Skoči na vsebino

Hladilnik

Recommended Posts

Zdravo!

Ker vidim, da je tu zbrana vsa vesoljna Slovenija, bo nekdo prav gotovo vedel, kako se pri čiščenju hladilnika ali zmrzovalnika znebiti sila neprijetnih vonjav. Poskusil sem z vinskim kisom, pa mi tudi ta smrdi. Prosim za usmiljenje.

Hvala

Deli na socialnih omrežjih

probaj pol z limono, ima manj mocen vonj kot kis, je pa precej ucinkovita.

Dobrodosel! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Najbrž si že odpravil težavo, če pa ti tudi limona ni prav... Jaz uporabljam za splošno čiščenje vseh površin v kuhinji: voda+kapljica ali dve univerzalnega detergenta+kanček kisa ali mala žlička citronske kisline+par kapljic eteričnega olja v pršilki. Odlično čistilo, ki je hkrati tudi ekološko. ;)

Na svet je treba gledat s ta lepe strani.

To se mi dopade, ko ste tako fejst. Še vedno poskušam razvonjaviti zadevo in jo luftam na balkonu. Hladilnik sem namreč dobil, pa sem tudi na lastne oči videl kaj je bilo vse noter. Skratka, nočem vam kvariti apetita pri večerji, samo hočem povedati, kako kljub vsemu čiščenju še vedno smrdi. pa bo že. Samo žal mi je, ker je omara stara šele kako leto in pol in je zelo dobra.

Hvala na pomoči in dobrodošlici xokx

<{POST_SNAPBACK}>To se mi dopade, ko ste tako fejst.

x:Dx x;)x

Razvonjaviti? xDDx

Ornk ga UMIJ z vodo, kateri si dodal jabolcni kis ali limono.

Odpri vrata, preluftaj, kake rezine limone pa not nastimaj.

Pol skuhaj mocno kavo (ne kak pusijevski mlecni kapuchin), pa jo postavi not.

xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

A ma kdo kak nasvet, kako razsmraditi hladilnik? Situacija je taka, da je "nekdo" (pa ne jst :o|o: ) pozabil v zmrzovalnem delu hladilnika (na vikendu) ribe, elektriko pa izklopil. Po 14 dneh :O: :O: groza!!

Smo probal vse mogoče: od čiščenja s kisom, z limono, varekino... pol smo v hladilnik zdeval posod s kisom (ok, del vonja je res ostal v kisu, sam večina pa ne)... in pol obupal. Odmontiral hladilnik (vgradni), ga nesli na 14 dnevno prezračevanje...nič! Še zmeri smrdi :xx!: :xx!: za popi.dit :sick:

Anyone?

x:Xx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 1 year later...

kriza

prebrav sem tvoj komentar in vidim da ni resitve ker si zevse uporabil za odpravo smradu, zato dvomim da bos

ta smrad spravil vem jaz drugih medod kot so opisane ne poznam razen če kupis nov hladilnik.

lp crocuta

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

• 1 year later...

En lep pozdrav tudi z moje strani x;)x !

Razlog, zakaj sem se ravno danes registriral na ta forum je sledeč:

rad bi temeljito očistil hladilnik oz. rad bi se znebil sila neprijetnih vonjav x8Dx !

In ker vidim, da je ta tema že odprta, bom kar nadaljeval z razpravo.

Tudi jaz prosim, tako kot "Klemen" daljnega leta 2005, za usmiljenje x:Dx .

Zdravo!

Ker vidim, da je tu zbrana vsa vesoljna Slovenija, bo nekdo prav gotovo vedel, kako se pri čiščenju hladilnika ali zmrzovalnika znebiti sila neprijetnih vonjav. Poskusil sem z vinskim kisom, pa mi tudi ta smrdi. Prosim za usmiljenje.

Hvala

Dobil sem hladilnik, sicer malo starejši, ampak za v študenta bo OK. Pa tudi mislim, da me bo še 2 - 3 leta komot zdržal x;)x .

Očistil sem ga s čistilom za hladilnike (Mister Magic) - na osnovi vinskega kisa in naravnih aktivnih snovi. Naknadno sem ga očistil tudi s domačim jabolčnik kisom v kombinaciji z vodo.

Vidim, da je "Marsa" predlagala limono, kot nevtralizator neprijetnih vonjav. Kot zgleda, bom primoran poseči tudi po tej metodi x:)x .

Kak je pa to s turško kavo? Skuham kofe, pa jo dam kar vroče v hladilnik?

Se mi pa dopade nasvet "Jadase" x:Dx :

Vendar mi ni najbolj jasen stavek v kombinaciji citronske kisline in eteričnega olja v pršilki.

A pride v poštev tudi eterično olje za odišavljanje prostora v izparilniku?

Najbrž si že odpravil težavo, če pa ti tudi limona ni prav... Jaz uporabljam za splošno čiščenje vseh površin v kuhinji: voda+kapljica ali dve univerzalnega detergenta+kanček kisa ali mala žlička citronske kisline+par kapljic eteričnega olja v pršilki. Odlično čistilo, ki je hkrati tudi ekološko. ;)

Na svet je treba gledat s ta lepe strani.

Že vnaprej HVALA vsem za argumentiranje!

LP Mitek x;)x x;)x

dobrodošel na forumu :)

po mojem je najboljš dat notr vročo kavo, ker takrat izpareva največ eterični olj ;)

glede olja, pa nebi dajal v hladilnik neki cenenga, kjer se ne ve kake sestavine so not...tu se ja gre za hladilnik, kjer je potem hrana ;) katero olje bi pa uporabil, pa nimam pojma :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dobrodošel na forumu :)

po mojem je najboljš dat notr vročo kavo, ker takrat izpareva največ eterični olj ;)

Hvala za dobrodošlico :palec: .

Kafe se že hladi v hladilniku x:Dx x:Dx .

Drgače sem pa nabavil tudi Mister Magic jajce za absorpcijo neprijetnih vonjav v hladilniku (na osnovi morskih alg). Bomo vidli, če bo kakšen efekt x;)x .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...