Monty 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Pozdrav! ima kdo kakšne izkušnje s tem? zanima me, če to sploh deluje ali je to spet kakšen nateg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 hhhmmmm ja poznam osebo ki to ima in me je takrat, ko je s tem začel v slo peljal na "preizkus"......moram reči, da meni je pokazalo kritična mesta, kjer sem imela tudi zdravniško potrjene "okvare" in kasneje tudi operacijo na tem delu. Tko da načeloma nekaj je na tem, seveda pa nikakor to ni nadomestilo za konkreten zdravniški pregled, kajti tam ti samo pokaže kje so morebitne težave. Za potrditev in zdravljenje pa ti itak svetujejo obisk ustreznega strokovnjaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Monty 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 Zgleda, da potem deluje ta zadeva! morda bom pa probal. kje si pa preizkusla to in kolk to stane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 v centru v lj. jaz sem sla brezplačno, drugače pa mislim da stane cca 10000, sam ne me za besedo držat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Za tiste, ki bi želeli kaj več zvedeti o tem ...Amsat Med "Pogostimi vprašanji" pa je omenjena tudi cena pregleda -"V: Kakšna je cena pregleda?O: Cena pregleda je samo 19.880 SIT. Vprašajte, v kakšnem primeru ste upravičeni do popusta!" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 meni so nelinearno racunalnisko diagnostiko naredili pred 2 leti v *Studiu ANK* Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 MENI TUDI .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Omeed 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Meni pa ta diagnostika ni pokazala dejanskega stanja: čez tri mesece sem izvedela, da imam raka, pa se to takrat ni pokazalo. Citiraj What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Monty 18. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2005 a kdo ve kakšna je potem razlika med Amsat in nelinearno racunalnisko diagnostiko? delujeta po istem principu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 ravno tole sem dobil po emailu.. pa me zanima kaksne izkusnje imate vi? ja zzadeve namrec ne poznam, slisal pa sem ze vec trditev, predvsem pozitivnih. tale je namrec ravno obratna: RAČUNALNIŠKA DIAGNOSTIKA največja medicinska goljufija v Sloveniji Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Monty 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 jaz sem bil na Amsat diagnostiki in morem reči, da je kar prav pokazalo. pokazalo mi je rahlo oslabljen imunski sistem, majhne težave v vratnem in spodnjem delu hrbtenice in pa sinuse. pred pregledom nisem omenil nobenih težav. je pa menda ta sistem v prejšnjem desetletju dobil nagrado na medicinskem sejmu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja, sej ti verjamem... ker sem dobil pozitiven feedback o amsat... ze od nekaj ljudi. kljub temu pa... pisejo tisto... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.