane sposobnosti, tega ne bi mogla niti razvijat. Prav vsakdo pac ne more.

To niso moja dognanja, lahko ti povem samo, da mi je takole razlozil star gospod, ki ima za razliko od tebe premnogo izkusenj s telepatijo, telekinezo, astralnimi potovanji in radiostezijo, vec kot 30 let! Kakosežepiše...Ce bi vedla, bi te poslala k njemu, pa kar njemu govori, da si naj ne trdi necesa na pamet...ves, taki starci imajo izkusnje in "govorijo na pamet" na podlagi svojih izkusenj, nic drugega.

Ko pravis, da ta sposobnost nima zveze z duhovnostjo...itak da tvoje mnenje ovrže ze samo dejstvo, da gre za paranormalen pojav (in to je duhovnost)...vsakdo ki pa JE sposoben delat paranormalne pojave, pa je to dobil v dar na svoji dolgi poti. (kajti nobenemu egoisticnemu, vase zaverovanemu, na zemeljske uzitke vezanemu cloveku ne bo dano te sposobnosti dobit...cetudi bi imel povecano moznost, mu je ne bo uspelo razviti...Vsaka od paranormalnih sposobnostih bo dana samo "prečiščenemu", (oz. znal jo bo razviti) takemu, v čigar srcu je strpnost, ljubezen)

Ja vsak ima prirojeno, aja pa misliš da je ona to razvijala pri 12? Ma pajade, ona je si pri40 začela to razvijat in lahko dela zdaj take stvari kot si nitit misliti ne moreš. In vsakdo lahko, čist vsak, ko se rodiš maš je največ razvito ampak potem tega na uporabljaš in bolj si star težje razviješ. Pa rečit temu gospodu naj si kako knjigo o tem kupi, ker če si on nekaj razvije in ne dela poskusov z drugimi nima kaj trdit, jaz to govorim to kar sem prebral, in inštitut v amriki trdi popolnoma drugače kot tist gospod tvoj. Pa lej, če bi nekdo to hotel izkoriščat, no če bi človek bil takšne sorte, najverjetneje nebi verjel v to in po moje nebi hotel izgubljat časa.

Ker take stvari, ki lahko uničijo človeštvo verjetno vesolje nebo dopustilo nekemu psiho morilcu :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ti ne razumes mojih misli. Mogoce misliva isto, pa ti povem še enkrat, v cem vidim razliko.

Ti sklepas, da ce ima nekdo povecano sposobnost, da jo bo tudi veckrat uspesno pokazal. Ravno tu je kleč - mi lahko imamo te sposobnosti povišane, (prirojene imamo itak vsi, toda moc te sposobnosti je tudi odlocilna za kasneje)

vendar pa so speče v nas! (Saj jih vsi imamo do dolocene mere in ta clovek jih meri v %), in jo je potrebno še RAZVIJATI z vajo. Obstaja pot do tega, ne gre kar brez vaje, kljub visoki sposobnosti. In vseeno je, ali je oseba, ko zacne z vajo, stara 12 ali 40.

To kar pravis, da imamo vsi v zgodnjem otrostvu razvito, vendar nam kasneje zamre, to se strinjam.

ja se strinjam. samo lej, da se dva odločita ki sta enako roje da bosta razvijala, ampak eden ima slabše razito kot drugi (ob rojstvu) pri 12 bo tisti ki ima več razvito npr. z aerokinezo ustvarjal nevihte kot jih človeštvo še ni videlo in to z lahkoto, drugi ki pa ima slabše razvito pa bo isto lahko delal ampak se bo pa rabil full mantrat zravn.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tako ja. In kaj vse tvoja prijateljica dela? Moj bratranec iz tujine je imel punco, katere mati je zivela ob nasilnem mozu. Pri starosti 35 let je ta njena mama nekako zacela razvijat to sposobnost. Pred mojim bratrancem je zvijala zlice, premikala kulice, kar tako...polni ali prazen kozarec pijace, ni ji blo važno. Bratranec je rekel, da je samo "hudo" pogledala za nekaj sekund, pa je ze šlo ali letelo, kakor si je bila zamislila. Imela je tud druge sposobnosti, npr, znala je v trenutku nevarnosti napraviti svoje telo v samo 5 minutah (tu pa ni slo v nekaj sekundah) popolnoma brezcutno in lahko bi ji delal, kar bi ji hotel, kot da je padla v speči trans. Mojemu bratrancu je rekla, da v teh trenutkih ni v telesu, ampak da gre ven iz telesa. Njegova punca je imela komaj 14 al 15, ko sta zacela hodit in zato je nekaj casa ni upal nagovorit na seks, ker se je bal, da se mu bo mati kakorkoli mascevala. Kasneje je videl, da je bil ta strah cist neupravicen, ker se ona res nikoli ni vtikala v nikogar. Vcasih je baje demonstrirala pred znanci kaj novega, ce so jo ze prosili. Mi je prav zal, ker je moj bratranec po 10 letih prekinil zvezo s to punco in se skregal in tako se nikol ne bom odpravila z njim do nje na obisk, da bi imela v zivo priloznost videt to čudo.

