SternuM 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ciao Vsem,prejsnji teden so se mi uresnicile sanje, namrec sprejeli so me na Solo za Osteopatijo v Padovi (EIOM). Zdaj pa sprasujem vas forumovce, ce ve kdo kam se lahko obrnem po financno pomoc oz. kakrsnekoli informacije v zvezi s stipendiranjem pri nas Vem, da je ta studij pri nas neznan, vendar ko bi vsaj vedli koliko novega bi nam to prineslo hvala hvala hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Prsnica, čestitam Jz ti ne morm dat niti tolarja... Kadrovske štipendije ...preber si par stvari na tej strani... Drgač, pa- SREČNO Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SternuM 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 že probal, ma ne pride v poštev, ker spada (na zalost in neznanje) med alternativno medicino...tako moram iskat na lastno pest. Prav zato poizvedujem naokoli ce je kdo zainteresiran pa hvala useeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 kak študij pa je to?pa kolk stane? Kej s kostmi al kaj? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SternuM 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 o osteopatiji bi lahko pisal cele strani...uglavnem gre za komplementarno obliko zdravljenja, rehabilitacije ipd...obsega pa tri sisteme- ziwcni, misicni in skeletni, ki jih poznas pol do nule, na ravni nase medicine. Pravijo, da je Osteopatija babica nase fizioterapije in kiropraktike je pa studij precej draga stvar -- vsaj za nase razmere (5000 eurov letno - traja pa pet let!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Kej s kostmi al kaj? KLIK, druga stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SternuM 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 Tu sta dva zelo zanimiva linka (v slovenscini) vredna vsakega branja, tudi za tiste, ki jih ne zanima konkretno osteopatija: http://www.borisov-vladimir.comhttp://med.over.net/mo-gy/index.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SternuM 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 krokodil...si prebral to knjigo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 sternum - cestitke, kot prvo...! drugo - to niti ni tako drago v bistvu...morda te (so-)financira kaksen osteopat?kaksna klinika? kaksen salon, ki se ukvarja s TKM? nekdo, ki bi mu lahko bil pravi stipendist, v bistvu...pozanimaj se na gospodarski zbornici za spisek priznanih zdravilcev in raznih sanatorijev,morda ti uspe. ce se npr. lahko zmenis s kaksnim zdraviliscem ali hotelom, ki nudi celostnozdravljenje...? ce ne pri nas, pa morda v italiji, tam bos vsekakor bolje zasluzil, da bos prej lahko vrnil dolg srecno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SternuM 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 tinka, vbistvu ne gre toliko za denar, kot za neke vrste podporo. Saj ze nekaj dni posiljam na desetine mailov po razlicnih zdraviliscih, salonih ipd...sam fora je u tem, da ljudje enostavno tega (Osteopatije) ne poznajo, kar je po eni strani razumljivo, ko pa je tako stanje pri nas na tem podrocju. Konc koncev imamo le eno samo knjigo o osteopatiji prevedeno v slo, pa se ta je zelo zelo povrsna... sam pa si zelim da bi 1x to tudi pri nas zazivelo, ker je resnicno nepogresljivo v zdravstvu, tak da mi ni tolko do tega da bi ostal v Italiji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viki 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Me veseli da so te sprejeli. V Italiji pa je to dost drag študij, za en letnik 5000 eur? Moram rečt, da je v Avstriji ceneje, saj jaz plačujem malo manj kot 3000 eur. Je zelo zanimiv in uporaben študij, ki te bo spremenil v celoti. LP Jst sem se tud zanimala za štipendijo, pa spraševala naokrog. Bila sem celo tudi na eni organizaciji,ki podeljuje štipendije za tujino, pa za specializacije,..., pa so mi odgovorili, da to ni priznano pri nas, pač ker je alternativa. No pa moram rečt da tudi brez nje shajam in lahko redno plačujem šolnino. Na koncu kar gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarish 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ciao viki,ne vem ce sem ti uspel poslat sporocilo al ne (mal ignorant s PCjem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.