FixMinze 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 IMHO gre tukaj bolj zato, da ti svoje misli usmerjas v neko dejavnost z Ljubenzijo oz. z resnicno Predanostjo. In preko tvojih usmerjenih misli ter Ljubezni in Predanosti nato deluje Sila kateri nekateri recejo Bog, Satan lahko je to Angel ali Vodnik odvisno kaj pocnes. Predvsem bi rad povedal, da gre za obcutek,ko nekaj zunaj tebe in hkrati znotraj tebe deluje, kot Eno a vendar loceno s pomocjo tvojih misli. Lahko bi rekli, da je obcutek, da nekdo to pocne zate, vendar bi to bilo zelo oklesceno Obcutje. Sam sem se tudi z oblaki nekaj igral, mi je blo izredno lahko, pa nikoli nisem bil preprican, da to resnicno je tako kot zgleda in sem se nehal s tem igrat + precej bolj osnovne stvari nisem imel urejene. Zadnje case bolj razmisljam na nacin,da Zivljenski Tok deluje zame, ker jaz delujem zanj,kot simbioza z Zivljenjem. In se potem stvari, o katerih tako razmisljam na ta nacin odzivajo. Predvsem je vreme velikokrat na moji strani - je zanimivo obcutje gledat oblake kako se trgajo, takrat,ko ti je to najbolj po volji. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Gre mislim, da tudi zato, da nekako dojemas to Iluzijo obstojecega, oblaki se mi namrec ze od nekdaj zdijo zelo Otipljivi, kot da bi se jih v misli lahko dotikal na zelo Cuten nacin, kot da so skoraj umetno postavljeni/razporejeni na nebo. IMHO veliki rezultati pridejo, ko pustis, da se zgodi Tvoja/Njegova misel in ne, ko nekako na silo usmerjas misli v dejavnost. Z materialom okoli sebe pa se nisem se prevec igral. Tud zdi se mi, da je to povezano z Duhovnostjo, nekako z izkusnjami Duse, ki se potem kazejo kot prirojene lastnosti, ki pa jih je potrebno odkriti in se to lahko potem kaze, kot priucene sposobnost. Verjamem pa tudi, da lahko Dusa dozivi v enem zivljenu razcvet in ogromen napredek vendar zato potrebuje pomoc bolj Razvitega cloveka, da mu/ji preda Znanje Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Jaz isto, s to razliko, da sem mislil kaj tu delajo Kitajke :D IMHO gre tukaj bolj zato, da ti svoje misli usmerjas v neko dejavnost z Ljubenzijo oz. z resnicno Predanostjo. In preko tvojih usmerjenih misli ter Ljubezni in Predanosti nato deluje Sila kateri nekateri recejo Bog, Satan lahko je to Angel ali Vodnik odvisno kaj pocnes. Predvsem bi rad povedal, da gre za obcutek,ko nekaj zunaj tebe in hkrati znotraj tebe deluje, kot Eno a vendar loceno s pomocjo tvojih misli. Lahko bi rekli, da je obcutek, da nekdo to pocne zate, vendar bi to bilo zelo oklesceno Obcutje. Sam sem se tudi z oblaki nekaj igral, mi je blo izredno lahko, pa nikoli nisem bil preprican, da to resnicno je tako kot zgleda in sem se nehal s tem igrat + precej bolj osnovne stvari nisem imel urejene. Zadnje case bolj razmisljam na nacin,da Zivljenski Tok deluje zame, ker jaz delujem zanj,kot simbioza z Zivljenjem. In se potem stvari, o katerih tako razmisljam na ta nacin odzivajo. Predvsem je vreme velikokrat na moji strani - je zanimivo obcutje gledat oblake kako se trgajo, takrat,ko ti je to najbolj po volji. Gre mislim, da tudi zato, da nekako dojemas to Iluzijo obstojecega, oblaki se mi namrec ze od nekdaj zdijo zelo Otipljivi, kot da bi se jih v misli lahko dotikal na zelo Cuten nacin, kot da so skoraj umetno postavljeni/razporejeni na nebo. IMHO veliki rezultati pridejo, ko pustis, da se zgodi Tvoja/Njegova misel in ne, ko nekako na silo usmerjas misli v dejavnost. Z materialom okoli sebe pa se nisem se prevec igral. Tud zdi se mi, da je to povezano z Duhovnostjo, nekako z izkusnjami Duse, ki se potem kazejo kot prirojene lastnosti, ki pa jih je potrebno odkriti in se to lahko potem kaze, kot priucene sposobnost. Verjamem pa tudi, da lahko Dusa dozivi v enem zivljenu razcvet in ogromen napredek vendar zato potrebuje pomoc bolj Razvitega cloveka, da mu/ji preda Znanje Ja sej psihokinetične sposobnosti so vse priučene, vsak jih lahko obvlada. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pja saj; amppk nekdo si lahko zgolj zaradi prirojenost, priuci vec teh sposobnosti. Vse kar doseze dalje od prirojenosti, pa je povezano z novim pridobljenim znanjem Duse, ce govorimo v tem kontekstu. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pja saj; amppk nekdo si lahko zgolj zaradi prirojenost, priuci vec teh sposobnosti. Vse kar doseze dalje od prirojenosti, pa je povezano z novim pridobljenim znanjem Duse, ce govorimo v tem kontekstu.Ne priuči si jih več, ampak jih v poznejših časih bolj obvaduje. Zelo pa je tudi odvisno od vzgoje, meni nikakor ni uspelo obvladovati aerokineze, ker sem vedno bil v dvomih, ampak mi pa je prijateljica pokazala, da to zares obstaja, in od tedaj nimam več težav Če so te že od rojstva učili, da to ne obstaja - potem imaš v prihodnosti težave, in to velike. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 Kaj to je blo men mišljeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 O a napacen smesko, palec ali da hand mogu bi bit pa je meni to bolj ali manj isto. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 aja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zakaj pa brezveze? Mogoče zato, ker lahko na koncu premakneš samo en svinčnik ali pa kaj podobnega. Za to pa ne rabiš kineze in lahk čist simpl uporabiš roko. Tko vsaj jaz mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. september 2006 Avtor Prijavi Deli 8. september 2006 Mogoče zato, ker lahko na koncu premakneš samo en svinčnik ali pa kaj podobnega. Za to pa ne rabiš kineze in lahk čist simpl uporabiš roko. Tko vsaj jaz mislim.Ja mislim, manj energije porabiš, pa še hitreje gre Ja samo, zelo je fajn gledat, in se navduševat kaj vse tvoja glava in TI lahko zmoreš Pa praktično je, npr. za poplave ustavljat na daljše dolžine, npr, lahko preprečiš dež, da nebo več voda narasla Pomagaš ljudem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cayrex 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Tudi men zelo zanimajo te stvari, predvsem psihokineza in sem tudi ze nekaj treniral.. vsak vecer 15-20 min meditacije, nato pa sem poskusal premakniti psi wheel.. vendar se zaenkrat brez uspeha.. poskusam pa ze nekje 3 tedne.. yo mislim, ne. poskusi kaj bol preprostega, naprimer premakniti veternico iz alofolije! skoncentriraj se na veternico oz. na rob konice. misli samo na veternico, na vetrnico in na nic drugega, vsaj 10 min. nato pa si predstavljaj kako se zacne verteti, to si moras tako intenzivno predstavljati da ze vidis kako se verti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 yo mislim, ne. poskusi kaj bol preprostega, naprimer premakniti veternico iz alofolije! skoncentriraj se na veternico oz. na rob konice. misli samo na veternico, na vetrnico in na nic drugega, vsaj 10 min. nato pa si predstavljaj kako se zacne verteti, to si moras tako intenzivno predstavljati da ze vidis kako se verti....On je mislil psihološko vreteno, kar pa ni enako kot fizično vreteno scooty, veš kaj ti priporočam, da uporabljaš power meditation - ,editacijo ki ti raztegne avro, ker od avre je odvisno s kakšno močjo in uspehom boš to delal. Enostavno si predstavljaj, da vdihuješ zlato ali pa belo energijo, ki celi in obenem krepi avro, 10 minut vaje na dan, pa boš videl takoj da bodo boljši rezultati, še prej pa je fajn da mal čakre očistiš, in jih aktiviraš. Zlo fajn stran je: www.joyofsatan.com pol pa greš pod Meditations, zlo podrobno in zelo dobro je napisano rezultati so takoj opazni! Sam pazni, da če si misliš aktivirat tretje oko, prej mal vdihuj indigo energijo, ali pa se koncentriraj na čakro, da jaz ko sem si jo aktiviral, me je 5 ur glava bolela - sej to je samo tisti trenutek, potem te dolgo več glava ne boli Sej če maš kakšno vprašanje kar postni al pa mi os napiš Uživajte vsi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kaj pa trditev, da človek lahko kineze aktivira v zelo močnem čustvenem stanju oz. šoku? To se pogosto dogaja. In to verjetno več ljudem, kot si mislimo. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 Če sem praw razumel..... Kineze so mogoče šele po zelo dobrem obladovanjo svoje lastne energije --> torej lahko vsak (seveda z zelo dolgim treningom) premika predmete, spreminja vreme itd. Kaj pa trditev, da človek lahko kineze aktivira v zelo močnem čustvenem stanju oz. šoku? Ja, močna avra se odraža z večjim uspehom, ker če lhko upravljaš z lastno energijo, potem ti nebo probelm z energijo svinčnika, ali pa z elementom zraka, da spremeniš gibanje zraka Ja, nekaterim se, sej je enkrat bila oddaja po TV, da se nekaterim jasnovidnost razvije, če imajo kakršnokoli operacijo v območju tretjega očesa, potem naprimer v trenutku jeze, če imaš močno avro, in če slučajno dežuje se lahko zgodi pa povzročiš strelo z jasnega, ampak moraš za to imet močno avro Potem, če si slabe volje, se lahko vreme prilagaja tebi - nezavedno, enkrat vem, da je moja prijateljica bila zelo slabe volje, in je sam lilo kot ga dol more, samo je bila pa zlo močna predvsem v kinezah - jih je full obvladala pa to. Samo finta je bla, da jaz v internatu brez marele, mam pa 4km do želežniške postaje in smo se vsi tko trudil, da bijo v dobro voljo spravil, ampak sej nam ni uspelo, komaj po 3 dneh, je sonček posijal, z njene in vremenske strani To se pogosto dogaja. In to verjetno več ljudem, kot si mislimo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Zlo fajn stran je: www.joyofsatan.com pol pa greš pod Meditations, zlo podrobno in zelo dobro je napisano rezultati so takoj opazni! emm to je neka stran o satanizmu ne ... mal neprijetno stran mi je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jalar 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Ja, seveda... Tu pa, kako se 'prepričljivo' lebdi: Saj gospodu se vidi, da je globoko poduhovljena oseba in se je verjetno celo življenje samo odrekal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sc0rpi0n 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Pozdravljeni Sem na novo tukej pa sm naletel slučajno na to temo in bi rad z vami delil moje izkušnje z kinezo...Naj za začetek povem da nism nek 'expert' v temu ampak me te stvari zelo zanimajo in se kar rad potikam v take vode...Z telekinezo sem začel ukvarjat kakšne pol leta nazaj ampak tko bol za hec pa nobenih meditacji nism delal pred vajami... uglaunem bi se lahko reklo da sem vse skupaj resno delal kakšen mesec, začel sm z PSI wheel... prvo z rokami okoli nje da sem se lažje skoncentriral po veliko uspešnih poskusih sem jo začel vrteti brez rok in tudi dolžino med njo in mano sm povečeval, tako da danes mi uspe jo vrtet že na kakšnih 5-6m... umes sm sprobavau tudi electrokinezo kakšen tedn in sem vrjamete ali ne že po samem tednu občutil elektriko v rokah, kasneje pa sm meu tudi nekaj problemčkov s tem (bankomati so se mi začeli izklapljat ipd..)trenutno pa vadim samo telekinezo na skor useh stvareh okoli mene, od svinčnikov do kovance...za zdaj mi je uspelo premaknit papirček od sladkorja, mandarino , vžigalnik in luč ki je obesena na moji sobi na zidu.In kar se tiče tega področja imam kar veliko izkušenj in teoretičnega znanja, tako da če gdo potrebuje kakšno pomoč naj me kar vpraša in mu bom probal pomagat. Še to bi povedal, videl sem da se vas veliko sprašuje čemu je to dorbo znati in delati...Z moje strani je to kot igra, da lahko vidim kaj zmorem in si dajem izive ki jih z velikim uzdušjem probam izpolnit, predvsem pa uživam v tem, ker če to pravilno delaš, čutiš povezavo z svetom in stvarmi okoli tebe, čutiš da je vse skupaj del tebe in ta občutek je edinstven, velikokrat ko to delam se začnem kar smejati zraven in me vedno spravi v neko posebno voljo. Lp. Citiraj look to the master,follow the master,walk with the master,see through the master,become the master. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.