Skoči na vsebino

AMSAT diagnostika

Recommended Posts

hhhmmmm ja poznam osebo ki to ima in me je takrat, ko je s tem začel v slo peljal na "preizkus"......moram reči, da meni je pokazalo kritična mesta, kjer sem imela tudi zdravniško potrjene "okvare" in kasneje tudi operacijo na tem delu.

Tko da načeloma nekaj je na tem, seveda pa nikakor to ni nadomestilo za konkreten zdravniški pregled, kajti tam ti samo pokaže kje so morebitne težave. Za potrditev in zdravljenje pa ti itak svetujejo obisk ustreznega strokovnjaka.

Deli na socialnih omrežjih

Za tiste, ki bi želeli kaj več zvedeti o tem ...

Amsat

Med "Pogostimi vprašanji" pa je omenjena tudi cena pregleda -

"V: Kakšna je cena pregleda?

O: Cena pregleda je samo 19.880 SIT. Vprašajte, v kakšnem primeru ste upravičeni do popusta!"

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Meni pa ta diagnostika ni pokazala dejanskega stanja: čez tri mesece sem izvedela, da imam raka, pa se to takrat ni pokazalo.
What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
jaz sem bil na Amsat diagnostiki in morem reči, da je kar prav pokazalo. pokazalo mi je rahlo oslabljen imunski sistem, majhne težave v vratnem in spodnjem delu hrbtenice in pa sinuse. pred pregledom nisem omenil nobenih težav. je pa menda ta sistem v prejšnjem desetletju dobil nagrado na medicinskem sejmu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...