Ja sej, zanimivo ;) Pa ne, verjamem da ni bila tko zlobna da bi se onemu fantu maščevala. Obstajajo dobre mamice :D

Ja, kaj ona dela, ja lej včasih kontrolirano včasih pa ne. Npr. ko je fuull huda kar nezavedno prikliče nevihto in tak strele pa to. jah zavedno pa lshko marsikaj naredi.

Ja ima pa to razviro da lahko s pogledom prižge šveco - pa tudi kaj večjega - ima kontrolo nad vremenon, teleportacija, lahko premika stvari z umom, spreminja temperaturo v prostoru, kontrolira človeški DNA, ima sposobnost polaganja rok - bioenergije, bilokacije - da se lahko pojavla na več mestih, astralna potovanja - zapusti svojo telo v nekaj sekundah, levitacija, mislim ej svašta ima razvito, to samo lahko gledaš zravn in se čudiš kaj človek saj zmore.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>sej ne morem verjet svojim očem....kje se dobi kakšno predznanje o tem? Crowley? res hudoooo

Pri crowley lih najmanj, on ni mel pojma o tem. Jaz sem to spoznal prek te moje poznanke.

 

<{POST_SNAPBACK}>Heheh jaz lahko berem in se magari vse na pamet naucim, pa bom še vedno samo teoreticno vedela , pa nič nardila:)

točno tak xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

no, pa vseeno so se ti morali od nekod naučiti...pa me zanima, od kod...

verjamem, da to vzame mnogo let dela...vendar nekje mora biti to znanje na dosegu...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

še nekaj...je možno, da lažje razvijajo kinezo le bolj zrele duše na višji stopnji, ki v duhovnem svetu že obvladajo oblikovanje materije? Mlade duše pa tega niso sposobne, in se zato tudi v zemeljskem življenju tega ne morejo naučiti?
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tisti, ki vedo kako to gre so tiho,.... Bi me zelo presenetilo, če bi kdo, ki to obvlada pisal na forum,....

Kdor je pripravljen in zrel za to, bo se malo poglobil v prvi post in videl kaj morate delati. npr. za aerokinezo povzročiti gibanje zraka (pa da nebi kdo zdak začel mahat z rokami)

Dam vam namig za kriokinezo: drgnite roke med sabo enih 15 sekund potem jih stresite in jih dajte pred sobni termometer. Predstavljajte si da vdihujete rdelo barvo, in naj že ta barva ima vroč učinek (naj vas segreje) in jo čez roke prevedite v termometer. Meni je v prvem poskusu uspelo dvignit temperaturo termometra za 5°C :wOOt: za ohlajanje uporabite modro barvo in isti postopek.

 

<{POST_SNAPBACK}>no, pa vseeno so se ti morali od nekod naučiti...pa me zanima, od kod...

verjamem, da to vzame mnogo let dela...vendar nekje mora biti to znanje na dosegu...

Niti ne, pri posameznikih par mesecev, par tednov, par dni. Odvisno.

 

<{POST_SNAPBACK}>še nekaj...je možno, da lažje razvijajo kinezo le bolj zrele duše na višji stopnji, ki v duhovnem svetu že obvladajo oblikovanje materije? Mlade duše pa tega niso sposobne, in se zato tudi v zemeljskem življenju tega ne morejo naučiti?

ne

 

<{POST_SNAPBACK}>moje sanje ja :D lezim v postelji in pisem poste na LNF hehe :D

pametno :wOOt:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Ja, lej najpre tak za finto probaj nihalo držat z roko da se naučiš premikat, potem pa ni lih treba z nihalom, naredi si tako 10 cm dolgo palčko iz alufolije potem pa jo natakni na nekaj špičastega in potem jo probaj premikat v željeno smer, nič ne rabiš napenjat, bodi proščen in z mislimi narahlo premikaj. V roku 1 meseca - že ne več bi moral opaziti da se nekaj dogaja.

