sekret 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Lp vsem tukaj in tam! Upam, da ste lepo v teh deževnih dnevih!! Torej mene zanima - kako in s katerimi kristali se da pozdraviti revmatična obolenja in predvsem bolečine v ledvenem delu hrbtenice - in medenice? Želela bi preiskušene variante, če jih imate in pa mnenje strokovnjakov - laikov ali "pravih" . Hvala! SOOOOOOOnčen pozdrav, sekret! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lp vsem tukaj in tam! Upam, da ste lepo v teh deževnih dnevih!! Torej mene zanima - kako in s katerimi kristali se da pozdraviti revmatična obolenja in predvsem bolečine v ledvenem delu hrbtenice - in medenice? Želela bi preiskušene variante, če jih imate in pa mnenje strokovnjakov - laikov ali "pravih" . Hvala! SOOOOOOOnčen pozdrav, sekret! Proti revmi priporočajo predvsem kamne, ki vsebujejo baker (npr. malahit in hrizokola). Vendar pa deluje tudi kaj drugega - Sveta Hildegarda iz Bingna je proti revmi priporočala polaganje ploščice jaspisa. In to dejansko deluje, saj sem si s takšno ploščico sam pozdravil revmo, ki sem jo fasal od klimatov v Libiji. Bolečine v ledvenem delu pa so pogosto povezane tudi z blokirano drugo čakro. Lahko je izrabljen hrustanec (obnavlja ga eliksir iz apatita), ledvice, lahko je ... Definitivno bi se bilo treba najprej pozabavati z vzrokom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.