Skoči na vsebino

Kineze

Behemoth

Recommended Posts

Eh... namen vsega skupi je, da zacnejo se tisti ludje, ki so tuk nazadnjaski, da jim mores pred ocmi prevrnat kanto, da verjamejo - verjet!

Ne mislat da bote lahk to kr izkoriscal pol... gre se zato, da sprejmes duhovno pot, to so le stranske nagrade ... vsi jih pa seveda nerabjo. ;)

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj bi se trudil nekoga tudi na takšen način prepričevat. Če ne verjame pač ne verjame. Tudi, če boš pred njim prevrnil kanto bo še vedno skeptičen. Če ne še bolj.

Men je najbolše od kineze levitacija lastnega telesa. To je uporabno. Samo da dosežeš to stopnjo pa moreš spet .... velik delat. In vedet kaj sploh delaš. NI samo tako enostavno višat energijske nivoje.

<{POST_SNAPBACK}>sam eno vprašanje - kaj pa je namen vsega tega poseganja v stvari okol sebe? x:Dx

ne vem, to je po moje razvijanje stvari ,ki jih ti že itaq maš :blink: :D

<{POST_SNAPBACK}>Da se ne rabiš za vsako figo vstat in kar na daljavo vse opraviš  x:Dx

heheh, ma pajade :D

<{POST_SNAPBACK}>a pa dej no..... sam podpiranje lenobe torej..... x:Dx  x:Dx  :palec:

xbendx

tak zgleda ;)

<{POST_SNAPBACK}>Nekaj takega ja  x:Dx

:D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj bi se trudil nekoga tudi na takšen način prepričevat. Če ne verjame pač ne verjame. Tudi, če boš pred njim prevrnil kanto bo še vedno skeptičen. Če ne še bolj.

Men je najbolše od kineze levitacija lastnega telesa. To je uporabno. Samo da dosežeš to stopnjo pa moreš spet .... velik delat. In vedet kaj sploh delaš. NI samo tako enostavno višat energijske nivoje.

in kaj boš z levitacijo?

cosmic dancer

Mene bi tudi to zanimal... pol bi sel lahko solirat vsako steno... če bi ruknu mi nebi bilo nič, ker bi pač poletel do tal, hehehe xDDx .

Drugače pa behi a maš kje navodila za te zadevce? V današnjem življenju je za večino ljudi to sicer neuporabno.

ok...ti kr dej, ce ti je tok do tega, sam pol poklic, k me sam zanima kako to zgleda (ceprav mi ni do tega - mam 2 nogi in ce sem tko narjen, pol se ne bom ubadal y takimi recmi) x:Dx x:Dx
cosmic dancer

(popravljeno)
x:)x Jaz sem imela parkrat priliko videti človeka, kako je levitiral. Izgledalo je v bistvu zelo preprosto. Ta gospod se je malo razkoračil, priprl oči, narahlo odprl čeljust, roke. pa z razprtimi prsti držal ob telesu. Zgodilo se je zelo nežno! Nič ne poletiš v luft, kot kakšna raketa, ali pa, da bi kot Supermen letal po sobi. Samo zaplaval je v višino, tako, kakšnih 30-40 cm od tal. Bilo je čudovito! V zraku je dobesedno zasijal ; takrat sem imela tudi prvič priliko videti človeka kot svetlobno jajce, o čemer sem, že veliko let pred tem, brala pri Don Huanu. x:)x Popravljeno -> julij

x:)x Ja, v živo! Nazadnje leta 2000, v Centru alternativne medicine v Avtocampu Ježica. V sobi nas je bilo okrog 10, čas dogodka pa je bil takorekoč polnočnica, se pravi 24. december. To je bil g. Stanojevič, ki se je, pred nami tudi izničil, tako, da so od njega ostale samo manšete in vratnik bele srajce. V tistem obdobju (nekje od l. 96-2000 ) smo bili precej povezani z njim. Povzročil je začetek korenitih sprememb v mojem življenju in življenju naše družine. Bil je prvi, ki sem ga videla obsijanega v žaru svetlobe, kot svetlobno jajce, o čemer dobro piše Castanjeda. x:)x

Je tukaj ne gre za praktično uporabnost ampak za spoznanje. To pomeni, če človek tako obvlada svojo energijo, da leti potem počne še marsikaj drugega. Tako, da je to samo ena od njegovih sposobnosti. Tako predvidevam.

Ne vem kako je prišel do takšne stopnje upravljana z energijami.

Drugače sem jaz na tej stopnji, da lahko energijo pošljem v določene organe al kateri drug del telesa. Mi pomaga pri dieti pa tko.

Vsak, ki meditira občuti energijo. Samo če hočeš pa potem to energijo usmerjat je pa potrebno veliko trdega dela. Predvsem si moreš vizualizirat. Moreš združit svoj um in energijo ki je okol tebe, da jo lahko usmeriš na določen del.

Seveda jo jaz občutim kot toploto. In jo ne morem tako usmerit, da bi lahk z njo kaj premikal kaj šele levitiral. Po takšne postopku moreš delat.

Tko na kratko. Je težko za razložit. V glavnem če nimaš potprljenja ne boš nikamor prišel. Seveda se potrpljenje šteje v mesecih in letih.

ne ne

ne pravim konkretno zanjga

mislim samo, če je ta levitacija samo nek preizkus, do kje je prišel človek, ki se pač s tem ukvarja (kdorkoli) x:)x

za una leta vem ja - mesece bi loh najbrž mirno spustu x:Dx

včer smo meli spet pri tai jiju - pravi mojster: 10 let yang šola, nadaljnih 10 chen šola, pa še 10 let eno ali dve orodji - no po 30 letih NEKAJ znaš.... x:Dx

spodbudno, ni kaj x;)x

xsmx xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

Ja je treba delat. Tud, če hočeš vozit kolo potrebuješ nekaj vaje. kaj šele za druge sposobnosti. Pač tist ko je vztrajen bo dosegel svoj cilj.

Sej vi bi lahk učitelja mal testiral. Recimo bi ga vsi naenkrat napadli. Štireje bi ga prijeli za roke in štirje za noge in ga položil na tla. IN če se reši ... Tko. Samo ne vzet resno x:)x

itak da ne.......sej sploh nebi do tega prišli kar si napisal x:Dx

se človk v vsakem momentu zaveda kaj se dogaja okol njega, tko da ne bo s tem planom nč...... x:)x

xbendx xbendx

cosmic dancer

ja mene pa tale telekineza tut full zanima, sam ne vem če bom kdaj to lohka počeu.....bi blo pa full dobr mislm vrjetn bi si s tem mal svojo samozavest poveču, al pa ne vem no saj tku mislm.....drgač ša behe a maš ti kk predlog kaku bi to začeu vadit???? x:px x:Dx al sam s tem nihalom probam???? :eek: no sej bom nekak probu sam vrjetn to ne bo glih na hitro k nism tuk še duhovno razvit.....mam že 1 stopno rejkija sam tko druzga pa glih ne.....upam pa de bom meu....no sej vrjetn bom meu še priložnosti pa se bom še bol potrudu za moj duhovni razvoj x;)x x:px drgač mam pa še velik časa x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...