Pa dugovni razvoj nma s tem nobene veze.

 

 

Zaradi zanimanja za to področje, sem tudi jaz izdelal kazalec iz alufolije in ga nataknil na šivinko in ga poskušal vrtet z mislimi. xegox xwizardx

Pred poiskusom sem bil precej optimističen, ker sem lahko nihalo vrtel v poljubne smeri in mi je to uspevalo brez večjega truda. Ko pa sem poskusil z kazalcem iz alufolije pa ni bilo nikakršnega uspeha. :C: Porajati se mi je začelo vprašanje, če slučajno nihalo ne kroži v željene strani, ker ga držimo v roki x?x x?x in nekako mikro premiki v prstih povzročajo gibanje v željeno smer x?x in da tu nima moč misli veliko zraven. Ko pa z zadevo nimamo direktnega stika pa se zadeve malo zakomplicirajo. Zanima me če vam je res uspelo vrteti kaalec v željene strani, sploh če je bil pokrit z kozarcem od kumaric?

 

Tisti, ki imate izkušnje s tem pa lahko natančno poveste, kako se takšen poizkus izvede.

 

Hvala za zainteresirane odgovore x:)x xDDx x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

mmm........a misliš da bi ti to moralo vspeti že prvič, drugič, tretjič??? to moraš vaditi razen če res nimaš že razvitih!!! mal še probaj pa boš videl če se bo kaj začelo dogajati x;)x
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pa čemu je tole vse skupaj namenjeno?

 

Da premikaš stvari, da netiš ogenj...itd., pa da veter delaš xDDx

 

torej da kontoliraš vse okoli sebe ..al kaj?

 

Zakaj je to dobro?

 

a si potem boljša faca kot tisti, ki tega ne znamo ...smo mlade duše ....

 

samo razmišljam...v končni fazi me pa tale odgovor zares zanima.

 

Oprostite moji tečnobi zdele :8):

 

 

pozdravček xsrcx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa tega ne gledam tako. To gledam kot dokaz samemu sebi, da ni ves trud zaman in da sem sposoben stvari, ki mi odpirajo nove možnosti za razvoj. Niti malo ni to iz želje po dokazovanju drugim. Takšne stvari so lahko mejniki, ki ti pokažejo pot naprej.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 8 months later...
Tudi men zelo zanimajo te stvari, predvsem psihokineza in sem tudi ze nekaj treniral.. :) vsak vecer 15-20 min meditacije, nato pa sem poskusal premakniti psi wheel.. vendar se zaenkrat brez uspeha.. :( poskusam pa ze nekje 3 tedne..
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Če se že ukvarjaš z meditacijo je najpomebnejše širjenje dobre vibre ali ljubezni ali karkoli v tem smislu.

Ne pa, da se mučiš z takšnimi brezveznimi stvarmi kot je premikanje predmetov z mislimi.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 4 months later...
Tudi men zelo zanimajo te stvari, predvsem psihokineza in sem tudi ze nekaj treniral.. :) vsak vecer 15-20 min meditacije, nato pa sem poskusal premakniti psi wheel.. vendar se zaenkrat brez uspeha.. :( poskusam pa ze nekje 3 tedne..

aa, to pa sem jaz tudi zasledil, lej en nasvet: zaupaj vase, in ko meditiraš si ponavljaj eno afirmacijo, ki te bo prepričala, da zmoreš to, drugače pa premaknit nekaj, če že prej nisi nič vadil, traja nekaj mesecev! Jaz si aerokinezo razvijam že nekaj let, pa še vedno ne morem ustvarit ene super-nevihte! Je pa fajn ko je oblačno da oblake odženem x:Dx

 

Če se že ukvarjaš z meditacijo je najpomebnejše širjenje dobre vibre ali ljubezni ali karkoli v tem smislu.

Ne pa, da se mučiš z takšnimi brezveznimi stvarmi kot je premikanje predmetov z mislimi.

Zakaj pa brezveze?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...