Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Mencingerja bo zamenjala zdravnica. Kaj lahko to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Da bo prebivalstvo še bolj na udaru uradne medicine in farmacije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Odvisno, kakšna so stališča zdravnice do uradne medicine (a je butasto vprašanje, a - no morda pa ni tako samoumevno, bomo vidli) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Bomo videli, če bo sploh imelo kaj veze to, da je zdravnica. Jaz bolj računam na ženski princip Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mencingerja bo zamenjala zdravnica. Kaj lahko to pomeni Resno!?!?PA NE NO!!! Kdaj se bo to zgodil? Nic ne spremljam... Men je pa on super, pa hudo dober prfoks ( no sej to bo se vedno) nocem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Je že djano, dr. Kocjančičevo so včeraj potrdili, primopredaja bo pa oktobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Bedno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Michelle.... on hudo dobr prfoks??? jejhata-jejhata Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ja dober predavatelj je. Vsaj meni osebno. Ma pa pri nas statistiko pa sisteme. Super mi je in zelo cloveski. Kje je pa tebe razocaral, da si tako presenecena nad mojim menjem? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Aja tko.... Za dedka prav dobro zgleda Sam nisem tega mislila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Gre za župana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Sej je ze sam govoru, da ne bo vec...se spomnm. "V svojem programu je 63-letna Kocijančičeva zapisala, da je ljubljanska univerza najboljša znanstvena, raziskovalna in izobraževalna institucija v Sloveniji, kar pa ni dovolj. "Moj program sledi nameri, da si univerza v naslednjih štirih letih odpre pot v sam vrh najboljših univerz v Evropi. Zato bo potrebna prenova študijskih programov," napoveduje Kocijančičeva" Se to da vidm.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ja meni se ne zdi najnaj predavatelj...človeški...ja to pa je ja...pa stari je že Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kaj te pa predava? star...kot 70% vseh predavateljev na nasem faksu.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 statistiko me je meu tebe? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Mich, je fajn Mencinger kot človek... sam kot predavatelj pa buh pumagi..... ....vsaj jaz sem imela tako izkušnjo, je pa sicer res fajn. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.