Guest sstane 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sol dostavljena cakamo na rezultate.bojda je bilo po poti ful zainteresiranih, tako, da ne vem, ce bo zadosti ostalo za zeronia Ima još Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Layla 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 (popravljeno) Tudi mene so spomladi nafilali z antibiotiki :xx!: .In nekaj mesecev po tem sem fasala še nek zoprn virus. In zdej ko sm si končno opomogla....sm spet srečala enga klopa . Sam še flek se mi manjka . Popravljeno 1. oktober 2007 -> Layla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Jaz sem si pr vsakem klopu, ki sem ga dobila, dala na tisto mesto (včasih debelo kot jajce ali pa samo flek) glinen obkladek in je potem vse izginilo. Mogoče ni bilo nič resnega, pa vseeno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Zdravju NEVARNI so okuženi klopi... NI jih tako malo. Gledano "procentualno"... Treba se je čim hitreje temeljito pregledat. In klopa/klope čim prej odstranit. Pregledat tudi lasišče,... Oblačila pa dati v pranje... Sam se pregledam na težje vidljivih mestih s pomočjo 2 ogledal... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.